tisdag 30 juni 2009

30 Juni

5 sekunder efter att jag avsade mig middagen så kom de på att de ville sitta och äta på en annan plats i huset. Där hela familjen får plats vid samma bord.

Nu fanns det inte länge någon anledning till att dela upp på två, utbölingen valde att inte sitta vid bordet alls. Ensam utan bord, ensam med, jag äter hellst inte ensam, så då äter jag inte alls.

söndag 28 juni 2009

28 Juni

Nyss hemkommen från Peace and Love. Det har varit en helt underbar vecka, trots skavsår och solbränna och en otrolig hetta.

Kommer hem och inser att nej, ingenting har förändrats.
Överlåset var låst, så jag behövde ta mig in bakvägen, larmet gick och fick irra runt i huset efter pappret med koden, min post är öppnad och beskedet om att jag lyckats med någonting som jag kämpat och slitit för blev:
"Vi hörs sen, puss hej"

Jag orkar inte mer nu...

tisdag 16 juni 2009

16 Juni

Det känns som om mitt liv glider ut mina händer, jag håller på att tappa kontrollen totalt och ska jag vara ärlig så orkar jag inte ens engagera mig i det. Jag skiter i vilket just nu, jag vill bara försvinna in i ett drömland och samla lite krafter ett tag. Men det finns inget sådant drömland, mer än i mina drömmar och de drömmarna gör mig bara ännu ledsnare.
Det är så mycket just nu, så mycket jag vill säga, så mycket jag vill kunna hjälpa till med. Men jag vet inte hur jag ska göra, hur gör man?
Jag vill bara linda in dig i bubbelplast och inte låta världen göra dig illa, men avd hjälper bubbelplast när den som gör dig mest illa är du själv? Det känns så och jag är handfallen, jag vet inte vad jag ska göra. När jag reagerar på instingt och bara vill skydda dig för att jag älskar dig så jävla högt så... nej. Det blir bara fel. Jag vet inte hur jag ska få dig att förstå att det är tack vare dig som jag andas idag, tack vare dig som jag lever. Jag tror inte att du vet det själv. Men så är det. Jag hade inte överlevt dethär utam dig, inte en chans.

Men jag fick känna va en glimt av drömlandet idag, följde med Egge till stallet. Att få pyssla lite med Benji, leka med hans mule tills han var så sur på mig att han ville stampa mig till döds, känna lukten av häst, observera HÄST och inte stall, och bara finnas till. Att sitta på en moped i bara shorts och känns hur den kalla vinden piskade mig i ansiktet med sommardofter kan få mig att palla med morgondagen också.

Vi glider isär, mitt liv och jag. Jag tappar snart kontrollen. Men jag har inte riktigt en plan för att hamna back on track igen. Det kommer nog om ett tag, hoppas jag.

Nu ska jag göra någonting annat än att ordbajsa, men först

GRATTIS ÄLSKOFIA, MIN ÄLSKADE BULL PÅ 20 ÅRS-DAGEN!!! =D=D

One love!

söndag 14 juni 2009

14 Juni

"Du måste städa ditt rum och byta lakan.
-Jag ska fixa det, lakan bytte jag för inte så länge sen...
Nej, du ska inte bara fixa det. Du ska skärpa till dig, jag är så trött på att behöva säga till en vuxen 20 åring vad hon måste göra och inte. Du måste fanimig växa upp nu och ta lite ansvar och sluta lalla runt som du gör."


Jodå mamma, jag mår bra, lite trött efter jobbet, men det är ingen fara.
Hur är det själv? Vad har ni gjort idag?

Men nej, inte så, inte alls. Tilltala mig bara när du vill att jag ska hjälpa dig med något eller när du vill klaga på hur dålig människa jag är.

Annars så kan vi leva i vår tystnad, min totala och din kritiska.

Det blir bra, oj oj vilken bra relation vi har. Nästan normal...

fredag 12 juni 2009

12 Juni

Hektiska dagar i ett hektiskt liv. Jobbar och sover inte ett skit. Haha. Livet fungerar.

Igår var jag på en rymdmusikal som Jacobs klass och paralellklass fixat, flippiga kids som vad sjukt söööta! =)
Drog till Emma och mös mes brudsen, mys som fan. Slocknade på hennes soffa och blev uppdragen jääättetidigt för en Jessica som (på sin lediga dag) skulle jobba.
Mycket på jobbet idag, höga chefer och jag fuckade ur tvåan ett tag, det sög ju. jaja. vad ska jag göra. Jag vet inte. Klart att jag blir sämre i service och inte har samma flyt som förrut. typ i slutet på förra sommaren/början på hösten så var jag tajt som fan i 2'an, nu suger jag... Ska jag vara ärlig så börjar jag tröttna på frukostkök, tidiga mornar, menybyten som går åt helvete och en sömnbrist heta duga. Men men. Skulle vara kul med lite omväxling. Typ.

Men men, nu ska jag snart hoppa in i duschen. Och så hoppas jag att jag får sova mer än typ någon timme som varit standard hela veckan, sova lite och slippa känna. Flyta iväg in i drömmarnas land och hoppas på att det är ljust. Hoppas på att jag slipper uppleva, om och om och om igen. jag orkar snart inte mer.

One Love!

torsdag 4 juni 2009

4 Juni

Om 3 dagar är det val och jag har ingen koll alls på hur jag ska göra...

men iaf, jag är ledig tills på söndag och just nu har jag en sprängande huvudväk, mitt abonemang är avstängt men ska fungera senare idag, jag får inte tag på fia eller lollo och jag pallar inte jaga.

Jag tror att jag ska lägga mig och sova så jag pallar med mig själv.

One Love!