lördag 29 mars 2008

29 Mars

Idag har varit en konstig dag. Eller, inte konstig... eller jo, konstig.

Jag ahr ju en tendens att medvetet välja bort att äta, att huvudet inte vill ha mat men kroppen vill. Men idag har varit tvärt om, huvudet har velat ha mat, MASSOR med mat, nivet man känner sig sådär hungrig så man skulle kunna sätta i sig hur mycket som hellst men ändå inte vara hungrig. Så har jag känt hela dagen.
Så jag jobbade och när jag fick rast så köpte jag mig en chees, det finns inget bättre än chees när man är riktigt hungrig. Och en milkshake.
Mmm, mumma.
Tänkte jag och satte mig för att äta.
Men när jag ätit halva cheesen och druckit kanske en fjärdedel av milkshaken så började jag må riktigt jävla illa. Sådär illa som när man är alldeles för mätt och det känns som om man ska kräkas på stört. Av en halv jävla chees!!!
Men mitt huvud ville ha mer mat, mer, mer, mer. Men jag kunde verkligen inte äta mer. Så jag slängde både cheesen och milkshaken och gick ut för att röka. Då brukar det lägga sig, illamåandet alltså.
Men icke.
Sen när jag kom in igen, fortfarande så illamående så att kag knappt kan stå upp så tänkte jag hårt på tanken att trycka fingrarna i halsfan och spy upp skiten så jag slipper må illa. För det är fan det värsta som finns, att jobba illamående.
Men sen så sa jag till migsjälv att nejnejnej, jag ska INTE och jag gjorde det inte heller (ja, jag blev stolt över mig själv)
Så fortsatte jag jobba och när jag kom hemvid femtiden så la jag mig i soffan och sov.
När jag vaknade så mådde jag fortfarande illa, men det var mycket bättre. Men jag kunde fortfarande inte äta någonting (huvudet vill fortfarande ha MASSOR med mat) Så jag somnade om. Och vid åttatiden så vaknade jag och då sa huvudet att jag måste äta, för jag ahr bara ätit en halv chees idag, så jag värmde lite couscous. Det gick ner, men så började det igen, det akuta totala illamåandet. Fyfan. Jag mår fortfarande illa...

Sen så har jag börjat tvivla väldigt mycket på senaste tiden, jag tvivlar på min identitet, min tro och mitt liv. Men mest så tvivlar jag massor på, kolla däruppe, vad står det?

Mellanmjölkshomo

Det är alltså inte mellanmjölken jag tvivlar på, mjölk är och kommer alltid vara den ultimata drycken. Det är homo som sätter snurr på tankarna. Det är riktigt jobbigt att tvivla på just det. För det har varit min identitet så länge, jag är homo, flata. Det är nått som hållt medan hela min andra person har vacklat och tvivlat. Men nu tvivlar jag på det. Jag vet inte, jag är bara så osäker.

Har jag satt in migsjälv i ett fack för tidigt i mitt liv?

Jag hoppas att ni förstår hur jobbigt det varit att faktiskt erkänna detta för mig själv. Att jag tvivlar och är osäker.

men men, nog för ikväll.

Med Kärlek!

fredag 28 mars 2008

28 Mars

Nu systrar och bröder, kära blogläsare så är jag totalt jättenöjd med mitt hår!

Jag tonade det, igen, igårkväll och nu är det sådär rött som jag verkligen vill ha det. Men nu är jag röd i nacken också, det fick jag lite på köpet. Men iaf, det öevrlever jag, det med.

Idag har varit en totalt onödig dag, man vill bara snabbspola hela skiten så det blir en ny. Men det fungerar ju inte riktigt så, så man får väll göra det bästa av situationen helt enkelt. Och det gjorde jag kan jag lova. I stället för att snabbspola och göra en massa saker så att tiden går fortare så gjorde jag ingenting så allt går i slowmotion. Sånnt är också skönt ibland, mitt liv går allt förofta i alltför snabb takt och när jag väl hinner stanna för att hämta andan så hinner jag inte tänka efter innan jag är igång igen. Så då är det skönt att få ha någon dag, någon gång i månaden går i slowmotion så man hinner vänta in resten av kroppen innan man springer iväg igen och tappar bort sig själv.

Så jag började dagen med att gå upp ur sängen vid 15-tiden (nej jag vaknade inte tidigare än så) tog mig en kopp kaffe och satt och snackade skit med gammledamen (mormor) hon blev glad åt att jag inte skulle någonstanns och jag behövde helt enkelt få spy lite galla. Sen tog jag mig en kopp kaffe till och satte mig i solen ute tillsamans med en cigg och kaffekoppen, myspys, Hej D-vitamin! Där satt jag ett tag, i lä av husen, och bara njöt. Men ciggen tog slut snabbt och kaffet ännu fortare. Men det hindrade inte mig från att sitta kvar.
Jag funderade på om man skulle ta med sig stavarna ut på en långpromenad och jag insåg att jag inet ens ksulle behöva ha så öevrdrivet mycket kläder på mig för att inte dö av köld så det kändes som en bra idé.

Men jag hann inte mer än in så hamnade jag ändå i köket med mormorn och ÄNNU en kopp kaffe och ännu mer skitsnack. Hon är bra att prata med min mormor, hon förstår mig lite bättre än vad mamma gör. Äntligen någon som gör det!

Så vi sträckte lite lakan och Jacob la sig under, för han låg och krälade på golvet av överskottsenergi. Stackars barn har varit sjukt i mer än en vecka och äntligen håller han på att bli frisk. Så ser jag helt plödsligt att mormorns ansiktsuttryck förändras och hon ser helt lycklig ut, hon fick nån nostalgitripp bak till sin barndom. Då fick nämligen de minsta banen ligga i lakanen när man sträckte dom och det fick Jacob också prova och mormor såg mer lycklig ut än honom. Sötmormor.

Sen drog jag ett ryck i mitt rum. Plocka lite, damsuga lite och skura lite golv. Det känns alltid lika bra, dock så skulle jag behöva rensa lite. Eller mycket. Fyfan vad skit jag har. Fast mest är det nog skol-papper och dom kan jag ju slänga snart. YI-HA!

Även om jag vill av hela min själ ta studenten så vill jag lika mycket inte alls.
Fast nej.
Ju närmare jag kommer det heliga datumen, 10/6, så känner jag friheten blåsa tag i mig. Jag vill bort, bort, bort, långt jävla bort! Fast mest till Mocambique, åh vad jag vill dit.
Jag vill bo i en basthydda med jordstampat golv, jag vill leva på ris och några få grönsaker, jag vill jobba på en åker och jag vill känna mig fri. Jag vill så mycket! Jag vill nu!
Jag är så extremt trött på det trygga jävla livet jag lever, ge mig lite jävla äventyr! Lite kamp, jag vill inte ha livet på ett silverfat.

Sen så åt vi kött till middag, mm, kött, mumms. Jag älskart!

Nu skulle jag vilja ha ett glas rödvin och fortsätta skriva på mitt "Dokument Namnlös."
Men jag får nöja mig med ett glas vatten och orden. Det blir bra så länge.

Nej, hörrni, nu får det vara nog på ordbajseri!

Med Kärlek!
Godnatt!

Justdet, hörrni, om man googlar på "mellanmjölkshomo" så får man BARA upp min blogg. Coolt va?
Eller inte.

torsdag 27 mars 2008

27 Mars

Idag har jag haft mig en trevlig dag i stan med Bella, Steph, Tommy och Jeppe.
Dock så frös jag som ett djur hela tiden men det kan man överleva.

Vi köpte kaffe, satt i skolen, gick till Punkt shop för Steph skulle ha nått piercingsmycke, gick till Gamla Bro Gatan, gick in på Mums och Bella coh Steph kollade på underkläder i minst en halvtimme! Jag tröttnade efter 5 minuter och satte mig ner och kände mig som den uttråkade pojkvännen, ungefär.

Sen gick vi till Blåräven och jag köpte hårtoning, vi mötte Katti, gick till Gallerian, Steph, Tommy och Jeppe åkte hem, handlade massa fina tröjor och coola trosor på Divided och dyrfikade. Men det var trevligt. Vi mötte Marcus och Alex-badanka och lajjade i lite fler affärer och åkte hem.

Nu har jag tonat mitt hår så det är jääätterött! Jag älskar det!
Och äntligen så har jag blivit av med det konstanta illamåendet och yrseln som har förföljt mig hela dagen! YI-HA!

Med kärlek!

onsdag 26 mars 2008

26 Mars

Man inser inte hur mycket man tycker om vissa personer är i ens omgivning tills man förstår att man aldrig-/att det kommer gå lång tid tills man träffar dom igen.

Jag satt precis och pratade i telfonen med en vän och får veta att hon flyttat från stan och att hon aldrig mer tänker komma tillbaka. Det högg till i hela mig och jag bröjade böla i luren, FAN jag kan inte ens skriva och jag bölar som ett jävla barn fortfarande.

Biffen, fan, komigen, ring upp igen och säg att det bara var ett skämt!

tisdag 25 mars 2008

25 Mars

Dagen har knappt börjat men jag hoppas att den blir bättre än idag (igår, måndag, nifattar)

Jag hade dock en trevlig eftermiddag/kväll på jobbet. Som alltid, dock så har jag ont i fötterna, som alltid. hehe

Hört på jobbet:
Kollega 1 sitter och äter på en chokladdonut, varpå kollega 2, går förbi
kollega 2: "Har du skrivit upp dendär på medarbetarmaten?" och menar då såklart på donuten.
kollega 1: "Men om man trycker kuken genom det lilla hålet så blir det ju waste"
kollega 2 går därifrån och kollega 1 sitter nöjt kvar och äter på sin donut.

Jag gillar mina arbetskamrater, dom är sjuka i huvudet. Eller dom flesta i alla fall. Det är bra, för då känner jag mig smart och mogen.

Jag ska till tandis 8:40 imorn, det känns ju pepp. Inte.

Men nu ska jag fortsätta att försöka övertyga Hanna om att jag har rätt och sen så kanske man ska sova lite också. Vi får se. Imorgon så ska jag köpa kläder och hårfärg i alla fall! Det kommer bli nice, jag älskar presentkort! =D

men i alla fall

med kärlek!

Natti natti

lördag 22 mars 2008

22 Mars- 1½ års tystnad nu är bruten

Jag stod nyss uppe i köket och pratade med mamma och mormor.
Då säger mamma-"Där kommer din pappa"
Jag tittar ut och ser mannen som är min far gå mot ytterdörren, förvirringen är total och jag säger bara
"Jag vill inte ha honom här"
Men mamma puschar mig att i alla fall öppna dörren och det gör jag. 1½ års tystnad blev nu bruten, det känndes knäppt och allt jag tänkt att jag skulle säga när jag såg honom igen försvann och jag bara stod där i dörröppningen och kände mig dum. Jag kunde ju inte bjuda in honom, det vill varken jag eller mamma. Så det blev till att stå i dörrhålet och få två presenter. En jättefin klocka och ett presentkort på H&M.

Just nu så är jag så galet förvirrad, jag hade ju vant mig vid att han inte fanns i mitt liv. Över att han inte verkade vilja finnas i mitt liv. Och nu helt plötsligt så vill han vara en del i mitt liv igen. Det känns så fel, så konstigt.

Sen blev ju midnattsmässan en jävla flopp också. Även om jag inte försöker utstråla det, så finns det en extrem osäkerhet på mig själv inom mig och jag hatar den, jag hatar den mer än någonting annat. När jag insåg hur fel det blev så ville jag bara smyga ut ur sakrestian och försvinna, men jag satte mig i kyrkbänken igen och ville bara sjunka igenom den istället. Fan vad jag skämdes! Jag skämms fortfarande. Fyfan!

Nu har det tagit mig sen 17-tiden att skriva dethär inlägget och det är den längsta tiden som ett bloginlägg har tagit. Men vadfan. En flopp det också.

Jag hatar floppar.

22 Mars

Dagen idag började med att jag vid 10 snåret blev väckt av "Ja må hon leva.." i fem olika tonarter. =) Min familj är så sjukt musikaliska, det är deras charm! =D

Jag fick presenter och en bricka med frulle. Jag blev lite skrämd idag av mitt eget koffeinberoende. Det var kaffe på frullbrickan, svart kaffe, dricker jag svart kaffe?
Nej!
Men jag sög i mig koppen i ett svep, sen blev jag lite rädd för mig själv. Men ack så gott det var, man borde bli väckt varje dag med kaffe på sängen =D
Så öppnade jag presenter, det är alltid lika kuligt!
Av Josse och Jacob fick jag gå-stavar och en stegräknare
Av mamma och pappa fick jag 500 på New Yorker och mamma var jätterädd för att det inte var bra men det var mer än bra! Äntligen någon annan butik än H&M och Lindex! Jag blev jätteglad!
Och av mormor och UllaBrita fick jag 400 på Kappahl.

Jättebra presenter! Sen så låg jag i sängen och åt mina frullemackor och kollade på Dr. Phil. Sen så gick jag en premiärunda med stavarna på 1 timme och 6549 steg. Väldigt bra början på en födelsedag!

När jag kom hem så hade alla 5 duschat så när jag stod i duschen så fanns det inte en droppe varmvatten, det var KAAAALLT.
Sen bakade jag lite och nu sitter jag här.

Vid 17-tiden så kommer Jocke och Ronja hit på påsk-/födelsedagsmiddag sen så ska jag till kyrkan.

Jag känner på mig att dethär kommer bli en fortsatt riktigt bra födelsedag =D

Med Kärlek!
Hej så länge!

Inte för att jag bryr mig så mycket, men nu är det min andra födelsedag i rad som du inte hör av dig. Ät min skit, jag hatar dig!

fredag 21 mars 2008

21 Mars

Jag har kommit in i en period där jag inte är så duktigt på att blogga. Det händer lite mycket.
I måndags så var jag i skolan, hade lunchdate med Katti och jobbade.
I tisdags så var jag i skolan, hade konfirmander och sov
I onsdags så var jag i skolan, intervjuade en Pingspastor, träffade Katti och var på KU
Igår så var jag försenad till skolan, satt kvar och jobbade aslänge för att jag fick dåligt samvete för att jag var sen. Var på party som inte var så kul också.

Idag har jag verkligen BARA sovit! Jag vaknade vid 13-tiden. Åt hur mycket frukost som hellst! När jag ätit två mackor med ägg på så kände jag att fan jag kan äta massor mer. Så jag gjorde två mackor till med parmaskinka på <3
Jag har fan aldrig ätit så mycket till frukost på jääättelänge! Jag drack inte ens kaffe! O.o Jag blev helt förvånad över mig själv. Sådär mycket har jag inte ätit på morgonen på hur länge som hellst.
Segheten och huvudvärken tog över mitt liv och jag la mig i soffan och sov till middagstid. Vi åt lamm, nån jättegod potatisgrej och kall mintsås! Helt sjukt gott! Men jag var absolut inte hubgrig alls så jag iprincip tröck i mig lite lamm och potatis och sen kändes det som om jag skulle spricka! Åh jag mår fortfarande illa flera timmar efter middagen. Men men. Det var gott!
Det hade varit hur gudomligt som hellst att ha det osyrade brödet som konfirmanderna bakade i tisdags till men ja.

Imorgon är det påskafton, jag tänkte städa lite på mitt rum, Bella kommer nog hit nått på eftermiddagen och så kommer Jocke och Ronja hit på middag. Sen är det midnattsmässa.
Jag hoppas att det blir en mysig födelsedag.

Med kärlek!

Trevlig kväll!

söndag 16 mars 2008

16 Mars

Jag kom hem från Barcelona inatt. Det var den bästa resan i hela mitt liv och jag har haft så otroligt kul!
Jag orkar inte skriva om allt vi gjorde men om jag ska återberätta i bara ord så blir det:
Öppna sår och blåsor på fötterna
underbar arkitektur
Gaudi
12 000 Steg vid lunchtid
Värme
Bad i medelhavet
1 euros öl
Fortuna
Gratis Mojito
Dansande mentor
Sliskig men otrolig flamencodansör
stressad guide
Salvador Dalí
Chicago

Bilder finns på www.knox.bilddagboken.se har du inte gästlösenordet så fråga mig om det på msn. Har du inte min msn så ska du troligtvis inte ha gästlösenordet heller. Men man kan ju alltid fråga ^^

Nu ska jag sova, imorn är det skola, lunchdate med Katti och sen jobba.

Med Kärlek!
Natti natti

tisdag 11 mars 2008

11 Mars

Idag är dagen B, dagen då jag för första gången i mitt liv ska utanför Sveriges gränser utan mamma. Jag har längtat som fan på denhär dagen och nu är jag mest rädd.
Jag är flygrädd
riktigt flygrädd.
Och när jag pratade med mamma på telefonen så slog det mig att det kanske är sista gången som jag pratar med henne. Det ger mig ångest. Jag har ingen kontroll när jag flyger. Det är det en pilot som har. Jag måste bara snällt sitta där i min stol och hoppas på att det inet rä nån nyutexaminerad snorvalp som kör.

"Men det är ju farligare att köra bil"

Kanske det! Men jag har full kontroll på vad som händer när jag kör. Är det halt så saktar jag ner, jag har bälte, jag följer hastigheten. JAG har vetskapen coh kontrollen på att körningen blir så säker som den kan bli.

Det är det som är den stora skillnaden på att flyga och köra bil. Jag har ingen kontroll och det gör mig rädd och nervös.

Sen så är det bra mycket större chans att överleva en bilkrach än en flygkrach!

Nog om det! Jag ska ju till Barcelona men den bästa av bästa klasser! Fyfan vad kul vi ska ha och jag vill bara diiiiiiiiit nuuuu!!!

Jag återkommer om jag kan senare i veckan med uppdateringar på alla coola saker vi gjort! =D

Med Kärlek!
Puss på er!

söndag 9 mars 2008

9 Februari

Jag har nu varit vaken i 4½ timme, vilket är rekord för at vara en jobbfri söndag och klockan är 13:00. Jag brukar oftaste gå upp vi denhär tiden.

Men inte idag.

Hanna ringde för att kolla att jag var vaken vid 8:30 och då hade jag precis gått upp. Jag gjorde mig iordning och tog bussen till Rosendalsvägen för jag och Hanna hade då bestämmt att vi skulle ses vid Rimi och gå tillsammans till centrum och ta en morgonfika innan gudstjänsten.
Så jag sätter mig och väntar... och väntar... jag var ju lite tidig... Jag får ett mess av Hanna om att hon kommer bli lite sen... Sen typ en kvart senare så ringer hon och säger att hon tar bussen ist och att vi kan ses i centrum. Så jag börjar knata och hon håller mig sysselsatt i luren, det regnade, det var kallt coh jag kände mig lite smått ensam.
Men iaf, jag kom till centrum 16 minuter senare och blir njuden på en kaffe på Waynes. Myspys.

Morgonfikor måste göras oftare! Hur myspys som hellst.

Efter ett tag så joinade Mimmi gemenskapen och när vi var färdigdruckna så gick vi till Vilunda Kyrka. Gudstjänst, Marie Bebådelsedag och lite hyllning till att vi har haft kvinnliga präster i 50 år och rikskollekt till Svensk Kyrkans Unga. Tror jag och Hanna. Men ingen av oss är säkra.
Under Nattvardsbön och diverse andra förberedelser inför nattvarden som säkert har nått coolt namn som jag inte kommer på (vilken dålig konfirmandledare jag är) så börjar jag känna att hela rummet gungar, det svartnar lite för ögonen och YI-HA vad bra jag mådde. Så jag kände mig sämst som gick ut för att ta en nypa luft. Men hellre det än svimma mitt framför hela församlingen. Det hade varit värre.

Men men, jag känner mig lite bättre efter några andetag syre så jag dricker några klunkar vatten och går tillbaka in i tid för att ta emot bröd och vin, resten av gudstjänsten gick utan att jag svimmade men jag kände mig fortfarande en gnutta yr och skakade lite granna. Yr är jag fortfarande men skakar gör jag iaf inte. OCH jag åt faktiskt frukoste imorse så inget wainande om det nu! Sådetså!

Men iaf, fick sjuts hem av Mimmi=niiice. Familjen åkte närjag kom hem så nu sitter jag och dricker mig en kopp kaffe och funderar på att lägga mig och kolla på tv bara för att det skulle vara skönt.

Btw, så kollade jag vädret i Barcelona under veckan och enligt den prognosen så ska det vara mellan 18 och 20 grader och molnigt onsdag-torsdag men sooligt på fredag och INGET REEEGN!!! Lyckan är total!

Med Kärlek!

Hej sålänge!

lördag 8 mars 2008

8 Mars

Jag börjar få flygplansångens deluxe nu.
Jag hatar att flyga, det är läskigt och man kan dö. Minsta lilla fel och man kan dö. Jag villvillvill inteee! Som jag sagt några ggr innan, visst det är större risk att hamna i en bilkrock än en flygkrach, men en bilkrock kan du överleva. Men fan inte en flygkrach!
Tänk om vi får nån nyutexaminerad inkompetent pilot som sertill att vi krachar deluxe på nått Franskt vinfält! HUH?! Vad säger ni dårå?
"inte så farligt att flyga" ät bajs, det är visst farligt!
Ååhhh, jag orkar inte med dethär nu.

Sen till ett annat I-landsproblem. Jag vet inte vad jag vill ha med mig för kläder! Jag ahr typ 511 t-shirts att välja på och jag vet inte om jag ska ha med nån kjol, vilken i så fall? Ska jag ha med mig min klänning? (ja jag är så obrudig så jag äger bara en) Ska jag ha med mig nått par långbyxor utifallatt det blir jääättekallt och jag måste bryta mitt avtal med Johan för att inte riskera att bli täppt i halsen som när man har en scarf i analen?

Min tredje I-landsproblem är det värsta och brudigaste. Min brun-utan-sol luktar riktigt jävla illa! Det är helt enormt vad den luktar! Helt galet vidrigt! Men jag vägrar att vara blekfet, jag kan vara fet, men fan inte blekfet. Där går gränsen även för mig!

Frågan är om jag ska börja packa lite smått, typ lägga ner det som är logiskt, så som handduk, duschcreme osv? Jag vet inte. Men men. Det slog mig nu att jag inte växlat några pengar heller. Ska nog fixa det på måndag, det låter bra.

Imorn är det kyrkan som gäller, för att fira kvinnliga prästers 50-års jubileum. Känns som en konstig formulering men. Orka. Bry. Sig.

Nu var det slut på klagandet för ikväll.

Med Kärlek!
So long!

8 Mars

Ja nu är jag slingad i håret.
Det blev faktiskt helt okej, fast jag har inte kollat ordentligt när det är torrt, för nu sitter jag med en inpackning i, för jag glömde efterbehandlingen hos Katt och det blev ganska sprött osv

Men vad jag kan se nu så är det allt ifrån guld till nästan vitblont och det är ju nice. Jag funderar på om jag ska köra en avfärgning och sen en slingomgång till, seeen så blir det rött =D

Idag blir en segdag, jag förtjänar det tycker jag. Och ja, klockan är snart 15:30 och jag har fortfarande pyjamas på mig. Totally lovley!

Nej nu ska jag fortsätta att göra ingenting!

Med Kärlek!
Puss o hej!

fredag 7 mars 2008

7 Februari

Goddag!

Det är fint väder, solen skiner och det är så vart att man inte behöver dunjackan.
Jag sitter hos Katti och väntar på att hon ska bli klar, så ska vi åka till Solna centrum och köpa hårfärg och cola.

Det är trevligt, jag är glad. Riktigt jävla glad!
Vi kollade på nån dansfilm, den var nice och jag vill verkligen ta tag i att jag vill kunna dansa. Jag tror att det ska bli ett av mina projekt i höst, försöka hitta nån dansskola som har nybörjarkurser för vuxna och börja dansa där. Det skulle vara niiice!

Men nu ska jag stressa Katt lite till så vi kommer iväg nångång!

Med kärlek!
Le och låt ditt leende smitta av sig!

Det var allt för mig, klart slut!

söndag 2 mars 2008

2 Mars

Jag har några krav på mig själv som jag sätter namn på genom Mr och Ms.
Mr. R
Ms. T
Är två exempel.

Mr. R gör jag allt för att bli av med, jag vill inte ha något med honom och hans vassa kanter att göra. Ms. T däremot dyrkar jag som en gud och gör allt som står i min makt för att tillfredställa henne.

Nu i helgen har jag gått emot dem båda på, för mig, negativa sätt.
Jag gav mig för Herrns krav och följde inte Fruns tvång.

Detta leder till smärta, kroppslig och själslig smärta. Egentligen så vill jag inte ha den, men jag är för feg för att försöka slita mig loss ur Herrn och Fruns grepp om mig. Innerst inne tror jag att jag inte vill till 100%. Jag vet att jag borde, jag sviker för många runt omkring mig. Människor som verkligen betyder någonting, som betyder allt. Men jag pratar inte. Så är det. Om man inte frågar, då kanske man får ett svar men det kan jag inte heller lova.

Just nu är det mycket som försigår inom mig och jag går sakta steg nerför trappan, även om jag kravlar mig fast vid räcket med all min kraft så går jag sakta men säkert neråt.

Jag kan inte lova att jag klarar det, men jag lovar att försöka att inte gå några fler trappsteg innan jag åker till Barcelona eller fram till föreställningsveckan för slutproduktionen.
Andra ska INTE bli drabbade av min feghet att ta tag i Herrns och Fruns krav på mig!
Så är det bara!

Men annars så har dagen varit bara bra. Hanna kom hit och jag färgade hennes hår och sen gick vi ner till KU 18+ som var mer än värt min tid. Intressant och givande och jag har kommit på att jag måste bli bättre på att formulera vad jag tänker, för min tanke känns så mycket bättre när jag tänker på den än vad det sen blir när jag försöker formulera den så att andra förstår.

Men Kärlek!

Klorhexidin och sterila kompresser är mina bästa vänner just nu, de hjälper mig mot en infektion och ytterligare smärta.