torsdag 22 november 2007

22 November

Systrar, bröder.

Idag är en såndär dag. En rikitg skitdag. Jag försov mig, fick slita åt mig lite kläder och hann inte borsta tänderna. På elevrådsmötet bestämmdes det att vi ska gå med i SECO och det betyder att jag måste gå till någon baken och starta ett organisationskonto... Jag vet inte hur jag ska göra, jag är för liten för sånnt här. För liten för ansvar och förtroendeuppdrag. Jag orkar inte känna ansvarets tyngd på mina axlar. Inte just nu, just för tillfället när all min ork och energi går åt till att försöka fungera som en människa med det lilla jag är tillåten till.

Att fika med My loved Mr.Ohanababy och Pippin idag var shocknice som de skulle sagt utmed Blå linjen. Men ja, det var rysligt trevligt.
En slänt av kärlek och en stor skopa ångest.

Varför är jag inte lika vacker? Vad har jag gjort för att mina ögon inte ska glittra lika mycket som dina? Varför ler inte min mun lika ärligt? Varför är jag inte lika lycklig och attraktiv som du? Varför är jag inte lika omtänksam som du? Varför inte lika snäll?

Jag har ont i huvudet av abstinens. 24 timmar utan snus. Snart försmecktar jag på denna ö.

Engelska nationella imorgon. Ett bevis på att jag inte är intelligent, jag vill inte få kastat i ansiktet hur dålig jag är. Jag hoppas bara att jag inte försover mig.

Så systrar och bröder, mina kära blogläsare!
Med kärlek!

Nattipuss! <3