fredag 21 november 2008

21 November

Okej, jag erkänner. Jag är SJUKT dålig på att blogga... Men, update:

Jag och Sofia har nu officiellt varit tillsamans i snart en månad (27/11=1månad) Jag är helt sjukt lycklig, jag sover bra, jag ler jämt och så vidare. Kvinnan i mitt liv, Sofia Eriksson.
Så efter att jag kom hem från USA så har det varit ett jäkla flängande till och från Fagersta, jag är ledsen mina älskade att ni blivit lidande. Men det ska det bli andring på nu.
Hon har flyttat hit och vi håller på att leta lägenhet och hon är jättenära att få ett jobb, igår så åkte jag med henne som guide till Kista när hon skulle på intervju och de sa att hon var jätteintressant och att det skulle höra av sig i nästa vecka och boka ett möte med högsta chefen :P Hon är intressant, kvinnan min. Jag hoppas att hon får det!

SÅ, alla ni älskos out there!

Vet ni någon som har en etta eller tvåa som inte är jättedyr men den får ändå kosta lite som dom vill hyra ut någonstanns i vår vackra huvudstad så är vi intresserade av allt!

Det händer rätt mycket, bara grejen att singelbittra Jessica har efter nästan 4 år som singel är just nu i ett förhållande är typ. WOW förändring i livet!

Ska jag vara ärlig så har jag aldrig varit så lycklig som jag är med henne!

Sofia, du är min ängel, min skatt! Jag älskar dig!

Med kärlek!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du kan ju alltid lägga ut en annons på blocket om att du letar lägenhet. Så har jag fått alla mina andrahandskontrakt. Ett litet tips bara. Puss på dig.