fredag 30 november 2007

30 Nevember

Systrar och bröder, kära bloggläsare.
Jag hoppas att ni mår bra!

Semifinalen i Idol är avgjord. Och ja, Hanna, om du inte vill läsa mer av mitt Idol-tjaffs så kan du sluta läsa nu och hoppas på ett nytt inlägg snart ;)

Men iaf, Idol. Hela grejen är helt sjuk. Halva svenska folket är engagerade i något som ungefär en åttondel förstår hela meningen med. I Idol så söker de inte den bästa musikern i Sverige, utan den bästa artisten eller idolen. Skillnaden mellan idoler och musiker är stor. En musiker kan sina grejer så det bara smäller om det, de sätter varenda ton och sjunger som gudar (när jag ändå pratar Idol så är det väll lite underförstått att jag talar om musiker med sång som huvudinstrument) En musiker behöver inte vara total på scenen men det är såklart ett stort plus om man som musiker vill kunna leva på att framföra sin musik.
En idol eller artist däremot kan klara sig på att inte sätta alla toner om man har en scennärvaro, om man kan leverera känslor, bjuda på sig själv, stå naken på scenen. Självklart så måste man ju ha en musikalisk talang för att kunna hålla på med musik.
Jag kan inte bli en konstnär om jag inte bemästrar min konstnärliga form på något sätt.

Och i Idol så söker man en person med scennärvaro, som showar och leverarar känslor i sång, Inte den som sjunger bästast.

Därför så är jag väldigt glad över att Amanda Jenssen med sin unika halvbraiga röst och otroliga scennärvaro och konst att leverara känslor och Marie Picasso med sin otroliga röst och bredd och halvbraiga scennärvaro och scenspråk, kom i final!

Därför att dessa två kompletterar varandra på ett bra sätt och det kommer att bli en hejdundrande show nästa fredag! Frågan är bara vem som vinner. Hon med den otroliga scennärvaron eller hon som sjunger som en gud? Jadu, bara Svenska folket vet.

Jag tycker också att det är väldigt skönt att Andreas åkte ut ikväll. Tyvärr Andreas du är ingen Idol, men du är påväg att bli en musiker. Han har en okej röst men gör sig inte bra på scenen. Sen kanske det är också för att han personligen inte faller mig in i smaken, jag tror inte ens att jag skulle köpa en skiva med honom. Dock min personliga åsikt.

Sen vill jag bara säga, till alla er därute som har en bra röst och söker tilll Idol, men inte kommer med eller ens kommer till TV-juryn. Var inte ledsna, det betyder inte att ni inte har talang. Men det finns så sjukt många människor i vårt avlånga land med talang och om alla med talang skulle gå vidare så skulle det inte bli det som de vill ha, bra TV med folk som utmärker sig. Jag har själv hört en handfull personer i min bekantskapskrets som har talang som utmärker er i er umgängeskrets, men ni har kanske inte det som juryn vill ha, man måste verkligen charma dem med storm och utmärka sig. Synas.

Nu börjar jag bli trött märker jag så jag kommer lägga ner värksamheten, jag hoppas att ni förstår vad jag menar!

Så systrar och bröder

Massa kärlek!

Godnatt!

tisdag 27 november 2007

27 November

Systrar. Bröder. Var hälsade.

Imorgon är dagen D, då jag förhoppningsvis kirrar mitt körkort! Det smäller och jag ska fanimig visa att jag kan köra bil, precis som jag gjorde idag! SÅDETSÅ!

Förövrigt så är jag så förbannat jävla arg så jag skulle kunna spricka... Jag vet inte vad löneutbeltalningen har emot mig MEN jag har ännu inte fått min lön vilket har bidragit till att jag idag varit GALET hungrig hela dagen för att jag inte har haft råd att köpa mat! DET SUGER! Så idag så har jag käkat en portion nudlar... Tacka fan för kaffe!
PLUS att jag inte vet hurfan jag ska ta mig hem imorgon... Jag vill egentligen inte be mamma om pengar, det suger ännu mer! JAG VILL INTE! Jag hade fan planerat att få dedär jävla pengarna men ICKE, så jag hoppas attde kommer såfort som möjligt! Annars så kommer jag bli så JÄVLA FÖRBANNAD, vilket jag redan är men iaf... PLUS, igen, att de kommer försöka att dra 260 spänn för mina glajjer på torsdag och har jag inte fått några cash då så kommer det väll att gå jävligt illa för lilla mig... Jag blir så JÄVLA ARG!

Så nu har jag fått gnälla lite men inte fan så känns det bättre!

Systrar och bröder, älskade vänner!

Med massa kärlek!

Nattipuss! <3

måndag 26 november 2007

26 November

Systrar och bröder min pappa är bästast!

Jag behövde bara säga det! Han kirrar alla biffar, precis som jag, vi är bästast. Men mest är han bäst!

Han beställde en tågbiljett till mig, även om jag hatar att be mina föräldrar om någonting som har med pengar att göra så kände jag att jag måste svälja stoltheten och göra det, känns jobbigt men det är ju inte pengar som de inte kommer få tillbaka liksom.

Sen så ringde jag körskolan så det är kirrat också. Bäst!

Så nu åker jag från centralen 13:44. Liksom weeeeey!

Så nu ska jag bara städa lite härhemma så mammsen och pappsen blir glada när de kommer hem! =)

Med kärlek!

Puss på er!

26 November- update

Systrar och bröder.

Jag har ännu inte fått mina pengar och jag kommer nog inte få dom förrns i eftermiddag.
Nu har jag också missat det tåget som jag behövde ta för att hinna med min körlektion. BAJS!

Jag måste helt enkelt ringa pappa och fråga om han kan betala så länge... DET suger hårt! Jag borde kunna klara mig själv!

bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs!!!

med kärlek!

En till update kommer nog

26 November

Systrar och bröder

Jag har ett stooort problem! Verkligen maaaaajor! Totally!

Jag har inte fått min lön ännu och ska jag lita på Ms. Smartass, som jag alltid gör för hon är smartass och har alltid rätt, så kan det ta fram till lunch innan jag får den.

Men problemet är inte att jag är pengakåt utan att jag MÅSTE ha pengar för att komma till Norberg. Och jag måste vara i Norberg senast 15:15 idag för jag har körlektion 15:20.

DET är mitt maaaajor problem!

Totally...

Så nu får jag bara sitta här coh vänta på att pengarna ska rassla in på kontot innan jag kan göra någonting överhuvud taget... Fast jag kanske ska ta och äta någonting...
Det får bli en kopp kaffe till iaf!

Systrar. Bröder.
Med kärlek!

Uppdatering kommer!

söndag 25 november 2007

25 November

Systrar och bröder, hej på er!

Alltså dagen idag har varit meningsfull och meningslös på sina egna charmerande sätt.

Den började i alla fall med att jag pallarde mig upp i, för mig, den tidiga ottan, för normalt folk var klockan 9:00. Jag käkade fulle för en gång skull och jag och pappa var ute och övningskörde med en lånad bil som tillhör en nära vän till familjen. Det kändes ovant att sitta i en annan bil än pappas egna slitna pickup som jag skulle kunna ge massa för, för att få när han byter jobb. Men tyvärr så ska den ju tillbaka till företaget, men iaf. Den är sådär underbart svårkörd och inte lika bromskännslig som gaskännslig. Sånnt gillar jag. Vad jag minns så är körskolans bilar också ganska gaskännsliga. Det är underbart. Jag är lite gaspedalkåt.

Sen kom vi hem och så började pappa och mamma bråka och jag är så jävla trött på min mamma för tillfället. Eller för övrigt så är jag alltid trött på henne. Hon tycker att alla trycker ner och kör över henne men egentligen så är det hon som trycker ner och kör över ALLA andra! Och när man vänligt men bestämmt försöker förklara för henne att så inte är fallet så får man bara höra att hon tycker att det är så jävla psykiskt jobbigt att hela tiden bli överkörd. Hon älskar att säga att hon mår psykiskt dåligt samtidigt som hon skiter i resten av familjens psykiska hälsa eller mer ohälsa orsakad av henne.
Hej vi borde gå i familjeterapi?
Men iaf, jag blev lika rädd som alltid när mamma och pappa bråkar, jag blir 3 igen och bara sitter och skakar och gråter och inte kan andas. Jag hatar att vara så känslig som jag är.
Men det slutade med att pappa lämnade tillbaka bilen till dess riktiga ägare och vi övningskörde med den älskade pickupen igen! =)
Det gick över förväntan och nu känns det bra inför uppkörningen, bara jag kör såhär på onsdag så kommer allt bli asbra.

Sen så satte jag mig och spelade lite, kollade på två The L-word avsnitt, nu har jag kollat på den andra sesången 2 ggr också, och bara degade. mamma coh pappa kom hem efter deras shoppingrunda och vi lagade mat.
Efter maten så bestämde jag mig för att vara en myspyssyster och tog med mig mina syskon ner för att kolla på Lejon Kungen så jag gosar ner mig i duntäcket och somnar innan Mufasa har dött ens. och så vaknar jag i eftertexterna som alltid xD
Då frågar syster: "Jessica har du sovit?"
-"Nejdå inte ett dugg"

Så stängde vi av och jag satte mig här och har gjort det sen dess ungefär, mellan så har jag kollat tågtider, packat och käkat ett äpple.

Nu tror jag att jag ska gå och sova snart bara för att, inte för att jag är något vidare trött utan för att klockan är lite mycket.

Och detdär med att sluta snusa har jag gått som det gått. Men jag jobbar fortfarande på det.

Så systrar och bröder, kära blogläsare

Med massa kärlek!

Godnatt!

fredag 23 november 2007

23 November

Systrar och bröder

Ibland så funderar jag på detdär om jag verkligen inte har en skruv lös någonstanns, eller om det rä något fel på hissen så den inte går riktigt hela vägen upp. Ikväll är en sådan kväll för sådanna tankar. För ajg satte precis på basutagregatet på uppvärmning och klockan är 00:04 och jag ska vara i skolan om 9 timmar... men men först så ska jag basta och där med basta! =D

Sen var det detdär med att göra folk nyfikna, provocera lite. Det är min nya hobby, kanske undanhålla en liten del av sanningen i någonting för att en person ska bli sjukt nyfiken om vad det är man pratar om och inte kunna släppa det med tankarna. Att ha makten över att någonannan inte kommer kunna släppa tanken på vad det är man undanhåller för några andra tankar innan man säger den lilla detaljen som man undanhållit är bland det roligaste som finns. För sedan efter ett tag när man har på ett lite diskret sätt släppt bomben om den lilla detaljen, så förstår de ändå inte att de fått den levererad utan är mitt uppe i sina egna tankar om vad det kan vara. Detta är min nya underhållning för tillfället. Så ni som blir utsatta, ta det inte personligt, jag kommer över fasen och blir mig själv igen snart.

Men nu ska jag gå och kolla hur varm bastun blivit!

Så systrar och bröder, kära blogläsare
med massa kärlek!

Godnatt!

torsdag 22 november 2007

22 November

Systrar, men deffinitivt bröder. Hör upp nu!

När en kvinna är så kvinnlig som hon bara kan bli, förutom när hon är gravid. Så är det inte roligt att vara kvinna. Hur kunde jag få för mig att jag skulle kunna sluta snusa den här tiden på månaden. Det är väll det mest korkade jag varit med om på länge. Men men.

Det skulle helt enkelt behövas 4 till av mig för att öppna ett fönster för tillfället. Fråga inte varför, det bara är så!!!

Plus att vi ska ha mössutprovning imorgon. Jag är för liten för att ta studentlen. Hallå gymnasiet, jag ska väll välja nu? eller? Har jag missat något? Hallååå?

Fyfan! Men jag ska härifrån, snabbt som attans sen! Jajäklarns, det ända som ska kännas är lukten av det brännda gummit!

Men men, systrar och bröder, älskade blogläsare.

Med massa kärlek!

Sov så gott! <3

22 November

Systrar, bröder.

Idag är en såndär dag. En rikitg skitdag. Jag försov mig, fick slita åt mig lite kläder och hann inte borsta tänderna. På elevrådsmötet bestämmdes det att vi ska gå med i SECO och det betyder att jag måste gå till någon baken och starta ett organisationskonto... Jag vet inte hur jag ska göra, jag är för liten för sånnt här. För liten för ansvar och förtroendeuppdrag. Jag orkar inte känna ansvarets tyngd på mina axlar. Inte just nu, just för tillfället när all min ork och energi går åt till att försöka fungera som en människa med det lilla jag är tillåten till.

Att fika med My loved Mr.Ohanababy och Pippin idag var shocknice som de skulle sagt utmed Blå linjen. Men ja, det var rysligt trevligt.
En slänt av kärlek och en stor skopa ångest.

Varför är jag inte lika vacker? Vad har jag gjort för att mina ögon inte ska glittra lika mycket som dina? Varför ler inte min mun lika ärligt? Varför är jag inte lika lycklig och attraktiv som du? Varför är jag inte lika omtänksam som du? Varför inte lika snäll?

Jag har ont i huvudet av abstinens. 24 timmar utan snus. Snart försmecktar jag på denna ö.

Engelska nationella imorgon. Ett bevis på att jag inte är intelligent, jag vill inte få kastat i ansiktet hur dålig jag är. Jag hoppas bara att jag inte försover mig.

Så systrar och bröder, mina kära blogläsare!
Med kärlek!

Nattipuss! <3

tisdag 20 november 2007

20 November

Wazzup Sis' Yo bro'

Jag har varit så sjukt seg idag kan jag bara meddela. Dock ganska produktiv, jag mailade körskolan och bara det ger mig körkortsångest 2k, att sen få svaret att de tycker att jag behöver 3 dubbellektioner till gjorde ju inte saken bättre. Men jag ska fan visa dom att jag kan banne mig köra bil! SÅDETSÅ!

Annars så är jag ganska så nyss hemkommen från träningen, det var nice som fan. Det känns verkligen bra. Äntligen så känns det som om jag kan utvecklas till den spelaren jag vill i ett lag där man inte får snea blickar om man missar en pass etc. Det känns rysligt skönt kan jag lova! En liten sjuts i självförtroendet typ =)

Så nu sitter jag här, svettig och äklig för att jag inte lyckats ta mig in i duschen ännu och lyssnar på min smått melankoliska playlist med myspysmusik där det är allt ifrån Savage Garden till LOTR soundtrack och typ Vapnet och så lite där emellan.

Det jobbiga med mig är att när jag sitter på typ bussen, så kommer jag på massa kloka och häfftigt coola saker som jag vill skriva här. Men när jag väl kommit hem, fått på datorn och tagit mig i skinnet så har jag glömmt bort det, det kan jag lova kära vänner att det stör mig något så enormt!

Men iaf, dagen imorn består av möte på förmiddagen så jag måste åka till skolan typ 2 timmar tidigare än vad jag egentligen behöver och sen så ska jag ha arbetsmiljö och säkerhet, sådär lagom serriös kurs och sen är det fika med Jojjo och Pippi. Kommer bli nice, SKA bli nice!
SEN så ska jag övningsköra och förhoppningsvis hinna titta in på KU en snabbis också. Elelr om jag ska skita i det... vi ska ju i och för sig baka lussbullar så det är lite fresta(nde) att ta sig tiden att dra dit en stund.

Men nu kära vänner ska jag ta mig in i duschen och sen sova och just det, jag läset ut Gömda igår! HELT GALEN BOK! I lovet it! <3 Men kalla kårar I tell you, kalla kårar...

Som sagt, duschen var det. Typ nu. Knaske ett parti kungen först! =)

Systrar och bröder, kära bloggläsare

Massa kärlek!

Nattipuss! <3

söndag 18 november 2007

18 November

Godkväll systrar, bröder och mina kära blogläsare!

Helgen, eller mer lördag och söndag förmiddag, spenderades med lite andra folk från stiftet på Såstaholm. Det var trevligt.
Massa mat, trevliga människor, kaffemaskiner överallt (<3), biljard, Singstar och Guitar Hero.
Plus att Såstaholm är typ jättefint och jättevackert och ganska class. Så kunde jag ändå inte riktigt tillåta mig själv att njuta av att vistas där. Maten var för god, jag åt för mycket. Det slutade i att jag sen inte ens kunde njuta av att jag ätit den. Och sen detdär eviga med att leva med världens lägsta självförtroende. Varför skulle jag vara förtjänt av att få vistas där? Vad gör jag för bra för välden?

Tack Fröken Självförtroende, tack så jävla mycket för den!

Att det sedan slutade med att jag sov ensam i ett hotellrum för två med kaklat badrum, mosaik på golvet, glasduschvägg, tv, en enromt skön säng och surrande ventilation gjorde att jag spenderade natten med att ligga och sträckläsa. Hotellrum är inte gjorda för att man ska bo i dessa ensam.
Men iaf, boken jag läser för tillfället är Gömda av Lisa Marklund och nej jag har inte läst den tidigare. Jag mår serriöst dåligt när jag läser, magen knyter sig och jag börjar alltid skaka när jag bara läst några sidor. Så jävla hemskt! Och som alla andra böcker med verkligheten som grund så är det hemska just att det inte är uppdiktat utan att det verkligen är människor som ska behöva uppleva saker som är så hemska att man inte ens vill tänka på det.

Jag har funderat länge på att skriva mig en egen bok. Men vemfan skulle vara intresserad av att läsa den? Herregud, så kliché egentligen. Hur många sådanna böcker finns det inte? Och vem vill höra om min historia? Inte en jävla kotta säkert, den skulle säkert bara ligga kvar i lådor efter tryck, om den ens blev tryckt (bara det är väll att gå över gränsan i orealistiska drömmar?) ligga och damma. Mitt liv i ord, i en dammig låda på ett förlag eller ï ett förrådsutrymme någonstanns...

Nejhörrni om man ska fortsätta spela Kungen? Eller kanske skriva klart detdär jävla CV't så jag kan gå med det till Deichman imorn...

Men men

Systrar, bröder

Med kärlek!

På återsende

tisdag 13 november 2007

13 November

Morsning systrar, Godkväll bröder!

Idag har varit en bra dag, förutom det, det, detdär och inte mist detdära... Men jag orkar inte hänga upp mig i det negativa. Då skulle det sluka mig levande.

Men det var två ljusglimtar under dagen som fick det att bli en bra dag trotts allt:

Att få höra att det man skriver är trevligt och så är alltid lika kul! Man blir alltid lika glad och lite smånöjd med sig själv utan att bli egoistisk och det bästa är att man alltid suger åt sig lite extra av det possitiva och kan leva på det i dagar, ja till och med veckor, framöver! =)

Att ta en relativt lång prommis med Bella var hur myspys som hellst! När man inte träffat en person på länge så inser man hu mycket man saknat denne! Och det är alltid lika myspys att känna sig lite extra älskad och speciell! =D

Så systrar och bröder, kära blogläsare.
Snart så ska jag krypa in mellan lakanen. Men jag tänkte avsluta dagen med att ge er en mening som en mycket vis ung kvinna sa till mig för ca. 5 år sen.

"Det possitiva ska du suga åt dig som en svamp
men det negativa kan du bara tänka igenom och sen lämna bakom dig."

Systrar och bröder, detta var allt för mig ikväll!

Med kärlek!

Godnatt! <3

söndag 11 november 2007

11 November

Jag stupar snart, men idag så ska jag gå och lägga mig senast klockan fukkin' 21 och SOVA SOM EN JÄVLA SÄÄÄÄÄL!

Sen imorn så är det boxning och någon kurs på Egalia.

Bara inte folk börjar förvänta sig att jag ska engagera mig där också. Det får räcka med engagemang från min sida nu, jag har mer än nog som måste fungera...

Godnatt sötnosar!

torsdag 8 november 2007

8 November

Klockan är 01:20 och det är 3 timmar och 40 minuter tills jag ska "gå upp" så det känns regält jävla onödigt att gå och sova. Plus att jag inte är en gnutta trött! Det är galet, jag har ju ändå hållit igång sen 04:50 liksom. Men men.

Dagen idag var sådär halvbra till en början men blev riktigt trevlig mot slutet. Kaffe och disskutioner om diverse viktiga och mindre viktiga saker på slutet med Madde, plus hangout med Bella och massa andra älskos senare på KU. Liksom bra!

Men, hur lite jag än vill det, så tycker jag att jag har varit sjukt duktig som de senaste 24 timmarna bara ätit en hamburgare, lite pommes, ett äpple och en halv smörgås. Och jag har promenerat ca.60 minuter. Det känns så sjukt mycket högstadie att jag skämms!

Just för tillfället är det sjukt kallt i mitt rum så jag sitter och skakar men ändå så har jag på mig två par strumpor, raggsockar, pyjamasbyxor och mjukisbyxor, T-shirt och tjocktröja. Det är snart så att jag sätter på mig en mössa... helt galet... nästan så jag vill kolla på termometern hur många grader det är...

Så...

Vänta lite...

Det är...

18 grader.

Puss på er! <3

måndag 5 november 2007

5 November

Systrar och bröder

Lyssna nu! Dethär är inte okej! okej?

Jag vet inte om jag är arg, ledsen, irriterad eller bara allmänt jagvetintevad! Men dethär är inte okej! Dagen var relativt piss, jag tog mig en cykeltur till ICA för att införskaffa snus, hela jävla vägen ville jag bara skrika rakt jävla fuckin' ut! Men jag kommer hem, sätter mig vid datorn, för inte tag på en viss person som jag måste få tag på och fan inte ens Vivaldi är bra idag! Då är det illa I tell you! Riktigt jävla fuckin' illa!
Inte ens spindelharpan går bra!


Fuck you, fuck your life, fuck your car and FUCK YOU ALL!

Tack för er tid, nu känns det lite bättre!

5 November

Goddag systrar, hej bröder!

Dagen idag är ledig, vilket är jävligt skönt. Fredag är också ledig, tack Kärranpärran! :D

Dagen började med att jag vaknade vid 9:00 av att jag var jättekall och skakade av köld, så jag tog mig upp på muggen och sen så klädde jag på mig en jävla massa paltor och gick ut och gick, det var galet kallt kan jag lova! Helt totalt! Jag skakade även fast än att jag gick och grejer! Men men, idag gick promenaden i de gamla hoodsen igen och jag ville bara gråta över att ALLA ställen där vi lekte som små, alla ställen där man skrämde upp sig själv. Hus, torp och stugor. Allt är borta. Eller så är det så mycket nya hus runt omkring att man inte kan ta sig till dedär gamla nostalgiska platserna.
Jag blir så förbannad att jag bara vill riva alla jävla hus de byggt och det är inte små hus heller! Utan villor, lyxvillor och jag hatar dom! FYFAN!!!

Sen kom jag hem och åt frulle och nu har jag inte gjort så mycket annat än att konstaterat att mitt nuvarande sjukdomstillständ är youtube.com feber... Epidimin har spritt sig som en löpeld genom sverige!

Med kärlek!
Ciao