fredag 2 februari 2007

Just nu känner jag mig så jävla lat och uss och fy... Det känns inte alls lika bra nu som det gjorde vid nio när jag bestämde mig för att vara hemma idag.

nejfyfan jag borde ha åkt... Varför gjorde jag inte bara det?!?!

Världsliga ting

Alltså.
Idag har vi egentligt friluftsdag och jag skulle åkt skridskor och grejer. Men jag bestämde mig för att vara hemma ist. Nästan ingen ska dra dit och jag pallar typ inte. Och var gör man då?

Jo man fixar sig en blogg! :D

Jag måste ju då bara tillägga att jag är lite klagande så jag kommer nog att klaga en del, jag tycker lite om att klaga och vara lite bitter när det behövs. En bitterflata liksom. En bitterflata som hade sex med en kille på Hultan bara för att vara snäll, alltså GAWD, egentligen, det var rätt onödigt nu nrä jag tänker på det. Men då tänkte jag mest, ''Shit jag måste ju knulla honom, annars så blir han ledsen'' och sen tänkte jag väll mest ''Gawd är an klar snart? Jag är kissnödig!''
Vad hemsk jag är egentligen men wtf, vad grö det om hundra år liksom...

Nej om man ska köra en tvättmaskin och göra någon nytta nu när man bara ligger hemma? fast jag ska dock dra till Sandra sen och ha med mig popcorn oh massa tecknade filmer.

Och senare ikväll ska jag, Bella och Liz till Täby för Bassebus har spelning liksom. Lagom kul men wtf...

Tjo Frejzz!