onsdag 31 oktober 2007

31 oktober

Systrar och bröder

Dagen började bra med att vakna 9:30 och ligga och lyssna på radio en halvtimme för att sen gå på muggen coh inse att det rä sjukt fint väder, så på med lite paltor och dagens morgonprommenix gick till vi(vo) för att införskaffa mer snus. Myspys och på vägen hem igen så gick jag igenom stallområdet som ligger där typ en km från mig. Ännu mer mys.

Sen vi 13 kom min Mr. Ohanaboy och vi bakade massa goda bullar! =) Det var trevlans!

Sen vi 16 så drog hon och då blev dagen bara mer och mer opepp, mormorn har kommit och jag kommer INTE palla att vara hemma varge dag fram tills söndag då hon drar hem igen... Men det löser sig alltid.

Efter middagen så drog jag och pappa ut coh övningskörde, det gick väll som förväntat när det är mörkt och regnar. Fyfan! Jag såg ingenting pga mörkret och iom att det regnar så blir det vatten på vindrutan = total bländning om man möter en annan bil vilket man gör ganska ofta= jag ser ingenting= jag kör illa som fan! Sen när man suttit i bilen i dryga en timme, gjort massa misstag och haft alla sinnen på helspänn iom förhållandena, ni som vet vad jag menar, tänk er en lång och krävande teaterlektion, så slut var jag när vi äntligen kommer upp på vår gata igen och jag var bara glad över att inte ha kört på någon, inte ha kört in i en trottoarkant mer än en gång (xD) och helt enkelt överlevt. Då drar pappa i handbromsen och skriker KATT! (nej, det var ingen katt som jag missade, han gör bara så för att vara rolig)

Vilket slutar med att jag börjar storböla, det blev liksom droppen. Här har jag suttit och koncentrerat mig hur mycket som hellst och verkligen försökt att köar så bra som det går och så gör han så. Så kommer jag in till mamma, storgråtandes och ville bara sjunka ihop i hennes armar. Ja jag ville bara ha en kram. Då blri hon typ, VA?! vad har hänt? och så när jag förklarar så återgår hon bara till sitt. Iom att hon trodde att det har hänt någonting med Magnus iom att jag kom in i huset före honom. Så förklarade jag och hon bara pfft, det var ju inte så farligt. Typ.

Sen så plattade jag hennes hår och jag känner att jag fortfarande är stressad för jag kan inte andas ordentligt. Det suger att vara så lättstressad som jag är!

Jag känner fortfarande för dendär tröstande kramen... =( men men

Systrar och bröder, kära blogläsare!

Med kärlek!
Ciao

tisdag 30 oktober 2007

30 oktober


Systrar och bröder, kära blogläsare.

Idag så började jagdagen med att vakna av radion som gick igång klockan 10 och så låg jag och lyssnade på den i typ en halvtimme, sen gick jag upp, drack lite vatten, och gick ut på en prommis till ICA. Där köpte jag jäst ^^ Imorgon ska jag baka bullar :D
Sen gick jag hem igen, käkade lite fil och så satt jag vid datorn tills Hanna kom vid, vad nu klockan var, jag tror att den var 13:15 eller nått liknand. Jag hade börjat laga lunchen, vi käkade och drack kaffe och pratade skit ett tag och sådär. Sen drog hon vid 16 för att hon skulle hem och fixa till sig för hon ska ju på en dejt med sin urheta massageterapeut ikväll (Hanna, duvet vilket röstläge detdär ska sägas i, tänk på det)

Så när jag blev ensam och övergiven igen så satte jag mig och laddade ner Finale Note Pad från musikskolans hemsida så satt jag och lekte med det tills vi skulle äta middag, sen så drog jag i mig några koppar kaffe till, satt vid dumburken ett tag och så flyttade jag över till den andra dumburken (TV'n) och kollade på Äntligen hemma och Plus med pappsen. Sen flyttade jag tillbaka hit och tog med mig filten från vardagsrummet.

Sen nu för inte så länge sen så började jag prata med Malin på msn och hon frågade om jag skulle på symfonikonserten de satt ihop av Sagan om Ringen soundtracket, men icke, jag kan till min enorma sorg inte gå, biljetterna är för dyra. Trotts att det är självaste HOWARD SHORE som dirigerar så kan jag inte, hur mycket jag än skulle vända och vrida på slantarna så skulle det inte gå ihop... Bara det vill få mig att storböla. Skulle jag, av nån konstig anledning komma över en biljett så skulle jag gråta konserten igenom. Musiken, filmerna, böckerna. Det är det ända inom fantacy som kan förtrolla mig, ge mig en verklighetsflykt. En hint om att det finns en annan värld, andra varelser än vad vi känner till. Den världen finns någonstanns, det är bara det att vi har inte upptäckt den ännu.
Konversationen slutade iaf med att Malin skickade över ALLT soundtrack till alla tre filmerna i triologin. Jag satt i total extas och väntade på att RAR-filen skulle skickas över. Och nu är den här och jag sitter och lyssnar, längtar och älskar, men mest så gråter jag, det är knappt så att jag ser vad jag skriver, men det blir nog bra ändå ska ni se!

Jag är lycklig just nu!

Så systrar och bröder, kära blogläsare!

Med kärlek!

Puss på er! <3

söndag 28 oktober 2007

28 oktober

Systrar och bröder, kära blogläsare.

Idag har jag varit en snäll dotter (om man bortser ifrån att jag var så jävla korkad och råkade sova förlänge och min pappa vägrade väcka mig så vi inte övningskörde idag och mamma överöste mig med ett mindre atombombskrig av argument om varför jag är sämst i världen när jag åt frukost)

MEN, idag har jag rensat som fan på mitt rum och nu är det kassvis med skit som ska slängas. Mest massa papper och annat krams som jag inte behöver längre. Det blev fett fint i min bokhylla och ja jag är ganska glad! jag ska försöka få med mig pappa till Bygg Max i veckan och hoppas på att han vill betala, men först så ska jag kolla vad som finns i garaget :D Jag är så handy och ska bygga lite nya grejer till mitt rum. Enligt mig mycket roligare än att gå på Ikea och ingenting är som man vill att det ska vara!

Sen följde jag med till min styvfarmor Ulla-Britta och käkade middag. Det var gott som alltid coh man får sen smärre matkoma efter att man ätit så jag höll på att somna i soffan xD
Inte MITT fel att hon gör så jävla god mat!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen, för imorn bär det av med mina homoies tilll Fyrishov för att bada! =D

Så systrar och bröder, kära blogläsare!

Med kärlek!

Nattipuss!

torsdag 25 oktober 2007

25 oktober

Systrar och bröder, kära blogläsare!

Jag har en sak att berätta för er! Nivet dendär skattskulden som jag klagade lite över i föregående inlägg?

Det är kirrat! För min mamma är bästast och snällast och underbarast så jag vill bara åååhhh, krama henne! Hon betalar den imorn och så får jag betala typ 500 eller nått till henne i månaden tills det är avbetalat! =D Typ bäst! Jag tror dock att hennes snällhet grunnar sig i att hon fick SJUKT mycket provition denhär månaden, men iaf, hon är den snällaste i världen!

Så nu har jag lite pengar att leva på igen. Typ underbart!

Jag funderar på om jag ska köpa mig ett 10 ggrs kort på simhallen för att fira att dethär senaste dygnet vart det BÄSTA på läääänge! =D

Liksom, sovasällskap med het brud, skola som inte var så jobbig, komma hem, kolla Oprah och sova middag, åka till bella, umgås med henne liksom, promenera hem till världens bästa mamma! Liksom åååhhh!

Och så avslutades kvällen med ett gulligt sms, från en gullig människa!

Så, nu ska jag avsluta dethär inlägget också

Så, systrar och bröder, kära blogläsare, men mest min mamma!

Massa kärlek till er!

Godnatt! <3

25 oktober

Jag är lite nervös, har ont i magen liksom...

Jag var inne på skatteverkets hemsida typ nyss för att kanske få lite mer info om när man restskatt ska vara betalad lite mer exakt. Men det handlade liksom om när man fick sin slutskattesedel! Jag vet inte ens om jag fått nån slutskattesedel!
Kan man ringa och fråga eller är man helt bakom flötet då?
Grejen är den att jag har inget minne om att jag skulle ha fått den, men jag kan lika gärna ha fått den. Men jag hittar ingen slutskattesedel!

Kan jag ha sån tur att jag får den i December och därför så måste inte skatten vara betald förrns MARS nästa år!

Jag vet inte, men nu ska jag riva uppochner på mitt rum en gång till för säkerhetsskull!

onsdag 17 oktober 2007

17 oktober

Systrar och bröder, kära blogläsare!

Igår så kom det igen, jag förstod igen varför jag slutade där för tre år sen. En sån jävla törn för självförtroendet att aldrig riktigt räcka till för att vara bäst, men denhär gången så ger jag mig inte. Sådetså!

Jag mår illa av förmycket kaffe så jag ska försöka sov nu. Bra dag idag igen, dock nästan lika meningslös som igår, iaf skolan. But anyway, imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Och jag ska köra i mörker för första gången! =D

Med kärlek!

Nattipuss!

tisdag 16 oktober 2007

16 oktober

Syst.. äsch, vadfan ni vet hur det brukar seut!

Jag har en totalt onödig dag i skolan på tisdagar, är i skolan 3 timmar samanlagt och har lektion i 2. Känns lagom nödvändigt. Men men, jag gick upp tidigt imorse, åt en låååång frukost och tog det lungt innan det var dags att glida. Var i skolan, fixade till mitt kulturägg som det så fint heter och jag känner att jag överträffat migsjälv lite. Plus att jag har hittat mitt och Johans manus! Dom var inte borta till min stora lycka! =D

Dagens pepp är att jag har nått månadens målvikt med råge och så ''lite'' som jag väger nu har ja inte gjort på säkert 4-5 år!!!! =D Dagens, veckans pepp! Det känns bra, bra som fan!

Nu ska jag dega ett tag till, ringa Pippi, ha konfirmander seeeen ska jag dra och ha basket! =D Dagens pepp två!

Med kärlek!

söndag 14 oktober 2007

14 oktober

Systrar och bröder, kära blogläsare!

Dags för lite update!

Jag håller på att försöka förändra mitt liv, mitt rum och min tillvaro.

1. Jag ska försöka vara lite mer organiserad, vilket innebär att jag kommer göra en storrensning i mitt rum, 80% av allt som ligger i mitt rum ska slängas. Det som ska få vara kvar är skolböcker och papper, mina andra böcker, mina kläder min tv och min dator. resten SKA BORT! Jag är så trött så skiten som får mitt rum att se så överdrivet skräpigt ut! Jag ska också rensa i mitt badrumsskåp där jag idag såg att det var gamla hudkrämer som jag använde i sjuan kvar... Det är inte okej och bara äckligt!

2. Jag ska ta upp basketen igen, alltså träna på allvar. Jag pratade med Pia nu ikväll och jag har insett hur mycket jag saknar det. Det känns i hela kroppen hur mycket jag saknar sporten eller att överhuvud taget att träna! Visst jag har lagt ner mina pubertala planer på WNBA men det betyder ju inte att man kan spela för att man gillar det liksom.

Så, det är det stora förändringarna i mitt liv just nu. Vilket jag hoppas kommer innebära att jag kommer bli mer organiserad och lite gladare och piggare när det bara blir mörkare och mörkare på dagarna!

Förövrigt så är Manu Chao rikitgt jävla bra!

Så det var allt för mig ikväll.

Systrar och bröder, kära blogläsare

med kärlek!

Godnatt!

lördag 13 oktober 2007

13 oktober

Systrar och bröder, kära bloggläsare!

Nu är det dags för lite gnäll!

Jag har ont i huvudet (förvånad?) och min bula KLIAR! Det är helt sjukt, men som tur är så kan jag röra den iaf utan att skrika av smärta! Men det kliar och det är en så sjuk kännsla!
Plus att jag har träningvärk efter yogan idag och uppenbarligen är jag inte den enda, men alltså fan vad jobbigt det var av nån anledning men ändå så jääävla najs!
men iaf, imorgon=stel Jessica

Plus att jag är trött och säkerligen kommer få min mens snart... Åh vad jag älskar att vara tjej...

Plus att jag måste få ihop 2000 och jag har ingen jävla aning om vad jag ska få pengafanskapen ifrån och jag vill bannemig inte ha nån betalningsanmärkning! Fyfan, jag HATAR skatter!

Nejni nu är det dags att knoppa!

Så systrar coh bröder, kära bloggläsare!
Med kärlek!

Godnatt!

onsdag 10 oktober 2007

10 oktober

Systrar och bröder, kära blogläsare!

Jag tänker samanfatta min dag med ett bibelord

"Kärleken är tålmodig och god.
Kärleken är inte stridslysten,
inte skrytsam
och inte uppblåst."

1 Kor 13:4

Ibland så kan man hitta riktigt fina och intelligenta saker i vår käre Bibel.

Så, systrar och bröder, kära blogläsare.

"Älska din nästa"
Godnatt!

måndag 8 oktober 2007

8 oktober

Systrar och bröder, kära blogläsare!

Idag är jag upprörd, ganska förbannad kanske är rätt uttryck.

Som ni alla säkert och förhoppningsvis känner till så avled den 16 åriga kille som blev misshandlad av en handfull jämnåriga i fredags kväll på Kungsholmen igår eftermiddag.
Det upprör mig något så enormt. Så att jag knappt kan beskriva det.

Men det jag minst förstår är en av de åtalde killarnas advokat som har uttalat sig om att misshandeln skedde i nödvärn. Då undrar jag bara varför en handfull personer måste sparka och slå på en person så mycket att han får så stora skador på huvudet att han avlider. Vad är det för nödvärn?
I vilken nöd har dessa killar befunnit sig i när det jagar en person för att sedan misshandla honom. Jag kan inte riktigt se den nöden, jag kan inte förstå tänket, för såvitt som jag har förstått så är det ingen Arnold Schwartznegger deluxe vi pratar om utan en helt vanlig, normalbyggd kille. Inget direkt hot om man är fem stycken och han ensam.

Och vad jag inte heller riktigt kan få att gå ihop är hur man tänker som 15-16 åring eller född 1991 när man står och slår och sparkar på en ensam människa som ligger ner.
Hur kan man då sen bli förvånad när man får beskedet att han faktiskt har avlidit av skadorna? Jag undrar bara vart fanns föräldrarna som skulle lära dessa killar att ett huvud är skört, det klarar inte mycket. Det finns en anledning till att mamma och pappa tjatade om cykelhjäm när man var liten, det fanns en mycket bra anledning till allt detta tjat. Jo, våra kroppar tål inte slag, fall och krockar i oändlighet. Kroppen är levande och allt som lever kan dö. Det vet man när man är 15.16 år gammal, man vet att det finns en gräns eller rättare sagt, man borde veta det!

Vad jag också är upprörd på är det svenska rättssystemet, men det är ju inget nytt. I grund och botten skulle dessa killar kunna skulle på varandra i oändlighet och ingen blir fälld för dådet iom att det inte går att fastställa vem som gav de dödande sparkarna och slagen. Och snälla, jag tycker inte att vi ska tala om nödvärn, dråp skulle jag kunna säga är det rätta ordet. För jag vill tro att ingen av de menade att döda men att utgången tyvärr blev sådan.

Nu vet jag också att jag säger emot mig själv från det jag skrivit lite tidigare.

Och om jag har uttalat mig här ovanför på bristande grunder och felaktig information så ber jag om ursäkt för det!

Men min energi går inte bara till att vara upprörd utan också till hans familj, övriga släktingar, vänner och bekanta. Jag beklagar verkligen den sorg de måste utstå.

Men mest hoppas jag innerligt att det händer någonting snart i vårt samhälle så att detta inte sker igen!

Så, systrar och bröder, kära blogläsare!

Med kärlek, eftertanke och medlidande!
Behandla andra så som du vill att de ska behandla dig.

Godnatt!

söndag 7 oktober 2007

7 oktober

Systrar och bröder, kära blogläsare!

Jag har haft lite mycket att göra den senaste veckan så det har inte blivit något blogande.

I måndags så var jag och klättarde med IdB och det var sjuuukt kul! Sen så åkte jag till Uppsala och spelade lite biljard med Pia och Marie innan jag begav mig till Norberg senasre på kvällen.
Där var också Ullis som jag var där med i somras och Veronica! Riktigt trevligt att träffa de båda och jag märkte hur mycket jag saknat Ullis humor! Måndagskvällen bestod av en jäklarns massa tjatter om Ulla. Det föreddetta receptionisten på Norbergs trafikskola som var en klass för sig kan jag lova.

I tisdags så hade jag 4 timmar körlektion i Fagersta och det gick helt åt helvete. Men men.

I onsdags så hade jag uppkörning som jag kuggade pga att jag körde lite för fort i rondeller och råkade köra 70 på en 50 sträcka! Sen åkte jag hem och drog till KU och kollade på Hjälp! som inte var så överdrivet roande!

I torsdags så umgicks jag med Bella. Jag var för trött för att orka vara någolunda social.

I fredags så var jag hemma hos Hanna i min klass och hade en riktigt trevlig kväll med min teaterklass! 3Bt är bästast. Vi käkade pastasallad, drack vin, spelade lite singstar och hade allmänt jättetrevligt! Sen drog vi till HC och påvägen dit så satte jag i mig min tågdrink alldeles förfort så tiden där är en dimma fram tills ajg slår huvudet i järnstaketet som dom har vi rökrutan eller vad man ska kalla det. Några minuter senare blir jag utslängd.
Linnea följer mig hela vägen hem och jag hade inte klarat mig hem om det inte var för henne! Ett stort tack till dig!

Lördagen bestod av en enorm bula i pannan och baksmälla. På kvällen tog jag mig hem till Linnea som hade ordnat ett överaskningsfest för Jocke. Det var trevligt. Sen fick jag sjuts av Ante i hans Porche med 170 hästar till Bella och jag spann, liksom bilen, som en katt hela vägen.

Idag, söndag så vaknade jag med ett svullet högeröga. Blödningen som blivit i fallet i fredags hade lagt sig vid ögat och det är inte vackert någon stanns. Det serut som om jag fått mig en redig smocka. Dagen bestod av lite städning och bråk med mammsen. Också idag en sväng hem till Bella.

Nu ska jag nog lägga mig och läsa för att sedan sov så jag pallar med skoldagen imorn villken kommer innefatta 2 timmars klättring.



Systrar och bröder, kära blogläsare.
med kärlek!

Godnatt!