torsdag 23 oktober 2008

22 Oktober

Som sagt så orkar jag inte uppdatera er sådär jättenogrant som de första dagarna... haha all min tid vid datorn går typ till att sitta och prata med älsklingen som är så knäpp så hon går upp typ 4 på morgonen för att prata med mig, hon är knäpp! Men ni skulle bara veta hur mycket jag älskar hennne och hur lycklig hon gör mig!

Sofia du är den underbaraste i världen! <3

Men vi har varit i Hollywood och gått på The walk of fame, vi har åkt runt i Beverly Hills, vi har åkt på måfå och då hittat utsiktspatsen över Hollywoodskylten och idag så var vi på Universal Studios som vad AWSOME! Dock så hade jag nog lite för höga förväntningar men det var ändå STENCOOLT! haha jag har sett Shrek i 4D HELT COOLT! Det gjorde hela besöket sååå värt!

För övrigt så tror jag att jag får skaffa mig ett typ kösystem för alla som vill ha uppdateringar när jag kommer hem, helt sjukt! Jag älskar er mina fina vänner! Ni är dom bästa man kan ha!

Men nu vill jag mest åka hem, jag har hemlängtan!

Jag saknar mamma, alla vänner (ingen nämnd, ingen glömd) dansen, billiga långa telefonsamtal, SVENSKA! och en valuta man förstår sig på! Jag vill hem!!! Jag vill ha kaffe som inte är vattenskadat och med RIKTIG vanlig hederlig jävla mellanmjölk i!

Meeen, igår så köpte jag en till väska (8 dollar och rosa färg <3) och ett par rosa skullcandy lurar OCH en webcam till datorn och jag tror jag betalade typ 300 sek för hela kalaset! jag köpte även nått godis till Bella som hon ville ha.

Nu önskar jag bara att det ska bli måndag så jag får drunkna i min älsklings famn och aldrig hitta ut!

Vattenskadat, koffeinfritt kaffe utan riktig mjölk och förlite äckligt mjölkpulver i är ingen större höjdare... Men det duger sådär på kvällskvisten!

Med kärlek! <3

fredag 17 oktober 2008

17 oktober

Idag är det 5 månader sen det var Norges nationaldag. Coolt va?haha

Alltså jag pallar inte skriva vad vi gör, för det är lite samma saker. Vi åker och kolla på lite häftig bilgrejsaffärer, bilträffar och lyssnar på v8'or. Jag har väll blivit lite småbrun och tror inte att jag kommer bli så mycket brunare.
Jag har badat i stilla havet och jag är otroligt lycklig!

Du är pusselbiten som fått pusslet Jessica fulltaligt, nu är det bara att börja lägga bitarna rätt! Det kommer gå fort! Du är underbar!

Med kärlek!

torsdag 16 oktober 2008

15 Oktober

Alltså... dethär är det sjukaste jag varit med om! Och nu pratar jag inte om min resa i staterna och upplevelserna där. Utan det som just nu händer inom mig, jag har aldrig varit såhär, jag är helt förstörd, på ett bra sätt!

Vadfan gör du med mig människa?

50 minuter i telefon från Usa blir inte billigt, men fan du är värld det!


Med kärlek!

Jag är lycklig!

måndag 13 oktober 2008

12 Oktober

Alltså jag orkar inte ordentligt...

Idag så var vi på ett swaapmeet, jag handlade lite till fia eller mer riktigt till Polons makeover =P och på eftermiddagen så övertalade jag pappa att vi skulle åka till newport.

Men såhär långt så ska jag göra en bra och anus-lista!

BRA:
*VÄDRET! Soligt, inga moln och typ 20-25 grader, trotts kallfront (varmfronten är på väg)
*Bilarna
*Priserna!
*Människornas otroliga, nätsna glättiga, trevlighet
*en sjukt snygg tee och ett par lika snygga jeans för 200 spänn, tillsamans!

Anus:
*Vattenskadat kaffe, ÖVERALLT! Serriöst, dricker de inte normalt kaffe i dethär landet? Sen så har dom inte mjölk i, så man får ha i ett creamer-pulver... INTE LIKA GOOOTT!!! =(
*Bristen på nyttig mat och framförallt nyttig hotellfrukost
*Ryggsäckssolbränna
*The OC är INTE inspelat i Newport beach... besvikelsen var total!

Det som suger mest är att jag är så otroligt kär och kommer inte väga göra någoting åt det... =( Saknaden bränner i helt kroppen, jag saknar dig!

med kärlek!

söndag 12 oktober 2008

11 oktober

Jag vet att det blir fel med mina datum och blogspots datum men jag SKITER I!

Vi åkte tillbaka till LA, eller mer specifikt Orange County, Anaheim, idag. Så det blev en dag i bilen.

Men först så käkade vi den fiberfattiga med sockerrika frullen. Det är helt okej, förutom att man blir hungrig efter bara nån timme igen och får sånna sjuka blodsockerfall! Men men, sen så tog vi det lugnt, jag pratade lite med mammsen på msn och fy vad jag saknar dom! Mina älsklingar! <3 =(

Sen så hoppade vi in i bilen, det var lite trevligt, INTE, jag har tröttnat lite på att åka bil. Trotts att det är helt sjukt allt, man kan bara titta ut så är man underhållen hela vägen.

Efter typ två timmar och två felkörningar (TROTTS gps) så stannade vi för att kissa och käka, det blev Denny's, en restaurang som serverar frulle dygnet runt! haha Klockrent, dock så kände jag inte så mycket på scrambeld eggs eller pannkakor IGEN så det blev nått mackliknande med kyckling och frajja, fan det är frajja till ALLT här, inte undra på att alla är så stora! Och GIGANTISKA portioner är det också!

Sen så körde vi vidare och typ två timmar senare så kommer vi till hotellet och det är redan eftermiddag/kväll. Så vi installerar oss, jag lägger in bilder på bilddagboken och så vidare. Men efter ett tag så blir jag så raslös så jag gick på en liten prommis och inser att det ligger ganska mycket affärer runt omkring hotellet, inte lika dött som i Bakersfield iaf! NIICE! Och jag hittar en tobaksaffär som har SJUKT coola vattenpipor, jag tror att jag ska köpa hem en med döskallar på som är rååååååzzaaa!!!=)=) SJUKT NICE! Sen så går jag tillbaka och så pratar jag lite med min sjuka älskling Laley på msn! =) You allways make me so happy darlin!!! =)

Och efter ett tag så får jag med mig Bosse på upptäcktsfärd, vi går lite och stannar och käkar lite quasidillias på nån tacoshit! SJUKT GOTT! Och helt lagom efter alla stora protioner mat. Shit alltså!

Men vi går runt och så hittar vi en affär som är i OBS stuket, dom hade ALLT! verkligen ALLT! Så efter ett tag så tröttnade jag på att Bosse alltid ska stressa runt så man inte kan titta ordentligt, så jag säger det att jag går runt och att vi ses på hotellet sen. Det är ju bara typ 5 minuters promenad därifrån liksom! Så jag går runt där i lugnt mak och tittar och det är så sjukt hajpat inför halloween ÖVERALLT! Så jag hittade alla möjliga utklädningskläder, bla en Optimus prime! HAde dom haft det i vuxen storlekar så hade jag köpt en till Malin =) haha
Ett par rååååzzzaaa fina Skullcandy-hörlurar kostade bara typ 250 kronor och jag planderar att köpa ett par! OCH jag hittade en RÅZA dvd!!! SJUUUUUKT SNYGG! fyfan, rosa är en bra färg! FEEEEEIIINNN!!!

Men efter en timme så går jag därifrån och har köpt ett par sjukt snygga jeans och en gaaaalet snygg tee för typ 200 svenska fina kronor! HERREGUD! Jag har liksom 5 laxar att spendera! =)

Sen så bar det iväg tillbaka till Hotellet och när jag gick där på trottoaren på Katella Avenue så kände jag mig så jävla fri! Det var fan udnerbart! =)

Nu ska jag beundra mina underbara inköp och gå och sova snart tror jag!

Ha det bra darlings!

Med Kärlek!

lördag 11 oktober 2008

10 Oktober

Vi gick upp sådär vad 8 imorse... eller jag vaknade då av väckarklockan och Bosse hade redan varit vaken i typ en timme. Så tar jag en dusch, får på mig kläder och så går vi till frullen. Mumms. INGENTING med fibrer, kaffe som smakar vatten och kaffemjölk som smakar socker. Välkommen till Amerika!
MEN, så insåg jag att man måste ta seden dit man kommer och käka socker och fett till frulle.
Så jag gjorde egna waffels med panncakesyrup! MUMMMMMMS!!!

Globen var lycklig! =) Det var urgott! F.ö så värkar det som om allt kaffe, var man än köper det, är vattenskadat. Jag vänjer mig säkert :P

Efter frukost och lite chill så drar vi till California Hot Rod reunion!

HELT SJUKT SNYGGA BILAR! osv osv osv, massa coola saker och feta raggaramerikanare!

Motorljuden på dragracingbilarna var så enormt att jag kom säkert 100000 ggr!!! Även med öronproppar så var det näästan obehagligt högt! Himmlen I tell you my friends!

Så vi traskade runt där i flera timmar, kollade på race och Bosse shoppade som en annan kärring :P

Vi femtiden på kvällen så åkte vi tillbaka till hotellet, det var väll typ en halvtimmes bilfärd. Och när vi skulle ur bilen så såg Bosse ut som en hammafru som varit och shoppat på köpcentrat, massa påsar osv. Det var kul. Jag skrattade gott!

"Det ända som saknas är två godishungriga ungar som hoppar runt bilen"

haha

Sen så drar vi efter en stund iväg på äventyp igen, vi tänke att vi skulle hitta nån matvarubutik där vi kunde köpa lite chips och läsk och sånnt till bilfärden till Anaheim imorn. Så jag knappar in California Supermarket på GPS'n och vi börjar köra. Efter ett tag så känns det som om vi verkligen kommit in i Bakersfields ghetto-områden med massa latinos och trailerparks, men men tänkte vi och fortsatte att följa GPS'n. Väl framme vid det som vi trodde skulle vara en välsorterad och helt okej mataffär, California Supermarket låter ju ganska fancypancy, så inser vi att vi kommit till en inte så välsorterad och dyr lokal affär i ghettot. Men vi gick in och köpte chips för typ 30 sek/påse och så skulle vi hitta någonstanns att äta, vi väljer asiatiskt och knappar in nån Japansk restaurant på GPS'n (börjar ni förstå nu hur lite vi hade klarat oss utna en GPS? haha) och jag verkligen ber till gud att det inte ska vara en flopp precis som med mataffären.
Men vi åker och efte rtyp 10 minuetr så är vi framme och det visar sig inte vara en flopp, tvärt emot, det var skitfräscht och asbra! Jag lyckades!

Så vi käkade, mm mumms sushi för min del och Bosse tog nån nudelrätt med biff. Sjukt gott och inte så överdrivet dyrt.

Men det var inte nog med det, vi går till en matvarubutik som låg i närheten och köpte billig läsk och jag upptäckte att Absolut Vodka finns i 1.75 l flaskor och är ungefär 100 kr billigare/liter än hemma! =) HAHA Samma pris för en 1,75 l här som en 0,75 l hemma :P haha underbart! Jag ska försöka tvingar Bosse att köpa en såndär enorm flaska till mig ^^

Sen så åkte vi tillbaka till hotellet, så nu ska jag försöka få in lite bilder på bilddagboken och sen sova.

Är det någon som är intresserad av bilder, så är det bara att klicka in på www.bilddagboken.se användarnamn KNOX och gästlösenordet är: bajs

Med kärlek!

Natti

fredag 10 oktober 2008

9 Oktober

Alltså, haha på hela grejen!

Jag älskar US and A som Borat skulle ha sagt =) <3

Taxin kom och hämtade mig vid fem på morgonen, roligt, haha, jättekul! Men iaf, så vi åker till Arlanda och beger oss senare till London jag blir helt i exstas när jag ser Londoneye från planet och hej jag är fyra år! Eller mer jävligt röksugen! haha.
Självfallet så hittar jag inte ett enda jävla rökrum på hela Heathrow... fyfan... och vi hade bara en timme på oss innan planet till LA går så, snuset fick bli min räddare. Så går vi, färdigkissade och klara till nästa plan och ännu en gång så blir Jessica helt till sig! DET FINNS EN VARSIN TV PÅ SÄTET FRAMFÖR!!! =) LYYYCKA!
Plus att det fanns massa bra filmer att välja på!
Så jag började med att se på Harry Potter, gjorde en typisk Jessicagrej och somnade, sen så var det lite snacks, jag sätter på Spiderman och somnar igen efter typ 5 minuter, jag vaknar när filmen är slut och efter en liten stund så är det käk, skitäckligt men det gick ner. Sen så försökte jag se på Forest Gump, men misslyckades ÄNNU en gång och somnade.

När jag vaknade så låg det choklad brevid mig, fattar ni hur nöööjd jag var eller?!?!

Sen så lyssnade jag på gregoriansk musik och SOMNADE igen! =)

Helt enkelt så tror jag att jag var vaken typ 2 av de 11 timmarna som det tar mellan London och LA =) Underbart!

Så ska vi igenom säkerhetskontrollen och kommer knappt in men sen så gick det ändå, jävla misslyckade poliser som tror att de är nått!

Men nu kommer vi till det som kommer göra mitt liv så jävla underbart dehär veckorna, vi fick hyrbilen! EN DODGE!!! Så jävla fräääääch! Älskar vår hyrbil! Så kopplar vi in GPS'en och börjar köra mot Bakersfield och det skulle ta typ 2 timmar. SÅ där sitter jag, nöjd, utvilad, solen skiner, bilen är snygg som fan och lyssnar på radion och Bosse är mindre nöjd med mitt musikval

"Jag orkar aldrig lyssna på sånnadär AdamTenstas som vifftar med händerna"

haha

Men alltså åååhhh! ÅÅÅÅHHH!!!

Naturen längst den karlifonska kusten är heeelt jävla underbar! Men vägen var typ betong och det skakade som fan!

Vi kommer iaf fram till Bakersfield och hittar till hotellet (utan GPS'en hade det gått åt helvette och jag och Bosse blir typ ovänner för att han är så mesig i trafiken och så vidare, ja jag har skällt på honom massa gånger redan för att han håller på och blir nervös och svänger utan att behöva det.

Efter en stund så inser jag att jag inte hittar min tändare! Så jag går till receptionen och frågar om de har tändstickor eller nått och dendär jävla receptionisten måste ju tro att jag är efterbliven eller nått

"You know it's a non-smoking room"
"Yes I've seen the signs and I'm planing to smoke outside"

Då tittade hon bara på mig med minen som säger: dumma jävla tonåring, och hänvisar mig till att ett hotell på andra sidan gatan har en liten giftshop dör jag säkert kan köpa en tändare.
Så jag beger mig ut på äventyr, eller tändarjakt, man får se på det hur man vill. Så kommer jag till det andra hotellet, men självklart så håller dom på att renovera så giftshopen är stängd...

FAAAAN!!! /%&"¤)=/#%&%¤)%&"#)%&"

tänker min nikotinbegärande hjärna och så går jag därifrån.
Men utan för så ser jag en random byggnadsarbetare och frågar om han har en tändare som jag kan låna, så kan jag iaf röka en cigg och lösa tändarproblemet senare.
Men han är så jävla snäll och GER mig en tändare! Jag sa tack på femtioelva olika sätt femtielva gånger! HAN ÄR MIN GUD!

Trotts att tändare bara är en vanlig BIC-tändare som är röd och fin så är det den viktigaste tändaren jag någonsin kommer ha!

Sen så efter en dusch så ska vi dra iväg för att få i oss något att käka så uppstår samma problem med att Bosse inte riktigt är van vid trafiken och trafikbeteendet och jag vill bara att han ska lyssna på GSP'an och sluta mesa...

Vi slutar på Donken och jag blri besviken på att Big Tasty i USA är lika stor som QP och Mc Feast och har KETCHUP på sig... och inte den goda tastysåsen...

Plus att frajjan var waste... och hon i kassan hade säkert suttit på kåken, hon var grov i käften och såg så jävla hård ut så jag blev nästan rädd!

MEN något som gjorde mig så sjukt lycklig var när jag insåg att dom var lika sjuka i huvudet där som dom på Fysingen!
EN KILLE HOPPADE RUNT MED EN MOPP I LOBBYN OCH SKREKSJÖNG "I'VE BEEN LOOKING FOR FREEDOM!"

förstår ni hur nöjd jag blev eller?

Sen så åkte vi tillbaka till hotellet, Bosse sover och jag är smått uttråkad...
Jag tror att jag bara ska ut och röka och sen gå och sova jag med!

Det kommer nog fler updates från mina äventyr i US and A

med kärlek!

torsdag 9 oktober 2008

9 Oktober-update

Nu är det typ 10-15 minuter tills jag drar!

Jag mår illa... Men vi hörs mina älskade!!!

Med kärlek! <3

9 Oktober

Nu håller jag på och fixar med det sista, jag tror inte att jag glömt något viktigt i alla fall...

Taxin kommer om ungefär 2 timmar och 40 minuter och jag börjar bli sådär extremt nervös som jag blir när jag ska flyga. Dock så är det inte lika jobbigt som innan vi åkte till Barcelona, jag har en vag kännsla av att jag är lite som en häst i beteendet när jag flyger. Alltså att jag tar efter min mammas beteende och därför är sjukt rädd, nu känns det helt okej, dock så har jag en hel del saker osagda till människor och så vidare. Men så ska det förbli tills jag kommer hem.

Dock så är det på tok för mycket otrevliga saker som händer runt omkring mig, dock har inte jag blivit drabbad direkt själv. Men människor i min närhet. Och det suger kan jag lova!
Idag fick jag veta att en av mina kära kollegor i församlingen kommer vara sjukskriven i typ en månad för att hon ska oppereras på måndag, väldigt otrevligt och jag blev så chockad när jag hörde det att jag bara drog till med ett såndär fånigt flin som jag alltid råkar göra när någonting blir fööör jobbigt, så är det alltid, jag ler när det blir för mycket. Vilket känns helt jävla sjukt! Varför? Det är ju inte som om det är nått att le åt? Jaja...
Jag ber för dig.

Nu ska jag nog ta mitt nervösa nervnäste och gå ut och röka!

Med Kärlek!

tisdag 7 oktober 2008

7 Oktober

Idag har jag jobbat ett av mina sista pass på donken, något jobbar jag nog när jag kommer hem också. Men det sköna är nu kännslan av att jag faktiskt är ledig fram till den 26 eller 27'de, det är nästan en hel månad! Fyfan vad skönt det ska bli! Det är så extremt välbehövt!

Det absolut skönaste var dock att jag fick stå i köket hela dagen idag, inte en enda kund att behöva le ett falskt leende till, inte behövde jag glättigt klämma fram "Ha en fortsatt trevlig dag!" Det var så jävla skönt, jag var inte på det humöret att jag hade klarat det. Men köket kunde jag rula med lite mindre problem själv, DP behövde hoppa in när det blev middagsrush och jag hann inte ta en hel rast. Men det var lugnt, jag flirtade till mig två rökpauser isf en, det känndes fair liksom.

Det är ändå lite tråkigt att lämna Fysingen. Familjen.
Idag när moppecarro fick veta att jag ska sluta och att jag inte kommer jobba mycket mer så såg hon så jävla ledsen ut, samma med Lina, den nya tjejen. OCh typ alla andra männsikor på detdär stället, att folk blir ledsena och tycker att det är tråkigt att jag försvinner ur deras vardag är något nytt... Jag är ganska van vid att den vetskapen ska göra folk gladare än gladast.

Det känns konstigt!

Nu ska jag sova och sen njuta av min första morgon i ledighetens tecken!

KÄRLEKAH!

fredag 3 oktober 2008

3 Oktober

Jga vaknade av min ringsignal, bror ringde och jag stapplade mig upp ur sängen för att svara. Vinglade till och pratade en snabbis med bror.

Först så trodde jag att min yrsel var för att jag gick så snabbt upp ur sängen, men två timmar senare så är jag nu fortfarande yr och mår helt åt helvete, huvudet dunkar så att det känns som om det ska sprängas, fest tänkte jag igen, såklart bara för att jag är ledig...

Men nu har jag iaf fått in arbetskläderna i tvätten så nu ska jag trycka i min två Citodon, hoppas på att huvudvärken och yrseln släpper och kolla på nån film... Om jag får mammas och pappas dvd att fungera.

Förövrigt så tycker jag verkligen att det är JÄTTESNÄLLT av er att inte väcka mig för att säga hejdå, trotts att jag bad er. Ni åker iväg till norge, jag är ledig iaf idag och på söndag och på torsdag så vet ni att jag åker till LA... Schysst att inte ens säga hejdå. Det är ju inte så att vi ses sådär jättemycket.

Med kärlek!

onsdag 1 oktober 2008

1 Oktober

Jag började även denna dag med att försova mig som ett as... Vaknade av att Sandra ringde mig 2 minuter efter att jag skulle ha börjat och en timme senare så var jag på jobbet, som tur var så hade det varit en lugn morgon så det hade gått bra ändå. Vilket var sjukt skönt!

Dagen har varit väldigt blandad, men den slutade bra. Du är min ängel, du är min räddande ängel. Hos dig kan jag vara svag, hos dig kan jag gråta, hos dig kan jag skratta, hos dig kan jag finna tröst och så sjukt mycket lycka och glädje! Jag vill aldrig att du försvinner ifrån mitt liv!

Ikväll är första gången på väldigt, väldigt länge som jag lyssnar på Kent. Jag fick nått ryck och började lyssna. Gick in på deras hemsida och såg att de släpper en box med alla album och massa annat smått och gott den 29'de och jag kunde bara inte låta bli att boka ett exemplar till mig själv. En gallam kärlek har blommat till liv igen, jag har saknat er om jag ska vara ärlig.
Men texterna, basgångarna och melodier för med sig så mycket minnen. Glada minnen från Eskilstuna 2003 med laget. Den goda tiden när jag spelade som en tok och allt jag tänkte på var layups och reverse, defense, slideidioter och upphopp. När mitt liv bestod av basket och den högsta drömmen var att spela i WNBA. Då jag tränade varje kväll på min skottrörelse, 100 ggr innan jag somnade, först höger sen vänster. För att få starkare vrister för att jag inte skulle stuka fötterna så stod jag på ett ben och blundade när jag borstade gaddsen, morgon och kväll. I flera år.

Men musiken bär också med sig minnen från den tiden när stålets vassa smekningar var min ända tröst. Ärren är kvar och kommer aldrig försvinna, aldrig läka bort helt, min streckkod kommer alltid att finnas där, vad jag än gör. Jag kommer aldrig att gå i bikini utan shorts och jag kommer troligtvis att behöva använda långärmat när jag är yrkesverksam, men jag vill ändå inte operera bort ärren dom är en del av mig, mitt förflutna.

Det är med blandade kännslor som jag sitter och lyssnar på mina älsklingar!

Nu får det vara slut på ordbajseri för ikväll!

Med kärlek!

Sov gott! <3