söndag 31 augusti 2008

31 Augusti

Det är en känsla som infunnit sig under de två dygnen som jag sovit bort.

Känslan av att du driver bort, långsamt, som en roddbåt man glömt förtöja vid bryggan som sakta men säkert försvinner iväg. Jag vet att det inte är rättvist att likna dig vid en roddbåt, du är för fin för det. Men den dåliga förtöjningen var mitt svek och det känns nu som om du är påväg bort. Sakta sakta.
Du kom mig nära fort, ritigt nära, riktigt fort. Med din brutala ärlighet bröt du dig igenom min bubbla som är mitt skydd. Den bubblan som det kan ta folk flera år att komma igenom, spräckte du på några veckor. jag säger inte att jag inte ville att du skulle ta dig igenom, det var en skön kännsla, kännslan av att inte behöva dölja ett piss.
Men nu känns det som om du driver bort, jag vet inte om det är hösten med alla dess måsten, eller om det bara är någonting jag fått för mig.
Det jag inte bara fått för mig är att jag inte vill att du ska försvinna, du betyder för mycket för det och jag vet att det kan ta lång tid, om någonsin, innan du litar på mig igen, jag är också väl medveten om att du kanske inte kan göra det igen. Jag förstår det.
Du har bara vänt uppochner på hela min verklighet med din existens.

Nu ska jag kolla på Madicken och sova.

Med kärlek!

Godnatt

fredag 29 augusti 2008

29 Augusti

Det ska bli så jävla skönt att bo ensam i helgen!

Ska vara kattvakt hos min bror igen, träffa Klemens lite och bara få ta hand om mig själv, välja själv och så vidare!

Sen så är det inflyttningsfest hos Emma på jobbet idag, ska också bli chill.

Jag är fan överlag nöjd med mitt liv nu för tillfället! =) Det är chill.

Snart så drar vi igång med konfirmanderna också, sweet!

Nu ska jag snart till jobbet!

Med kärlek!

torsdag 28 augusti 2008

28 Augusti

Det pirrar lite i musklerna, jag har fjärilar i magen och är helt uppspelt. Jag har en saftskumskänsla i magen och är helt lycklig.
Att jag sitter här och stinker svett med muskler som bränner efter minns 1 års upehåll i träning gör ingenting.
Jag är kär, riktigt jäval förälskad!

Min nya kärlek heter streetdance!

onsdag 27 augusti 2008

27 Augusti

Dagen har varit helt fantastisk. jag vaknar vid nio och vänder mig om och somnar om. Så vaknar jag vid 12 helt svettig och äcklig. Mardrömmar är fest, men det förstörde inte min dag, jag är för van.

Efter morgonkaffet så ringer jag Veronica i avsikt för att prata skit och fråga vad det var för antivirus-program som hon hade som var bra osv. Det slutar med att vi bestämmer att jag ska med till Kista och se The dark knigth.

Så jag gör mig iordning och väntar på tvättmaskinen med arbetskläderna innan jag beger mig iväg. Då, när jag satt och väntade på bussen så kände jag att jag hade kontroll, kontroll på den mänskliga instingten att äta. Det känndes bra.

Något som däremot känndes märkligt var när jag kom till Sollentuna, gamla älskade sollentuna. Jag gick åt fel håll, inte till SFG, inte upp för den första trappan och rätt fram. Nej jag gick upp för den andra och upp på busstorget, dock så höll jag på att gå fel och börja gå mot SFG i ren reflex. Det känndes nästan som om jag var på g till skolan igen, men det kommer jag aldrig mer vara, jag saknar det. Jag saknar er! Om ni bara kunde veta hur mycket jag saknar er! Älskade klass!

Men iaf, jag kommer till Kista och möter Veronica och Malin, vi går och fikar. Där förlorar jag kontrollen för en hallonpaj och en latte, efter halva pajbiten så fick jag ångest men jag tvingade i mig lite till ändå, den var FÖR dyr för att slänga. Sen fick Malin resten, jag kunde inte äta mer. Magen vred sig och jag började kallsvettas.

Sen så såg vi The Dark knigth! HELT UNDERBAR!!! HEATH LEDGER IN MY HEAAART!!! <3 Fyfan vad han gör Jokern bra!

Efert filmen så satte vi oss på O'Learys och drack lite drinkar, Cosmo är så jävla gott! MUMMS! Sen så hade dom erbjudande på nån drink som var typ som cosmo men nån annan juice också och mera tranbär i sig... typ... också SJUKT MUMMS! Fyfan vad jag mår bra tillsamans med mina brudar! Åh det är helt galet! Jag bara njuter av tiden! Sen, efter två drinkar så föll jag pladask igen, hungern tog över och jag köpte Quasidillias (stavning?) Veronica och Malin köpte varsin snacksgrej med tortillias och salsa och guaccamole, även en ostdipp... Det innebar inte bara en flottig Quasidillias utan också tortillias med tillhörande dipp.
Ångesten stod på topp sen efter att vi bestämmt oss för att bryta upp för kvällen och bege oss åt skillda håll och jag sitter på bussen till Sollentuna. Jag skakade, svettades och mådde illa. Dethär är värre än vanligt och det gör mig rädd.
När jag kom till Rotebro så klarade jag inte av kännslan mer så jag sprang av tåget och joggade nästan hela vägen hem.

Så nu sitter jag här och är svettig, men det känns lite bättre.

Jag måste sova snart, 10 så måste jag åka till jobbet...

Med Kärlek!

Godnatt!

tisdag 26 augusti 2008

26 Augusti

Jag sitter i sängen med datorn i knät och mår ganska bra, är lite seg men det är ingen fara. Jag är ledig idag och har en ny datorbebis! =)

Den är verkligen JÄTTEFIN och helt underbar och helt klart värd 4500 eller vad den nu kostade. Det ända negativa är att jag inte kan få VLC att vilja spela The L-word, men jag ska fråga Jojjo om hon kan hjälpa mig med det. Hon verkar bra på sånnt!

Nu ska jag kanske tvätta mina arbetskläder och pyssla lite mer med datorn!

Med Kärlek!

måndag 25 augusti 2008

25 Augusti

Kännslan som gnager är skammen som pulerar i hela mitt blodomlopp.

Jo jag minns mitt eget löfte och jag hatar dig inte, verkligen inte.

Den ända jag hatar just nu är mig själv.

söndag 24 augusti 2008

24 Augusti

Kännslan ganger och gnager hela tiden.

Jag vill inte att du ska försvinna ur mitt liv. På en väldigt kort tid så har du blivit en del som jag inte vill mista för hela världen. Du gav mig ett stort förtroende, större än det som jag gett dig. Som jag sa så kan jag ha sagt någonting så någon har kopplat ihop 1 och 1 och fått det till 2.

Men min aviskt har aldrig varit, och kommer aldrig att vara, att bryta det förtroendet jag fått av dig.

Det vill jag bara att du ska veta

fredag 22 augusti 2008

22 Augusti

Allt blir kaos i mitt liv igen och det är enbart bara mitt eget jävla fel och jag hatar det så innerligt. Jag hatar kaos. Allt jag vill är verkligen bara att det ska flyta på utan konflikter och komunikationsmissar.
Dags för lite ioslering och struktur igen tror jag minsann.

En anna sak som jag stör mig på just för tilläfllet är människors brist på källkritik på internet. Jag blir så trött på alla haxx som dimper ner i inkorgen med jämna mellanrum, det är allt ifrån katter på burk i Kina, till virus och andra katastrofer. Jag vill inte ha hax i min inkorg och uppmanar nu resten av världen att ha lite källkritik innan ni vidarbefodrar mail med diverse varningar och gör folk upprörda med bluffar. Visst, det är skitfint av er att ni vill varna mig, men alltså, varna mig då för någonting som existerar då istället!
Oftast med hax så kan man bara läsa texten lite grundligt och förstå att man håller på att bli grundlurad. Språket är oftast mycket dåligt med gramatiska fel och så vidare. Enkelt knep. Annars så är sökportaler som www.google.se eller www.susning.nu heta tips för att kolla upp saken i fråga.

Så, det var det!

Annars så börjar jag på streetdance på torsdag och jag har köpt ett par nya mjukisar som är helt underbara!

Nu tror jag att jag ska sova, kanske, eller börja måla på någonting nytt eller kanske allmänt störa mig på att jag har fått någon form av muskelskada i ryggen så jag knapt kan vrida mig åt sidan... Men det blir bättre snart, glöm och gå vidare.

Glömt och gått vidare har jag gjort med en annan sak också, skönt kan jag lova. Så jobbigt var det inte, jag behövde egentligen bara inse att jag intalat mig själv att jag kände på ett visst sätt för att verkligheten var så mycket jobbigare att ta på.

Föresten! NÄR FAN KOM HÖSTEN?! Jag blir så trött, med hösten kommer också den årliga höstdeppritionen. Jag längtar verkligen inte, jag känner verkligen hur hela min livsork sjunker med regnet som slår mot marken.

Nu var det slut på klagomål för kvällen.

Med kärlek.

onsdag 13 augusti 2008

13 Augusti

Okej, jag är smått sliten. Det är precis så att jag klarar att jobba 7 dagar på raken, eller mer nästan precis. Jag höll på att fuckin bryta ihop igår. När jag är trött är jag mer sårbar och när jag är mer sårbar så ja... Ni fattar. Jag hatar det, it sucks. Men i alla fall.

Idag har jag njutit så hårt av att ha varit ledig!

Gick upp vid sex för att kicka iväg Laley till jobbet. Åkte till stationen, köpte cigg, åkte hem och la mig och sov igen. Sen så blrv jag väckt vid 13 tiden av Mr. Ohanaälsko. En timme senare så var jag i centrum och åt sushi! Åh vad jag mådde bra! Jag har saknat dig så mycket älskling! Sen så gick vi till Clas Ohlsson och köpte målardukar och lite nya färger. Han i kassan utnämnde oss till "Konstnärsklubben" och just nu så sitter vi båda och uppdaterar varandra på hur det går med målningen. Sen så skulle vi åta middag några timmar senare och jag njöt så mycket av att träffa mina underbara familjemedlemmar igen! Mamma var inte pissed som jag trodde, hon kanske bara var trött imorse? Eller något.

Men tror ni att jag fick i mig någon jävla mat eller? Nejdå. En halv köttbulle, lite ärtor och typ en matsked pasta, sen så sa hela min själ hejdå. Äsch jag var mätt sen sushin så det gjorde inget och jag åt ett äpple nu på kvällen. Jag överlever, jag lever och jag är ganska så nöjd med tillvaron även om det ibland går rätt ner så att man måste upp igen. Men jag tror att det är berg och dal-banan som gör livet värt att leva.

Shit var mycket ordbajseri. Nu ska jag ut och suga på lite canser.

Guds frid!

Godnatt!

tisdag 5 augusti 2008

5 Augusti

Dagen har börjat bara finfint. Dock inte imorse när jag satt och spammade som fan för att försöka få en uppkörningstid... Men det behöver vi inte tänka på nu.

Åkte och fikade med Mr. Ohanaälsko och drack för mycket kaffe och snackade skit. Sen så skulle hon till Västerås och jag gick i centrum. Shoppade loss på Apoteket och Clas Ohlsson! =)
Det bidde en ny badrumsvåg! =D Vår har ju varit trasig hur länge som hellst! INTE OKEJ!
Jag valde en bara för att den var billig och snygg, men när jag kommer hem och tittar lite närmare på den så inser jag att den automatiskt registrerar viktavmätningarna och räknar ut hur mycket man gått ner/upp i vikt sen sist man vägde sig... Synd bara att det kommer fucka ur iom att jag inte kommer vara ensam om att använda den. Jaja.

Träffade Bella och tillhörande pojkvän också, det var trevligt! Mycket mycket trevligt!

Med kärlek!