tisdag 28 april 2009

28 April

Jag måste bara förklara för er att jag oftast bloggar på nätterna så den dag jag bloggar om och som har förfallit i mitt liv är nu den 27 april.
Den 27'de klingar som en kyrkklocka på en begravning i hjärtat, 27, precis som 14'de gör. Det är speciella datum, riktigt speciella.

Men denhär dagen, den 27 april 2009 så gjorde jag inte så mycket annat än att ta mig upp ur sängen vid 12-tiden, dricka en kopp kaffe och åka till jobbet. Totalkaos. Verkligen TOTAL kaos och jag var så slut när jag slutade, at inte bara göra sitt eget jobb utan också setill att allt annat flyter och fungerar är ju lite påfrestande liksom. Men men.

Fick sjuts av DP hem så det var ju inte fy skam.

Kommer hem och är överklycklig över att jag och min kära syster som nu delar toan här på nerevåningen har samma dragning till att sitta på muggen länge och läsa tidningar. Hon har införskaffat Vecko Revyn och jag satte mig för att långskita och läsa lite blaska.

Men denhär gången var det inte bara blaska, det var BRA blaska. Jag brukar tycka att sånna här typsika tjejtidningar bara förstärker det smala idealet och förstör dessa små pubertala läsare mer och mer vad gäller deras själförtroende.
Men lite längre in i läsningen så kommer jag fram till ett fotorepotage som berör oss alla kvinnor. Ser jag normal ut... därnere..?
Om fittor helt enkelt, att fittor ser olika ut och att alla är normala. Helt underbart fotorepotage där olika kvinnor helt enkelt ställt upp på att få deras vackra fitta att bli fotad. För fittor är vackra, jag älskar dom och det är inte bara för att jag nu är flata. De är vackra, så är det. ALLA är det. Men iaf, i detta repotage fanns det rakade fittor, buskiga fittor, hängande innre blygisar, hängade yttre, det fanns bullfittor och det fanns stora klittor. Det var helt underbart! Inte bara för att de ägnat flera sidor i sin annars meningslösa tidning åt fittan utan för att de faktiskt försökte riktigt väl med att få alla dessa små pubertala flickor att fatta att ingen fitta är den andra lik och alla är vackra.

För erkänn, visst har du också funderat på om du ser "normal" ut därnere? Om din fitta är vacker? Attraktiv? Och så vidare!

Jag vill egentligen bara säga TACK till Vecko Revyn för ert repotage och jag hoppas att ni fått ut ert budskap! Alla fittor är fina, vackra attraktiva och inte minst unika!

Nu ska jag nog duscha och sova... kanske

One Love!

måndag 27 april 2009

27 April

Dagen började med att Jessica på sin lediga dag vaknade av telefonen, det var Chrille som ringde och frågade om jag kunde jobba. Jag ville säga nej men kunde inte, jag försökte slingra mig med att säga att jag hade planer på dagen och inte kunde börja vid 14. Men ack det löste han och när förslaget kom att börja jobba 17 ist så had ejag inget att säga förutom ja. Inte för att vara elak men för att jag vet att jag skulle behövt en dags ledoghet. Nog för att jag inte jobbade länge idag, som sagt från 17 till typ 23:30, men men. Så blev det iaf.
Sen åkte jag in till stan för att träffa Siri det var riktigt jävla otroligt trevligt!
Vi köpte kyckling-curry mackor på Sandys och satte oss i ett blomstranden Kungsan och pratade i någon timme. Mys 4 life!
och vid 14 tiden så gick vi från Kungsan, jag skulle till tåget för att hinna till jobbet och hon iväg och köpa leggins, tror jag, det blev två timmar, men två trevliga timmar! Fan vad jag saknat henne!

På tåget så ringer jag Fia, som ringde mig igår och var minst sagt en smula upprörd, för att kolla läget. Jorå Fia mådde okej och erbjöd sig att komma och hämta mig på stationen, köra förbi Bella och hämta mina arbetskläder, köra mig till jobbet och käka glass med mig en stund.
Så när jag kom till stationen så stod partybilen där och väntade på mig! =)
Vi kom till jobbet och jag var jättetidig, iom att jag i min tidsplan inte räknat med att åka bil utan åka buss som går en gång i timmen.
Satt och käkade och snackade lite, klockan blev 17 och jag gick in och bytte av Calle som jobbat dom timmarna jag inte kunde. Körde service en stund, kaos och sen kök, mindre kaos och jag och Elvis kickade som fan! =)
Det blev lungt och skönt vid 21 så det blev mycket skitsnack men Julia och Molly samtidigt som vi jobbade, förstängde osv.
någon gång mellan 22 och 23 så kom det in ett gäng med typ 35-40 åringar som skulle käka, då blev det att göra i typ 5 minuter, nice nice.

Fick även cred av ena mannen. Enligt honom vad min burgare den absolut godaste han ätit på McDonalds någonsing. Det boostade mitt Ego TOTALT! De var riktigt trevliga! Jag gillar trevliga gäster. Det får en att överleva de otrevliga.

Stängde och fixade, lite rostig på att stänga. Men det gick bra, jag tror jag fick med allt :P hehe

Gick till bussen, lite stressad, lite för mycket sncak med Julia. Haha. Stressar och går, bestämmer mig för att jag orkar inte springa för att hinna.

Det skulle jag inte bestämt mig för, för hade jag inte gjort det så hade jag nog inte missat bussen. men missade bussen gjorde jag, sista bussen tom. Så jag insåg att jag pallar inte gå hem, jag ringer en taxi och glassar.

Tänder en cigg och väntar. Taxin kommer, taxichaffisen. Invandrare. Då tänkte jag precis som att andra fina svenska flickor är lärda att tänka "shit vad läskigt! En blatte! Jag är ensam, han kanske är galen" Fördommarna, normerna och framförallt jantelagen har trängt in i våra kroppar med modersmjölken och jag kommer göra allt i mitt liv för att vara så fördomsfri, normbrytande och egenkär som möjligt i mitt liv!
Så jag slängde bort de där jävla tankarna och satte mig bredvid blatten som skulle köra mig hem. Det är ju förfan en människa som alla andra, vilken människa som hellst. Men det mest irriterande är att vi har blivit itutade att vi ska vara mer rädda för Ahmed Mohammad, 22 år än Thomas Samuelsson, 46 år.
Det värsta är att medan Ahmed Mohammad behöver ha två jobb för att få sitt liv att gå grunt, han hinner knappast träffa sin familj och månadslönen för både nattjobbet och dagjobbet är vad Thomas Samuelsson får ihop på en vecka, så kan Thomas Samuelsson sitta på jobbet och porrsurfa, för han har inget krävande fysiskt jobb, utan har lite tid över då och då att smugrunka på kontoret medan han tittar på somtjejer på internet. Eller kanske försöker ragga upp en och annan 14 åring.

Och vi har blivit ikörda att det är Ahmed som är farlig? Snälla?

Iaf, han vad fanimig den trevligaste människan jag träffat på jättelänge. Så ett trevligt samtal rikare och 170 spänn fattigare så var jag hemma.

Nu har jag pratat med Globen och Egon i telefon och ska nog duscha och sova snart. Det börjar bli sent. Bröjar jobba på 12 timmar. Fest.

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet"

One Love!

måndag 20 april 2009

20 April

Idag har varit den bästa dagen på länge, om inte annat den mysigaste och lugnaste.

Jag gick upp i den arla morgonen på min lediga dag för att åka till Bålsta och vid 9-tiden vad jag framme. Stod en stund och väntade på Elin, Elin, Elin som jag inte träffat på jättelänge. Kallt var det och jag var nöjd över min tredje tjocktröja i väskan.
Iaf, vi åkte ut till henne, mitt ute i ingenstanns, eller kallar Örsundsbro. Där hon bor, i ett hus mitt ibland åkrar så det är helt mysigt och Lilla huset på prärien-likt.
Sån otrolig skillnad på min hektiska värklighet på donken osv.

Så idag så har vi hållt på med stolpar till hagen, tagit ut höns (det är den konstigast kännslan jag varot med om, att hålla i höns) lagat elstängsel som hormonstinna Lillefot hade sönder osv osv.

Vi tog också med oss två av hundarna på prommis till brevlådan 2.4 km fram och tillbaka. Till brevlådan!!! :0

Det var mysigt att spendera dagen med hästar, hundar, hundvalpar och naturen. Jag är trött med nöjd. Totaly nöjd.
Det var så otroligt trevligt att träffa Elin igen! Helt galet!

Nu ska jag duscha snart, sova snart.

Med Kärlek!

söndag 19 april 2009

19 April

Sara Löfgren är en ny favorit. Totalt.

Du ligger ensam i din säng
Nynnar på någon gammal tom refräng
Tänk om någonting kunde vara
I närheten av bra

Den gamla känslan bara gror
Ingenting blir längre som man tror
Du sjunker in i apati
När alla går förbi

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

Du känner dig helt transparant
Sliten och grå sådär ointressant
Tänk om dom visste hur det var
Att stå där ensam kvar

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen andas mot din hals i hemlighet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

När ingen vet

lördag 18 april 2009

18 April

Nackskott i pannan... Någon frivillig som ställer upp och gör det?

Dusch, cigg, sova kanske?

Låter stabilt.

torsdag 16 april 2009

16 April

Ledig idag, nice som fan. Gick upp vid 10 och bara satte mig och zappade på tv'n till typ 13-tiden.
Då lagade jag mina jeans som bara blev trasigare och trasigare och begav mig iväg till jobbet för att möta Laley som slutade 14:30, vi käkade och drog hem till mig och spelade Rock Band.
Pappa och Jacob kom hem och lillprutten anslöt sig till vårt spelande och vi fortsatte att spela fram tills det var dags att gå till KU.

Det var otroligt skönt att vara där igen, att få fucka ur det stället igen med allmänt snusk och bajs-prat. Hanna hjälpte dock till väldigt mycket med att få igång bajs diskutionen.

Jag och Fia bänkade oss i andaktsrummet ett tag. Jag spelade lite och vi mös massor. Myspys. Jag har kommit fram till att med rätt låt så låter jag inte helt som en kratta. Dock inte i Fias eller Hannas klass, men ändå inte som en kråka. Lite okej faktiskt.

Vid halv tolv-tiden så åkte vi iväg på äventyr i partybilen och typ en timme senare så kom jag hem.

Just nu sitter jag och lyssnar på Sara Lövgren och allmänt mår sådär. Men sova snart kanske.

Att jag var din lycka och ditt ända ljus i livet? Psst! Det är ju efter att jag lämnade dig som du verkar ha blivit lycklig. Cut the shitchat? huh?

onsdag 15 april 2009

15 April

Andra dagen, bättre än första. Fungerade bra, lite svid och svinn får man räkna med.
Just nu känner jag mig som en blöt, dallrig klump av ångest.
Tack för att du får mig att känna ryggraden så jag inte faller ihop totalt.
Nu ska jag sova, jag orkar inte vara vaken längre. Det blir för mycket tankar. Jag ska ta mig in i drömmens land ist. Få vila lite, vila i frid en stund.

måndag 13 april 2009

13 April

2 dagar kvar tills jag ska lämna in semesteransökan till sommaren och första dagen på boot camp.

Jobb, jobb, jobb. Jag jobbade som vanligt idag, 9:45-19:00 segt men kul, köket. Me like =)

Allt gick bra med boot camp också, 3.8 kcal för mycket men det kan ju iofs inte göra så överdrivet mycket. Eller?

Imorgon är det samma, men minus 3.8 då. Hehe.
Sommaren, here I come! =)

Kan inte säga så mycket annat än att det kändes märkligt, inte som förr, men det kan jag inte heller förvänta mig. Alls. Det var samtidigt jätteskönt. Verkligen. Din närvaro osv. Det kändes bra.
Shit vad förvirrat. Men men, jag hoppas att det går att pussla ihop lite i alla fall.

Imorgon är det jobb igen. Puha. Bara att köra.

På onsdag ska jag träffa Siri, det blir nice. Var nästan ett år sen! =)

Godnatt!

13 April

Jag vet inte vad som händer riktigt, men jag tror att jag är påväg att fucka ur totalt. Känsloströmmarna går upp och ner som en jojjo.

Jag har varit med om det innan, men inte såhär starkt. Ena sekunden så älskar jag livet, friheten och att känna hur mina vingar bär mig. Medan andra stunder så ber jag bara till gud om att någonting ska hända så jag kommer här ifrån. Som igår, i bilen. Jag bara hoppades på att vi skulle krocka, få en sladd elelr någonting. Men bara så jag skadades.

Berg och dal-banan är krävande, men jag klarar mig. Det gör jag alltid.

Men just nu känns det som om jag försöker starta en bil på 5'ans växel, det går trögt och jag får lite motorstopp, men det kan gå.

söndag 5 april 2009

5 April

Länge sen sist.

Jag är tillbaka i stockholm, tillbaka på donken. Back to basic.

Att komma fram till att man inte kan leva med den man älskar är det jobbigste jag någonsin kommit fram till. Men jag har också insett att det inte kommer att fungera, inte nu. Kanske i framtiden, men inte nu... Tyvärr.

Jag har gjort min systemet-debut. Köpte vin som jag tänkte överaska familjen med men de hade redan öppnat en pava när jag kom hem, vilket var trist. Men men.

Jag är sjukligt taggad på att jobba imorgon, jag har saknat Familjen, Fysingen. Hoppas bara att några gamla rävar är kvar, någon schysst skiftis och sådär. Det som skulle göra min dag är att få stå i köket ^^

Nu ska jag säga hejdå för nu. Uppdatering kommer =)