tisdag 16 december 2008

16 December-ilska i fikarummet

I fikarummet på mitt jobb så förekommer det ofta diskutioner och det är alltid samma man som är med i diskutionerna. Han har diskuterat allt från kvinnors brist på intelligens till nu, homosexuellas rättigheter till att skaffa barn.

Mina kollegor då tycker att homosexuella inte ska få skaffa barn och det ända argument de egentligen har är att barnet riskerar att bli mobbat för att de har två mammor eller två pappor. Men inners inne så tror jag att det bara är deras äckliga homofobiska hjärnor som tycker att homosexuella gärna får finnas, men inte i deras, deras barns eller överhuvudtaget i närheten av dom. Utan homosexuallitet ska få finnas, men i sängkammaren.

Jag ber om ursäkt för att det kan bli lite otydligt i det jag skriver, men jag är så SJUKT sur!

Iaf, argumentet att homosexuella inte ska få skaffa barn för att barnet kan bli mobbat och retat av jämnåriga i skolan och på dagis och så vidare är så töntigt.

Enligt mig så löper alla barn som föds till denna värld samma risk att bli mobbade, vad man bli mobbad för är inte generellt, det kan vara allt från att man har snea tänder, att man är över/under-viktig, att man har rött/brunt/blont hår, att man har fräknar, fula kläder eller kommer in i puberteten för snabbt eller för långsamt. Och jag kan lova att det inte bara är homosexuella som föder barn med någon av dessa kriterier, ska vi då förbjuda alla människor att föda barn? För ett barn med tendensen till att mobba och reta andra barn kommer att göra det och då hittar dom en anldening till att reta detta barn det har bestämt sig för och då spelar det ingen roll om du är adopterad, lever i en heterofamilj med mamma och pappa eller i en regnbågsfamilj.
Barn är grymma, så är det.

LÅT OSS ALLA HOMOS SKAFFA MASSOR MED BARN NU SÅ DET KANSKE, NÅGON GÅNG, BLIR SLUT PÅ TJAFFSET!!!

Med vänlig Hälsning/
Enbarnlängtandeflatasomkommerlärasinabarnattståpåsigochvarastoltaöverdetdomär!

16 December

50 dagar är länge, riktigt länge och 2 dagar utan dig har kännts som en evighet.

Jag tänker aldrig släppa dig, du är ljusglimten i det decembermörka sverige!

Sofia, jag älskar dig!

måndag 8 december 2008

8 December

Mer och mer faller min värld samman, det är tur som fan att jag har Sofia vid min sida. Annars så hade jag aldrig orkat dethär.

Såhär är det:

Sofia bestämmer sig för att flytta till stockholm efter att ha fått napp på ett jobb, vi bor då hos en bekant till henne. Hon går på intervjun och allt värkar skitbra samtidigt som vi letar efter en lägenhet att hyra i andra hand.

MEN nu kommer vi till allt det som får mig att vilja sluta andas, dra något gammalt över mig och bara ge upp totalt.

*Dom hör inte av sig igen till Sofia, trotts att de sagt att hon var en jätteintressant kandidat för tjänsten. Ingen skada skedd egentligen, det finns fler jobb att söka.

*Jag måste sluta att ha konfirmanderna på tisdagar, anledningen är att det inte går att fixa med mitt jobb iom att det är på eftermiddagen och att jag tidigast kan sluta 17. Dethär är det jobbigaste och hårdaste beslutet jag har behövt ta på länge.

*Han vi bodde hos visade sig vara ett svin som inte ens är värd att äta min skit, jag vill att han ska försvinna från jordytan. Det som hände fick mig att gå in i väggen totalt. Han ska dö!

Och mitt i allt dethär så får vi äntligen napp på en lägenhet och kan flytta ifrån svinet, vi hittar en jättefin, stor 1'a i Hallonbergen och i lördags så åkte flyttlasset ner från Fagersta. Vi fixar iordning och fick jättefint på en gång.
I lördags kväll kom de närmsta över för att fira vår nya lya med oss. Det blev en totalt lyckad kväll och jag och Sofia däckade i sängen klockan 03:30.

Idag så ringer han som vi hyr längenheten av och säger att vi måste flytta om en månad pga att hyran blivit obetald av rätta ägaren och han kommer bli vräkt därmed vi då. Vi har blivit grundlurade på en skyhög hyra och ett eget boende.

Men ännu så ska jag inte ge upp, vi ska dra ner till hyresvärden och prata med dom. Det kanske löser sig.

Annars så drar jag ifrån Stockholm, jag är så jävla trött på svin så det finns inte!
Men annars så mår jag bra, mina glasögon är tejpade och trasiga.

Med kärlek!