måndag 27 augusti 2007

...

Jag mår verkligen dåligt över min enorma kroppshydda. Hur kan jag ha låtit mig själv gå såhär långt?! Hur kan min mamma ha låtit det gå såhär långt?!?!
Nu är det verkligen andra bullar på g, nujävlar ska jag ändra mina vanor totalt! Helomvändning, bara jag orkar. Kände mig dock duktig idag så jag ska försöka att fortsätta ha samma självdisiplin.
Var ute och körde med pappa, dock bara till Ica och tillbaka men det är en rondell på vägen och rondellkörning måste jag träna på. Så det var ändå helt okej, köpte två mangos och dom är FAN mina! Om mina snorungar till syskon tar dom så ska jag strypa dom långsamt!

Nu ska jag ut på en timmes prommis.

Ciao

ps. Anledningen till dagens inlägg är att jag vägde mig idag för första gången på några veckor och insåg då att om jag skulle gå ner 30 kilo (!!!!!!!) så skulle jag ändå klassas som överviktigt i förhållande till min längd. ds.

söndag 26 augusti 2007

Skola...

... jadu, imorn börjar skolan igen!

Det är just för tillfället blandade känslor i mig.

1. Det ska bli kul som fan att börja igen. Klassen, lärarna, dagens min, teatern, mjukisarna 5 veckor i rad, trean, störst, sista året osv osv

2. Jag är så förbannat rädd så jag mår illa... Rädd för att jag ska försova mig imornbitti. Rädd för attdet kommer börja massa nya människor som man inte känner, rädd för att jag faktiskt kommer att behöva umgås med en hel teaterklass av nya människor som jag inte känner, rädd för att pendla varge dag, rädd för att det kommer vara massa människor runt mig varge dag och tillsist rädd för att träffa Kerstin med röntgenögonen igen.

Men ny ska jag in i händelsernas värld i den bästa boken evör, Gengångaren av Danielle Steel! :D <3

Godnatt!

onsdag 22 augusti 2007

The holy spot...

Just nu så sitter jag i en lägenhet i Husby. Denna lägenhet tillhör Malin, en klasskompis till mig och klockan är väll sådär en 03:29 och jag är inte trött at all!

Jag åkte hit vid halv fem, vi kollade på den nya Fantastic 4 filmen. Alltså jag har inte sett den första filmen så jag hajjade inte så himla mycket i början men det löste sig, det var en helt okej film, varken bra eller dålig, helt okej helt enkelt. Dock ingenting som jag skulle lagt ner pengar på att se på bio/hyra/köpa. Detdär med superheroes och goda som bekämpar det onda är inte rktigt min grej men det fungerar liksom.

Sen vid 21 tiden så fick vi för oss att vi skulle dra till Edsviken och bada. Sagt och gjort, vi tar burren till Sollentuna och gick en prommis runt halva jävla Edsviken för Malin visste nån asnice sandstrand. Det var fan asmysigt, tempraturen var ungefär 20 grader, det småblåste lite, jag hade gott sällskap och det var mörkt. Ljusen som reflekteras i vattnet, lukten av bräckt vatten och doften av sommarnatt var jäkligt mysigt ska jag säga.
När vi väl kom fram till stranden (som det förövrigt var jävligt värt att gå dendär långa promenaden för att komma fram till) så insåg jag att det var nästan det mysigaste stället jag varit på. Den var liten och det var klippor runt omkring, sanden var fin och det var skönt att gå på den. Det var en fulländad kväll, mörkt, tyst, reklektioner av husen på andra sidan viken och såklart sällskpet.
Emma kände sig inte så pepp på att bada, den stackarn har inte sovit så mycket. Så jag, Malin och Virran get naaaked och näckar! =D
Alltså, kära läsare, att näcka är det underbaraste du kan göra! Man känner sig så extremt fri, så jäkla männsklig och naken. Haha. Nej men det är underbart. Så skönt så det inte går att beskriva. Man känner hela sin kropp, samtidigt, alla kroppsdelar, alla små tår, alla små fingrar, alla skavanker och valkar. Allt på en gång. Samtidigt som du är i vatten. Vatten som gör dig näst intill viktlös. Brösten som man hatar hela tiden får en fast och nice form, dels kanske beroende på att dom flyter upp lite och dels för att det var kallt as hell i vattnet. Låren som man också hatar för jämnan känns också helt okej.
När det kalla, lite småsalta vattnet smeker kroppen samtidigt som då håller andan och simmar under vattnet som drar tag i ditt hår litegrann så känner man sig så vacker, så fri och så jäkla tillfreds. Man är nöjd helt enkelt. Allt om man vill klaga på känns helt plödsligt, i smekningarna av vattnet så känns det
helt okej
det här är jag
jag är nöjd
och lycklig
Mest över att min kropp funegrar så fantasitisk. Att jag är kapabel att simma, att veta att jag ska stänga ögonen och hålla andan om jag går under ytan. Under en yta till en värld som man inte vet någonting om, till det okända.

Efter ett bad på kanske 10-20 minuter så började jag frysa så jag gick upp och efter bara nån minut så gjorde Virran och Malin detsamma.
Vi torkade oss, klädde på oss, rökte och bara satt och njöt av sommarkvällen. Snart är det vinter och då kan man deffinitivt inte göra några fler spontanbad.
Sen började vi gå den långa prommisen tillbaka till Sollentuna station, förundrade över vilka jäkla fina hus det finns därnere vid vattnet. Helt jävla sjukt. Jag vill också bo så! Hallå liksom!
Vi kom till S-tuna lite drygt 10 minuter innan bussen skule gå. Alla var faktiskt tysta när vi satt där och väntade på bussen, jag har ingen aning om vad de andra tänkte på men jag satt mest och var nöjd, ganska ordentligt tillfreds med min tillvaro. Vad har jag egentligen att klaga på?

Jag har en kropp som funegrar, jag har inga större fel på mitt psyke, jag har en hjärna som kan tänka, som kan ta in fakta och bevara den och jag har fler bättre vänner än vad jag kunde drömma om för två år sen när jag precis skulle börja gymnasiet.

Vi åkte förbi käre Herr Donalds och köpte käk och jag kom på hur mycket jag gillar Happy Meal! Även om jag inte fick någon leksak och fin låda så orkade jag inte whina, jag mår just ikväll alldeles för bra för det.

Vi gick tillbaka till Malin och käkade och mina pommes (som jag egentligen inte beställde men fick ändå xD) hade kallnat och var sega, men jag orkade som sagt inte whina. Varför ska man klaga så jävla mycket egentligen? Att klaga måste vi vara experter på här i västvärlden. Maten är äcklig, skolan har dåliga lokaler, bussen är sen och sl klarar inte vintersäsongen. Men varför egentigen ska vi klaga? Vi har det så jävla mycket bättre än så jävla många andra på jorden!

Efter att ha tryckt i oss lite förmånga tomma kalorier så bad jag Malin sätta på Boys don't cry och så låg jag och trängdes i soffan med en sovande Virran och kollade på den. Det var myspys. Virran sov och ömsom snarkade lite ömsom stöande lite i sömnen och jag låg bervid och bara kände värmen av en annan människa och doften från en kvinnas hud. Den doften går inte att beskriva, men att småsniffa lite på en annan kvinna är något som inte går att beskriva. Det är så underbart jävla mysigt så jag nästan dör! Detta också på ett ickesexuellt plan. Det doftar bara så ortoligt gott! Som när man sniffar på ett barns hjässa ungefär, men mycket, mycket, mycket bättre!

Sen tog filmen slut och jag började som alltid gråta... Fyfan vilket slut! Samtidigt så är jag så jävla glad att jag skonats såhär långt i mitt liv från hatbrott. Bara grejen att någon faktiskt kan få för sig att slå mig gul och blå för min väska som jag har två ihopsatta kvinnomärken i regnbågsfärger på gör mig så jävla rädd! När som hellst, var som hellst, kan jag gå förbi människan som pga min läggning kan slå mig sönder och samman. Kanske förstöra mitt liv för alltid och kanske släcka mitt liv förgått. Hela grejen att jag hur jag än är klädd, vad jag än gör, vilken tiden det än är på dygnet riskerar att bli nedslagen pga någonting som är jag och som jag faktiskt inte skämms över att visa gör mig så jävla rädd!

Varför ska folk hata så jävla mycket?!

Men iaf, nu har jag skrivit på dethär inlägget i ca. 30 minuter och det känns som om ingen egentligen kommer palla läsa. Vad är det egentligen för folk som läser min blogg?
Vad jag vet så är det bara Ohana, men Linnea har vart inne nån gång. Men alltså. Ja jag vet inte men jag hoppas att ni tycker att mitt liv verkar intressant och inte bara läser och skrattar åt vilken patetisk liten människan jag är och vilket patetiskt litet liv jag har.

Men men... so long for toniiiigth!

Puss!

lördag 4 augusti 2007

Linser...

... eller synfel som man korrigerar med linser måste vara guds gåva till mig. För när klockan är som nu, lite dryga 23:20 så börjar ögonen bli torra, röda, svullna och det rinner ur dom.
Dessa symptom kan för en person som inte har linser likna när man har gråtit eller gråter.

Därför kan man som linsbärare bara säga att ''Nej men jag är lite torr i ögonen, linserna duvet'' När man är ledsen och har gråtit.

Och så mycket som jag har utnyttjat mina linser ikväll har jag aldrig gjort tidigare.

Jag vill hem. Nu!

torsdag 2 augusti 2007

Ändringar till föregående inlägg...

Jag har haft TEORILEKTIONER mellan 17:00-20:00 på kvällarna och de flesta av killarna sköter disken ganska så bra.

Jag tror nog att jag bara behövde klaga lite.

I Norberg...

...som är ett litet obetydligt samhälle mellan Fagersta och Avesta bor jag just nu på en körskola med logi tillsamans med 4 killar i åldrarna 17-19 år, som inte har förstått att man diskar efter sig när man lagat och ätit mat och att man slänger diverse förpackningar i rätt behållare (källsortering gäller) en tjej på 18 som kommer från Götet och är najs och en tjej på ca. 21 som jag har ganska så svårt för men som är trevlig.

Under dagtid så har jag antingen körlektioner eller så sitter jag vid någon av datorerna i datorrummet och gör diverse övningsprov i teori, eller så läser jag avsnitt ur teoriboken, går prommenader, handlar diverse mat och tobaksprodukter, lagar/äter mat, diskar och håller snyggt i köket och blir irreterad på personal som inte kan diska efter sig.

På kvällstid så har jag haft körlektioner mellan klockan 17:00-20:00 sen har jag lagat och ätit middag och sedan pluggat teori tills jag stupar i säng.

För att i övrigt klaga lite mer så har jag haft konstant magvärk sen jag kom hit och jag har verkligen provat ALLT! Jag har, på utvalda diskreta platser, släppt ut mina gaser, jag har bajsat, jag har provat att inta ryggläge i soffan i allrummet framför tv'n i ca: 30-60 minuter när det är som värst, jag har provat att inte dricka kaffe, jag har provat att röka istf att snusa och snusa istf att röka, jag har provat att äta lite mer, jag har provat att äta lite mindre och jag ahr provat att sova ordentligt på nätterna, jag har provat att ha minst en timme på för eller eftermiddagen där jag inte pluggar eller kör allt för att varva ner. Men INGENTING har fungerat!

Så, läget är nu detta, pluggar jag för mycket så får jag mer och mer ihållande ont i magen, pluggar jag förlite samma där. Äter jag ordentligt så mår jag illa och äter jag lite mindre så mår jag illa, äter jag lagom så mår jag illa och har ont.

Alltså, jag hittar ingen jämn nivå på studerandet eller ätandet vilket betyder att jag inte äter så mycket som jag kanske borde för att minska risken för illamående och jag kan inte sova på nätterna därför att jag oroar mig för min mage som beter sig konstigt och för teorin.

Någon som har ett hett tips på vad som kan hjälpa mig får gärna säga till för jag börjar bli desperat!

Förövrigt så är det Prideveckan hemma i Stockholm och ALLA, elelr minst 98%, av alla jag känner är i parken eller ska till paraden på lördag och jag har ingen fis i rynden till chans att kunna åka ner iom att jag kommer köra iprincip hela dagen.

Förövrigt 2, så saknar jag alldeles förmånga just för tillfället och jag är extremt blödig ikväll för på teorilektionen så kollade vi på den hemskaste filmen jag sett i hela mitt liv!

Puss och hej mina älskade!