torsdag 31 maj 2007

Pengar, pengar alltid är det pengar...

...som är problemet i mitt liv!

Nuvarande saldo på kontot är 1237 spänn, imorn så kommer jag göra av med 600 eller 700 tom om jag har otur. Vilket betyder att jag har 537 kvar. Sen på måndag får jag 100 (mer precist 95 men iaf) och så ska jag få 200 av Angelica och 50 av Emma och samma av Mailn (har klippt deras hår)
Bussbiljett till Hultan införskaffades idag och ska väll betalas nästa vecka = -600
Så ligger ekonomin på + 237 spänn... Kan man leva på det på en festival? haha...

Det är nästan ett skämt... sen behöver jag snus... liksom

Det blir nog till att låna lite från sparpengarna... Känns jobbigt... Men det löser sig, förhoppningsvis så får jag mer för konfirmandarbetet än jag hoppats så det inte märks ^^

Okej, problem löst, jag får helt enkelt låna 500 från sparpengarna så har jag lite pengar med mig till hultiz! Sen kan man ju alltid ta med sig lite föda hemmifrån, så som bröd av lite olika slag, och några morötter kanske... Nivet sånna saker. Kan kanske fråga mamma om dom kan köpa lite sånnt till mig till hultan, dom borde ju inte säga nej liksom. Det är ju faktiskt mat!

Annars så får man kanske leva på sprille! Det har ju ingen dött av, ellerhur?

onsdag 30 maj 2007

Filosofier i sängkammarn en vanlig förmiddag

Idag tog jag mig en maaajor sovmorgon, anledning: Jo jag skulle till vårdcentralen klockan 13:00 och jag kände igår att jag inte orkade åka på en entimmes historia.

Så, jag ställer klockan på 8 så jag kan gå upp och kanske jobba lite på hemtentan som ska vara inne imorrn och som jag inte hann helt klart med igår.

Men så imorse när jag vaknar vid åtta så känner jag bara att, hemtentan får vänta, jag sover lite till. Så jag har min radio på snooze men jag lyckas ändå somna om de tio minuterna som är mellan ringningarna och vid tio så stänger jag av snoozet och bara ligger och tänker i min varma mysiga säng.

Tankarna vandrar då iväg på... kyssar. På vad en riktig kyss egentligen är?

Och när jag legat där lite drygt en halvtimme så kommer jag fram till att en riktig kyss är, ni som håller/har hållit på med teater kommer att förstå ni andra försök, när det inte går så fort, när det mest går i ultrarapid. När man verkligen känner den andra personens aura i sin medan man kysser personen. När det känns som om man svävar, när fjärilarna i magen är som galnast och allt som är verklighet bara försvinner in i en kyss. När kärleken är så enromt stor så man kan lyfta, när man verkligen har alla spjäll öppna när man inte stänger personen ute från någonting som är jag. När det känns så underbart så att det inte går att beskriva, när man bara får mysiga rysningar i hela kroppen av minnet på den kyssen.
Jag tror inte att jag kan beskriva känslan av att bara komma närmare en person när man har alla spjäll öppna och detta är ömsesidigt, man försvinner in i den andra och den andra försvinner in i en själv.

Verkligen ''när vi två blir en''

Är ni med på vad jag menar?

Och med denhär nya insikten så kom jag fram till där i min säng i förmiddags att jag bara kysst någon sådär på riktigt, sådär underbart som det ska vara, en gång hittils i mitt liv.
Denna enda och underbara kyss var på valborgmässoafton på en gångväg i Smedby här i Väsby. Då blev jag kysst för första gången och jag kommer aldrig glömma det så länge jag än lever.

Jag behöver bara tänka på de få sekunderna under denna valborgskväll för att bli helt varm i kroppen, för att jag ska få behagliga rysningar av kärlek genom hela kroppen.

Visst, jag har kysst många i mitt liv. Vissa ångrar man djupt, andra inte...
Men ingen har någonsin varit som kyssen på en gångväg i Smedby i ljuset av en gatlyckta på Valborg 2007!

Och ja, du som var där och förhoppningsvis upplevde det jag upplevde där på Valborg. Du vet ju vem du är.

Känn dig utpekad och känn dig speciell, för du var den första jag kysste i mitt liv.

Nu är klockan sent och jag ska sova!
Godnatt!

måndag 28 maj 2007

Ibland förstår jag mig inte på...

... min mamma!

Jag har nu några dagar mått piss, alltså så dåligt så jag har spytt upp det jag ätit och vart helt utslagen. Så idag mår jag lite bättre, jag har fortfarande ont som fan. Men jag kan äta lite utan att spy och jag har vart i skolan. Och imorrn ska jag till läkaren.

Så berättade jag för min mamma under middagen idag att på fredag, observera om typ fem dagar, tänkte jag gå och så Pirates tre med Siri och Karro. Då blir hon typ skitsur och bah

''Jaha, så nu planerar du att gå på bio. Du som låg helt utslagen hela helgen och i lördags när vi hade folk här. Så nu helt plödlsigt mår du bättre och ska på bio?''

Då ville jag bara säga, snälla lilla mamma, vet du hur mycket jag slitit för att kunna vara i skolan idag? Vet du hur illa jag har mått hela dagen? Hur ont jag haft? Hur trött jag har varit?
Men vet du också att jag mår mycket mycket mycket bättre än i helgen?
Och
Tror du att jag tyckte att det var kul att spy tre gånger på två timmar i lördags när hela släkten som jag inte träffar så ofta och massa annat folk var här i lördags? Tror du jag gick och la mig klockan 22 för att jag ville det? För att det var kul?

Nejdu, du kan jag meddela dig att jag tyckte inte alls att det var kul... Inte det minsta...

Och jag tycker faktiskt att du ska vara glad över att jag är bättre, inte bra på långa vägar, men bättre så jag iaf orkar existera!

Och jag tänker inte sluta göra planer för mitt liv för att min mage är sepe! Sådet så!

Ibland är min mamma konstig, som om hon alltid tror att allt jag gör är av rent egoistiska skäl och att jag aldrig tänker på någon annan... Men iaf...

Back to kuhi! :D

Varning! Detta inlägg ge bittra eftersmaker, känsliga läsare varnas

Ja men iaf då, jag kommer hem. Kollar lite i Mr. Ohanas blogg, läser och förundras. Varför kan alldrig jag skriva sådär coolt och djupt som alla andra kan?

Så jag bestämmer mig för att jsg ak börja blogga, på riktigt alltså, inte bara på låssas i helgon dagboken utan verkligen blogga på riktigt. För det är så jävla mycket coolare att ''bloga'' än att ''jag skriver ett helgon dagboksinlägg'' Ni fattar vitsen! Ellerhur? Hela världen går ju ut på att vara cool.
Annars så skulle inte dessa arma fjortisar gå runt i nått så somakligt som finskor, partylinne och mjukisbyxor! Alltså, fatta mig rätt nu, mjukisar i all ära, jag ahr ett par egna som sitter som ett tält som jag älskar över allt annat. Men det var inte poängen, poängen är att världen gårut på att vara cool, så jag bestämde mig då för att bli en bloger för det är coolt och jag vill skriva djupa och häftiga inlägg, för det är coolt. I min värld. Men i en stackars liten fjortis värld är det coolt att gå runt i finkläder och mjukisar. Men smaken är som tur var som baken, delad! För försök inte trycka på mig ett par smått högklackade skor när jag ahr mina softischmjukisar för då ligger ni rätt illa till kan jag lova!

Men ja iaf, jag bestämmer mig för att jag ska börja bloga, jag går in på, ''skapa blog'' och så märker jag att det redan finns en blog med min mail! WOW tänker jag då och ska försöka fixa detdär... Men tror ni jag kommer ihåg lösenordet eller? Nopsi! Men som alltis så kirrar jag biffen, nivet, Jessica kirrar biffen sägs ju en del i min vardag! jag kirrar alla biffar, inget går inte att lösa!
Som min ekonomi för tillfället, jag vet absolut inet hru jag ska ha råd att åka till hultan i år.
jag ahr lite styvt 200 kvar på kontot, jag har beställt 2.5 liter vodka som kommer kosta 500 och det ska jag hämta på fredag. SEN måste jag ju komma till festivalen överhuvud taget. Det kostar lite styvt 600 med fakturaavgifter etc etc. Det är 1100. OCH på lördag ska jag iväg med mitt Iron Gang och se på Jack Sparrows nya vidodagbok! <3 Alltså, den mannen, i den rollen skulle kunna få mig till en fontänorgasm på 0.1 sekunder! RAWR!
Men iaf, biobiljett 100 kronor... Nu har vi då utgifter på 1200 och jag har då lite drygt 200 på kontot i skrivande stund, 200 som jag kan disponera på sparkontot och 1050 får jag på torsdag, det är inkomster på 1450 och utgifter på 1200. Nu kära vänner tänker ni ''Men det är ju lurre Jess, detdär kirrar du ju, det är lurre!''
Men, jag skulle gärna vilja åka till hultan och kunna äta mat också och så skulle jag vilja kunna köpa snus och en studentpresent till Hanna... Så kära vänner, det är inte så lungt längre! Det är helt sjukt vad jag kan göra av med pengar! HELT SJUKT!

Och det jobbigaste är att ju mer pengar jag har, ju mindre har jag egentligen, för ju mer jag har, ju mer spenderar jag... Det är helt galet.
Nejni, kära vänner.

Nu ska jag dricka upp mjölken och vara lite mer bitter på lyckliga straigtha par som invarderar min omgivning!

ps. Visste ni att det rä internationella piratdagen den 19 september! Gissa vem som ska vara konstant full coh utklädd då... d.s