fredag 28 november 2008

28 November

Jag sitter nu på jobbet och slutar på dryga en timme och surfar runt på umo.se ungdommsmottagningens hemsida.

MYCKET underhållande kan jag lova mina vänner, det gulligaste var dock under rubriken

"Ta hand om någon som mår dåligt"

där lite random ungdomar i random åldrar fått uttala sig i hur man tar hand om någon och jag läste detta som gjorde mig varm i hjärtat

"Hoppa i vattenpölar är kul! Kolla på barnprogram är kul också.
Anonym, 17 år"

Indeed my friend, indeed!

I helgen så beger jag mig upp och in i landet till Fagersta, SÅ JÄVLA SKÖÖNT att slippa stockholm och alla jävla människor som finns överallt ett tag!

Med kärlek!

onsdag 26 november 2008

26 November

Tack för tipset Sanna, en annons har varit inne i mindre än ett dygn och vi har fått massa napp! =)
Puss tillbaka

Att jobba kväll på mitt jobb är TRÅKIGT, riktigt tråkigt, det ringer kanske var 5'te minut och man har INGENTING att göra! Jag sitter nu och lyssnar på en kvinna med amerikansk brytning som jobbar på kontoret, jag gillar hennes accent =)

Plus att vetskapen om att älsklingen är hemma och iprincip bara väntar på att jag ska komma hem gör inte allt lättare och att det är en idiot som vi bor hos för tillfället gör det inte heller lättare, jag är just nu så förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kan man gråta på kontorstid för att man känner sig så maktlös och är galet förbannad?

Vi har napp på en riktigt bra lägenhet i Hallonbergen iaf, det är skönt som fan!

Jag vet inte vad jag ska säga, ännu en gång så upptas mitt liv av jobb...
Jag HATAR att jobba kvällar och med mitt nya jobb så trodde jag att jag skulle slippa det, men inte då...

Plus att jag jobbar 12:15-21:15 på självaste julafton gör inte livet lättare, nog för att jag tycker att julen ahr blivit komersiell skit och att jag bara gråter mig igenom julaftonskvällarna för att jag hatar dom så känns det jobbigt... Men men... Jag jobbar inte på juldagen och i år ska jag bannemig INTE försova mig till julottan, jag SKA gå. Så är det bara, någon jul vill jag fanimig ha!
Förhopppningvis så är jag väll ledig på nyår då, men det kan man ju aldrig veta säkert.

nu ska jag på fikarast (=rökpaus)

jag kanske skriver en rad till senare

Med Kärlek!

fredag 21 november 2008

21 November

Okej, jag erkänner. Jag är SJUKT dålig på att blogga... Men, update:

Jag och Sofia har nu officiellt varit tillsamans i snart en månad (27/11=1månad) Jag är helt sjukt lycklig, jag sover bra, jag ler jämt och så vidare. Kvinnan i mitt liv, Sofia Eriksson.
Så efter att jag kom hem från USA så har det varit ett jäkla flängande till och från Fagersta, jag är ledsen mina älskade att ni blivit lidande. Men det ska det bli andring på nu.
Hon har flyttat hit och vi håller på att leta lägenhet och hon är jättenära att få ett jobb, igår så åkte jag med henne som guide till Kista när hon skulle på intervju och de sa att hon var jätteintressant och att det skulle höra av sig i nästa vecka och boka ett möte med högsta chefen :P Hon är intressant, kvinnan min. Jag hoppas att hon får det!

SÅ, alla ni älskos out there!

Vet ni någon som har en etta eller tvåa som inte är jättedyr men den får ändå kosta lite som dom vill hyra ut någonstanns i vår vackra huvudstad så är vi intresserade av allt!

Det händer rätt mycket, bara grejen att singelbittra Jessica har efter nästan 4 år som singel är just nu i ett förhållande är typ. WOW förändring i livet!

Ska jag vara ärlig så har jag aldrig varit så lycklig som jag är med henne!

Sofia, du är min ängel, min skatt! Jag älskar dig!

Med kärlek!