torsdag 23 oktober 2008

22 Oktober

Som sagt så orkar jag inte uppdatera er sådär jättenogrant som de första dagarna... haha all min tid vid datorn går typ till att sitta och prata med älsklingen som är så knäpp så hon går upp typ 4 på morgonen för att prata med mig, hon är knäpp! Men ni skulle bara veta hur mycket jag älskar hennne och hur lycklig hon gör mig!

Sofia du är den underbaraste i världen! <3

Men vi har varit i Hollywood och gått på The walk of fame, vi har åkt runt i Beverly Hills, vi har åkt på måfå och då hittat utsiktspatsen över Hollywoodskylten och idag så var vi på Universal Studios som vad AWSOME! Dock så hade jag nog lite för höga förväntningar men det var ändå STENCOOLT! haha jag har sett Shrek i 4D HELT COOLT! Det gjorde hela besöket sååå värt!

För övrigt så tror jag att jag får skaffa mig ett typ kösystem för alla som vill ha uppdateringar när jag kommer hem, helt sjukt! Jag älskar er mina fina vänner! Ni är dom bästa man kan ha!

Men nu vill jag mest åka hem, jag har hemlängtan!

Jag saknar mamma, alla vänner (ingen nämnd, ingen glömd) dansen, billiga långa telefonsamtal, SVENSKA! och en valuta man förstår sig på! Jag vill hem!!! Jag vill ha kaffe som inte är vattenskadat och med RIKTIG vanlig hederlig jävla mellanmjölk i!

Meeen, igår så köpte jag en till väska (8 dollar och rosa färg <3) och ett par rosa skullcandy lurar OCH en webcam till datorn och jag tror jag betalade typ 300 sek för hela kalaset! jag köpte även nått godis till Bella som hon ville ha.

Nu önskar jag bara att det ska bli måndag så jag får drunkna i min älsklings famn och aldrig hitta ut!

Vattenskadat, koffeinfritt kaffe utan riktig mjölk och förlite äckligt mjölkpulver i är ingen större höjdare... Men det duger sådär på kvällskvisten!

Med kärlek! <3

1 kommentar:

Anonym sa...

OCH JAG ÄR FÖRST PÅ KÖ!