fredag 27 juni 2008

27 Juni

Det är 17 dagar sen men det känns som flera år!


Efter en vecka med ett gäng galna 14-15 åringar så är jag trött, riktigt trött.
Efter en vecka med mat 4 gånger per dag så har jag ångest, sjuk ångest. Det blir ju inte bättre av att vår våg är trasig så jag inte kan få en glimt av hur galet det är med allt. Nejdå. Men uppsvullnaden säger allt. Flera kilo, många kilo. Nu blir det sträng diet resten av sommaren! LÄTT!

fredag 13 juni 2008

13 Juni

Nu är det tre dagar sen dagen S. Och jag har äntligen fått igång min brors dator =)

För tillfället så bor jag i Hagängen, i min brors lägenhet och är kattvakt åt den galnaste och sötaste katte evör: Klemens!
Så otroligt jävla gullig! Sjukt social och får ibland galnaste rycken och springer runt i lägenheten så att mattorna blir helt sepe, hoppar upp på soffan och springer runt. Helt galen.

Jag har verkligen inte gjort någonting dagarna efter studenten, bara tagit det lugnt och myst med Klemens =) Det är inte fy skam det heller ^^

Men idag så ska jag åka iväg. Min ex. ex. mentor Lilian ska bjuda på nu-ska-vi-fira-din-student-lunch, det kommer bli trevligt mina vänner. Den kvinnan, den kvinnan.

Det ända negativa med att bo här är att sovrummet har morgonsol och ingen rullgardin, det suger, ni som har varit i mitt rum vet vilket mörker jag är van att sova i. Men det fungerar.

Nu är det dags att ta sig ut på ballen igen, röka ni vet, min bad habit. Men det är nice!

söndag 8 juni 2008

8 Juni

TVÅ DAAAGAAAR!!! Helt sinnessjukt!

Emma kan inte jobba för mig... jag mår dåligt... kan man sjukskriva sig för dålig planering?
Inte tagget, jag förstår inte hur jag ska få tiden att räcka till!
Det är iofs sista dagen. Men i alla fall... INTE tagget!

Det suger som mamma säger, påtal om att suga, så är det PRECIS vad jag ska göra nu (jag vet vad ni tänker... NEJ, FY )jag ska suga canserpinne och sen sova!

HOPPLA!

lördag 7 juni 2008

7 Juni

Nu är jag inte så taggad längre. Jag är för liten för dethär. Precis som min pappa har gått på repeat hela dagen

"Lilla gumman, tänk att du ska ta studenten"

JA JAG ÄR FÖR LITEN!

Helt otaggad. Jag vill inte. Så jag skiter i dethär. Mest vill jag skita i jobbet på måndag, Emma är min sista räddning. Jag hoppahoppashoppas verkligen att hon kan jobba för mig. Det är inte tagget att jobba 14:00-stägning dagen innan studenten.

INTE TAGGET!

Så nu skiter jag i dethär och går ut och röker i stället... Jag är på väg att börja grina!

Någon som har lite fina huskurer mot separationsångest?

onsdag 4 juni 2008

4 Juni


Idag har varit en riktigt produktiv dag!

Först så åkte jag till skolan, fixade och trixade med en lite suprise till klassen. Sen så bar det iväg i värmen till Sumpan där jag köpte lila tyll till min klänning, det kommer bli SÅÅ FINT! :D

Så mötte jag Victor på väsby station, väldigt trevligt!

Så bar det iväg till centrum, köpte ett par ASSNYGGA shorts på Dressman. Fick dom en 100 billigare för att kassörskan var knäpp eller nått? haha jag vet inte.

Åkte till Bella, käkade på Sandas. Feelin' fattyfattyFAT! men men, så mysigt att vara där igen!

TVÅ bra saker har hänt ikväll!

1. Jag fick åka motorcykel hem! SÅ JÄVLA NIIICE!!! Känna vinden, vibrationen från motorn, motorljuden!!! ÅÅÅHHH!!! Jag kom nästan! Serriöst! I WANT IT!

2. My babydarlin' Maroo avslöjade vad jag ska få i studentpresent! EN "ABSOLUT VODKA COLORS EDITION" (bild däruppe) Ni ska se mitt breda smajl. Ear to ear liksom!

Åh jag är så glaaad! :D:D

Men KÄRLEK!

godnatt!

måndag 2 juni 2008

2 Juni

Nu är det 8 dagar kvar, helt sjukt! Verkligen!

Nu har jag tvättat 2 maskiner med tvätt! ÄNTLIGEN! Vår tvättmaskin har varit trasig i typ en veckan! Mm, massa rena kläder! MUMMS!

Nu har jag smörjt in mig med solkyddsfaktor 30 och ska gå emot mitt solförbud och sola en liten stund, då menar jag liten också. Inte min vanliga "En liten stund" på typ 2 timmar utan kanske 20 minuter eller mindre. Jag behöver det!

För sen ska jag jobba 6 timmar och jag skyller på D-vitaminbrist! SÅDETSÅ!
Men spf 30 är lite starkt liksom. Jag borde inte bränna mig liksom. Det är ju ingenting annat som jag kan råka ut för liksom.

Med kärlek!

puss

söndag 1 juni 2008

1 Juni

10 Dagar kvar, TIO JÄVLA DAGAR KVAR! Förstår ni? Det är helt sjukt!

"24 timmar samma sak, ååhh ååhh ååhh, åka åka åka åka lastbilsflak"

Galet I tell you, galet!

För er som kanske underar hur det gick för mig och klackarna igår så kan jag bara säga att jag ÄGDE! Men, jag måste göra ett till hål i remmen som går bakom hälen, den åker ner och det känns som om jag ska tappa skorna. Inte okej, men tur att jag upptäckte det nu och inte på självaste studentdagen. Pust liskom. haha

Iaf, igår så tillbringades kvällen framför tv'n med nästan 40 graders feber. PARTEEEEY!

Idag så jobbade jag från 14:00-00:50 och sen så kom Fia och hämtade mig med poschen! :D Lycka I tell you, lycka! Inte bara det att hon är så udnerbart snäll och hämtar mig mitt i natten, hon har PORSCHEN! Mm, mumms, motorljuden, accelerationen, MUMMS! *dregglar*
En annan sak som är mumms är att vi sålde typ INGA bullar eller dounuts och så vidare på kvällen så när vi stängde så fick jag ta ALL waste! :D Typ hej, 6 bullar, 2 kaneldounuts, 4 choklad, 3 stora muffins och typ 6 små! haha

Förstår ni hur mycket mina syskon kommer älska mig imorgon när de ser hur mycket godsaker vi har hemma eller?

Nej om man ska ta sig en dounut kanske?

Med kärlek!

Godnatt!