fredag 30 maj 2008

30 Maj

Vill ni veta en hemlis eller två systrar och bröder?

1. Jag har nu fått öroninflammation på andra örat med... PARTEEEY! Tur att jag numera gå på pencilin. Hurfan ska jag orka mitt megapass imorgon på jobbet?

2. Jag ska för första gången vistas utomhus i typ 10 cm höga klackar. Anledning: Studentmottagning.

Men nu är det dags att åka, bilder kanske kommer.

Puss på er!

30 Maj

Nu är jag nyss hemkommen från vårdcentralen. Jag med min förbannade läkarskäck satt där i väntrummet med massa andra svettiga sjuka människor, mest barn och det kändes som om jag skulle svimma av. Jag hatar läkare. Jag hatar sjukhus. Jag hatar lukten av sjukhus!

Men iaf, 20 minuter senare än min bokade tid så hör jag en läkare nästan viska ut "Trusell" herregud jag hör typ ingenting för det känns som om någon tryckt in en blöt disktrasa i örat på mig. Shit liksom. Varför har alla så jävla svårt med mitt namn? Visst jag har tre förnamn men ändå, jag presenterar mig alltid som Jessica och så vidare. Dom borde ju ha någonstanns vilket som är tilltalsnamnet på folk. För det kan ju inte bara vara jag som har tre förnamn? Eller?

Men iaf. Läkaren var ryss och som vi alla vet så är det bara Hanna som gillar ryssar ;) Han var typ sjukt ostrukturerad och det kändes som om han skulle trycka sönder trumginnan på mig en gång till när han skulle titta mig i örat... Jävla fail till läkare. Plus att jag knappt hörde/förstod vad han sa. PLUS att han såg ut lite som Herr Kantarell... SHit liksom. Flashbacks till åttan.

Iaf, jag fick penicillin och hostmedecin. Och nu har min förkylning och öroninflammation kostat mig typ 350 kronor. Så jävla dyyrt! Jag dör. Dethär hade jag INTE planerat in i budjeten!

Inte nog med det.

"Vad ska du undvika när du använder detta läkemedel?
Alkohol
Cocillana-Etyfin i kombination med alkohol kan göra så att du för nedsatt andningsförmåga"

(hostmedecinen)

"Var särskilt försiktig med Doxyferm
PÅ grund av risken för allergiska hudreaktioner bör du undvika solning, även solning i solarier,under behandlingstiden och ytterligare min 5 dygn efter det att behandlingstiden avslutats"


Detta betyder alltså, att hur dålig jag än är den 5'te så kommer jag INTE att ta min hostmedecin OCH att jag inte för sola på 15 dagar, FEMTON dagar!

Jag kommer dö... =(

torsdag 29 maj 2008

29 Maj

Mumms, blod och öronjux. Myspys.
Hade pajpicknick i traditionell ordning med klassen vid Edsviken idag. Fast än att jag har feber och öroninflamation så badades det, solades och det åts paj. Så jävla mys!
Det är bara 12 dagar kvar nu!

Men nu ska jag och lillasyster till centrum och shoppiloppa lite <3

puss

29 Maj

YI-HA vad bra man kan må...
Jag låg halva natten och krampade av smärta. Mitt arma lilla öra. Men nu är bomullstussen som legat därinne väldigt länge borta, men jag har öroninflamation och jag tror inte att jag varit så lycklig för att någonting gått sönder i min kropp som när min trumhinna sprack vid 03:00 tiden inatt. FINALLY! Så slutade det göra sådär galet ont och jag kunde sova.

Nu känns det mest som om någon tryckt in en gammal disktrasa i örat på mig. Men självklart så försov jag mig som ett jävla as, men nu är ruccola och bulgursalladen klar och jag kan ta mig till skolan för picknick men klassen! =)

Uppdatering kommer nog.

Med kärlek!

onsdag 28 maj 2008

28 Maj

Jag är inte bara megaförkyld utan jag känner att en öroninflammation är på g också. Eller mer, jag känner igen smärtan i örat och vet att det är öroninflammation. Kul att min kropp strejkar nu. Jättekul... Fyfan.

Jag har mått illa i typ 3½ timme nu, det känns som om jag ska kräkas. Inte okej.

Men nu ska jag sova coh imorgon så ska jag ringa vårdcentralen. Inte okej att vara sjuk på typ studenten! INTE OKEJ!

Med KÄRLEK!

Natti!

28 Maj

Jag börjar komma någon vart med projektarbetet. Det känns nice. Inte mycket kvar nu. Nästa vecka måste jag ta mig till Sumpan och köpa tyll också. Se när det sista fixat liksom.
På fredag ska nämnda projektarbete in och sen är det totally OVEEER! Helt sjuk, jag har separationsångest!
Sen så har jag självklart gått och blivit megaförkyld, verkligen. Shit. Min stackars lilla näsa. Min stackars lilla hals. Jag hoppas att det blir bättre snart. Jag ska nämligen råjobba hela helgen. 14-stägning (23:40-01:00 beroende på) både lördag och söndag.

Nu hörde jag att den officiella EuroPride-låten släpps imorgon! JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD PÅ EUROPRIDE!!! =D

Nejdu, nu ska jag göra allt som står i min makt för att må lite bättre.

Med KÄRLEK!

tisdag 27 maj 2008

27 Maj

Jag har kommit typ en sida på projektrapporten... Men jag ska lämna in den i tid i alla fall.

Hela eftermiddagen har jag gjort massor för att slippa skriva, jag har: gjort te utan att ens vara sugen på te, varit ute och rökt massa förmånga gånger, duschat även fast jag gjorde det imorse, gjort två mackor utan att ens vara hungrig och sen ätit upp fanskapen. Hatart. För mycket. Ångest deluxe.
Läste massor i babys gamla db på helgon. Jag kommer ihåg din smärta, din längtan och min egen oro. Det var så inte okej. Du betyder förmycket för det. Alldeles för mycket. Massa förmycket. Jag tänkte på det och det senaste halvåret har känts som ett kärt återseende, som om du har varit bortrest. Men du har inte varit bortrest. Men du har kommit tillbaka och jag älskar att vara en del av din värld, jag älskar dig. Så är det bara. Du och jag. Nu fick jag Shakespeare i huvudet igen:

"Vi var som tvillingkörsbär som ser ut att vara två men som ändå hör ihop: Två vackra bär på en och samma stjälk, två kroppar kanske, men ett enda hjärta."
Byt ut "var" mot är.

Kan du lova att vi aldrig glider isär igen?

Nu ska jag försöka skriva lite till, eller sova.

Med KÄRLEK!
Godnatt!

"Åh baby jag älskar dig :D
ha den bästa kvällen i ditt liv
så otroligt mycket kärlek till dig,
försvinn aldrig


Sänt:24 mars 2007
21:30:59"

Baby, bara så du vet så älskar jag dig också!

27 Maj

Jag håller på att gå in mina skor till studenten. Jag har bestämt mig för att jag SKA ha dom! sådetså! Skyhög klack och öppen tå! Mumms!

Det pinsamma är att jag fortfarande knappt börjat med projektarbetet och att jag inte varit på en svenska C lektion på 2 eller 3 veckor. Måndagar är kasst.

Men nu har jag laddat med lite glass och halstabletter. Så nu ska jag skriva MASSOR på detdär JÄVLA projektarbetet!

På återseende!

söndag 25 maj 2008

25 Maj

Helgen har varit helt fantastisk! Totally awsome liksom!

Jobbade i lördags, kort pass på bara 4 timmar. Helt okej liksom. Stod i DT-1'an och chillade. Tim åkte förbi och köpte cheesburgare och tyckte jag lät sjukt inspelad. Sen så var det bara att stressa som en tok till bussen. Jag slutade 15:00 bussen gick 15:08 från Löwet. Går man fort så hinner man på 8 minuter. Men ska man stämpla ut, gå på muggen och byta skor så hinner man INTE på 8 minuter fick jag erfara.
Jag sprang, samtidigt som jag försökte få i mig den nya kampanjglassen, som ni alla med chocladälskdeluxe precis som jag, kladdkaka i botten, chokladsås, glass och sen ÄNNU mer chokladsås! JAG DÖR! Sjukt god. Kostar dock 20 spänn men det är det fanimig värt! Sådetså! iaf jag sprang till bussen, samtidigt som jag tycker i mig den sjukt goda glassen och röker en cigg. Simultanförmågan är på topp mina vänner! =)
MEN, jag missar bussen och ringer en bulle. Ja jag hade sjukt brottom. Jag behövde verkligen hinna med senast 15:47 tåget för att hinna med bussen som gick 16:01 från märsta ut till Pia (nästa buss gick typ vid 18-tiden)

Det kommer en bulle och jag känner vuxenpoängen stiga. Åka bulle är vuxet och lyx i min värld!
Jag hinner till stationen innan min Mr. Ohanababy och vi åker ut till Pia utan att missa diverse lantisbussar pga. försenade tåg.

Där har jag det en trevlig kväll med mina homoies. (och Mr. Ohana då, men hon gills inom kategorin homoie även om hon har pojkvän)
YI-HA, jag och alla par... Men det var sjukt trevligt ändå! Shitshitshit!

Schlagern var kaos, jag var sjukt taggad. Perelli är bra, låten är bra och ja. Vi var ju segertippade. Observera VAR segertippade. Fiasko...

Är det bara jag som tänkt på att förra året vann megadyken nummer 1 och iår vinner megafaggoten nummer 1! The homos is takin' over the world! =) haha

Iaf, idag så blir jag väckt av Pia, mys. Alltid mys att bli väckt av en människa och inte en pipande mobil. Ture. Jag och Mr. sov topless. Wo-ha. Coolt. Dock inte i samma säng. Jag tog sängen. Hon fick madrassen. hehe.

Iaf, bli väckt av Pia, som varit uppe en timme redan och hade bakat scones och så gjorde jag en fruktdrink av frusna hallon och blåbär, banan och mjölk. Mumms. Anna Skipper here I come! =) Så vi hade en myspysfrulle deluxe med nybakta scones, KAFFE och smoothie! Underbart underbart! ååhh vad jag mådde bra då.
Jag mådde dock inte så bra av tjockisångesten som hängde med sconsen. men men. Bita ihop. Dock har jag ont i käkarna för mina visdomständer har fått en växtperiod igen, galet utöver denna värld. Värken har till och med satt sig i nacken! Jag har ont kan jag lova darlings! Men jag biter ihop mentalt i stället.
Iaf, åka hem, åka centrum. Folk och civilisation. Nice efter ett dygn av njutning!

Jag köpte asdyra praliner till mammsen och SJUKT SÖTA SKOR till studenten! Jag ska bara lära mig att gå i dom x'D Typ lättare sagt än gjort. Men men. Jag jobbar på det. Jag SKA ha dom på mig! Underbara!

Åkte hem. Solade lite. Gick till församlingshemmet för lite 18+ och trevliga samtal med trevliga kvinnor. Jag gillar mest att observera och lyssna på andras åsikter ibalnd. Sjukt nice.

Kom hem. Igen. Fixade mammsens hår. Sen senare senare så kom min älskade Mr hit och vi tog en prommis på dryga 1½ timme med stavarna. Hon har långa ben, jag har korta. Jag försökte gå så att hon inte behövde krypa brevid mig men det var lite svårt. Men nice var det. Dock så hatar jag att jag pratar så mycket. Hela tiden. Blablabla. Inget stopp. Skaffa mig en stoppknapp någon?

Jaja det var myspys. Riktigt myspys. Jag har haft en så jävla värd helg!

Dock så har jag inte skrivit någonting på projektrapporten. Men det är prio 1 hela veckan! Så ursäkta om jag kommer vara lite smått osocial fram tills fredag morgon. Men sen är det helt jävla slut! Kanske bara nått i Svenska C så att jag får g. Jag är så taggad!

"24 timmar samma sak, ååååhhhhåååhhhååhhh, åka, åka, åka, åka lastbilsflak!"

Med KÄRLEK!

Godnatt!

fredag 23 maj 2008

23 Maj

Mitt hår är fortfarande smothness deluxe och jag älskart!

Jag åkte till centrum lite för sent men efter att jag insett att jag har fått lön idag, den ena iaf. Katching! :D

Köpte en jättefin pullover till baba som blir 41 idag och en Lego City-grek till bror som fyllde år för en vecka sen. Typ. Eller nått. Mina pöjkar. Mina älsklingar. Männen i mitt liv helt enkelt! <3 Dom var helt enkelt värda de där 1300 som hela kalajset kostade totalt. Helt klart.

Betalade 2000 till mor också. Bara lika mycket kvar. Snart är mina ekonomiska problem ett minne blott. Jag älskar att ha en inkomst. Visste ni det att mina pengar tog helslut IGÅR! Det är ett under för att vara jag. Att ha pengar kvar EFTER den 15'de. Så underbart!

Gick till Ullabrita och hjälpte henne att fixa lite. Sen kom resten av fmailjen några timmar senare (Jacob var redan där)
Vi åt massa god mat, farmormat in my <3 helt underbart. Rysk kaviar, MUMMS! Kött, MUMMS! Jordgubbar och glass, MUUUMMS!

Plus att jag förgylde mammas dag genom att ha klänning på mig. Det är egentligen inget fel med klänningar, jag gillar dom om jag ska vara ärlig. Jag tror helt enkelt att jag ska ha klänning mer.

Sen så mailade jag in rösttentan idag också. 5 dagar sent men det verkade inet avra något problem. Nu är det bara projektarbetet kvar. Iofs så kanske jag måste göra någonting i Svenska C för att få g. Det känns illa men sant. Jag ORKAR INTE med den kursen. Så sjuukt ovärd I tell you. Hatarn!

Meen, nu ska jag röka, borsta gaddar och sova. Jobba imorn och sen åka till Pia. underbar schlagerkväll med mina homoies är på g! =) <3

med Kärlek!

Godnatt!

23 Maj

Jag vaknade av att min älskade Mr. Ohana ringde vid 11-tiden. Yrvaken pratade jag med henne, jag tror att hon sa att vi inte kunde ses på eftermiddagen. Ska jag vara ärlig så minns jag inte. Jag var helt söndernyvaken efter att ha sovit i 11 timmar. Så jävla skönt.
Sen så undrade jag varförihelvete jag var så vidrig i håret... Mitt hår, inte okej om det inte är okej! Okej?
Sen så drog jag mig till minnes att jag satte i hårinpackning i det innan jag sov. Så nu är det smoothness deluxe! =) Lycka!

Men nu är jag äntligen klar med dendär jävla rösttentan som skulle varit inne i måndags. Det tog lite längre tid än vad jag trodde. Jag tog lite för många kaffe, rök eller glasspauser. Men nu är den klar och jag har bara projektarbetet att göra. Vilket är jättenice.

Nu ska jag gå och röka.

Puss och hej!

torsdag 22 maj 2008

22 Maj

Nu har jag varit 19 i två månader. Woho!

Värd dag idag med. Eller... Jo. Värd!

Åkte till skolan och gjorde helt ingenting! haha. siri bjöd på te, det var jättenice. Sen så åkte jag och träffade Jojjo och vi solade. Sen tillbaka till sollentuna, Rudbeck. Misfit deluxe. Inte okej. Köpte en cafémacka och hängde lite med Fia, Jojjo kom tillbaka, möta Åsa och kolla på musikal. De var mycket bra. Musikaliskt, dock är jag lite skakad av 3 år teater. Men dom var riktigt jävla duktiga! =)

Mötte en gamal klasskompis lillebror på bussen också en f.d. konfirmand i församlingen. Dock inte min. Men vi hade ett riktigt trveligt samtal om livet, syn på människor, homofobi och så vidare. Rysligt, rysligt trevligt! =)

Jag har inte lika ont i ryggen längre. Men jag har inga pengar och en projektrapport att skriva, jag tror att jag ska börja på den nu.

Med kärlek!

Natti natti

onsdag 21 maj 2008

21 Maj

Jag har ont i ryggen, fruktansvärt ont i ryggen. Det är INTE okej. Plus att jag saknar massor. Hela jag är full av saknad.

När E-Beth idag sjöng "håll mitt hjärta" så blev jag tårögd av saknad. När jag nu tänker på det så håller jag på att börja gråta. Jag hatar att sakna. Den låten är så sjukt kopplad till Elin, jag kan inte ens tänka på den utan att sakna henne. Nian/ettan, kvällpromenaderna. Jag saknar dig så fruktansvärt! Jag saknar Bella, kvalitetstiden som inte existerar längre. Nätterna vid varsin dator, eller 10 orsaker att hata dig, prutttävling under täcket.
Finaste jag saknar! Jag saknar också att ha ett liv av ork. Just för tillfället så gör jag en jävla massa hela tiden, håller mig sysselsatt för att slippa tänka och slippa känna. När magkramperna hugger som hårdast så biter jag ihop som hårdast och försöker att inte låtsat om det. Jag har en tanke om att det kommer att försvinna då. Jag vet precis hur jag ska göra för att bränna ut mig själv.
Just för tillfället så saknar jag 3 kg så enormt. aahhh jag blir galen på mig själv.

"And if you don't want me too
I don't want the world to know
That I would paint my nails for you
yeah, I would shave my legs for you
"..."And if you don't want me too
I don't want the world to know
That I would brush my hair for you
yeah I would wrigth this song for you"


Jag vet inte hur många fel det blivit i texten. Men jag tror att det ska vara ganska rätt. Siri ska ha en eloge för att ha skrivit den, väldigt bra beskrivning på tillfällets känslor... Låten är underbar.

Nu ska jag försöka sova.

med Kärlek!

Godnatt!

21 Maj

Ugår var en sjukt värd dag. Solarium in my heart. Älskart.
Jag var uppe i ottan idag med, det är skönt att ha en normal dygnsrytm även fast än att jag inte börjar skolan förrän 14:00. Jag var uppe i gamla goda grimsta, bakade muffins med josses hk grupp och tok en rökprommis med Lilian. Sjukt nice.

Jag tänkte att jag skulle börja med rösttentan och projektarbetet. Jag måste BÖRJA iaf! Jag börjar få panik på min egen lathet. Fuck it! Jag hoppas att jag inte får sitta nästa torsdagsnatt och skriva hela skiten. Jag är så seg. Hatart.
Men jag klagar inte, det finns de som har värre och mycket mer saker att göra. Dessa snyggos har min fulla empati. Puss på er för att ni orkar!

Nu måste jag laga någon lunch så jag orkar med den amerikanska fotbollen som vi ska ha på gympan. Vi har så coola gympalektioner. Jag älskart!

Med kärlek!

tisdag 20 maj 2008

20 Maj

Yummie, 3 dagar kvar till lön. Känns bra, borde få ut ungefär 4 lax denhär månaden. MUMMS!

Men efter att ha jobbat tre dagar i sträck så är jag lite trött på det för tillfället. Men det ska jag kompensera med en mysdag imorgon. Jojjo har Z-förmiddag och jag börjar inte förrns 12:15, så jag ska åka och sola, ta en morgonfika med min Mr. och sen dra till stadsbiblan. Mumms på det också. Sen idrott, motion, ännu mer mumms. Lite rädd för hur dålig min kondis blivit, men badminton är kul! =)

Mitt hår är nice också, mörk brun med skimmer av rött. Jättemumms. Jag tröttnade på rött ganska fort, jag gillar inte när folk stirrar, eller att man inte kan ha vilka färger på kläder som man vill för att det skär sig. Inte okej.

Skiva på måndag också mumms, hundvakt på tisdag mumms det med. Jag gillar mumms, det är ett bra uttryck. Precis som 3 kilo kvinna. Bra uttryck. Jag gillart. För övrigt så skulle jag inte banga på det just nämnda, 3 kilo kvinna alltså. Det skulle vara hur mumms som hellst.

Men nu ska jag SOOOVA! DET är JÄÄÄTTEMUMMS!

Med KÄRLEK!

Godnatt!

måndag 19 maj 2008

19 Maj

Nu har jag precis kommit hem efter att ha jobbat sen 16:00, klockan är då 01:00 på natten och jag är trött. Men inte sova inte. Cirka 200 sidor retorik ska pluggas in, kursprov imorgon. YI-HA!

Men jag har bunkrat med 1.5 liter cola och två dubbelnougat. Jag ska nog klara mig. haha. Inte så hälsosamt kanske men vadfan liksom. Jag orkar inte bry mig. Det är typ jättefå dagar kvar nu. SEN ÄR DET SLUT PÅ SKOLHELVETET!!! =D

Det är nått musikprogram på tvåan med en kille som sjunger inte bra, inte okej... jaja

kanske dags att börja nu?

lördag 17 maj 2008

17 Maj

Norges nationaldag. Jag hoppas att de har lika fult väder i Oslo som här så alla glada jävlar på Karl Johan blir blöta när de går runt med sina flaggor.

Dagen började med att åka till jobbet och rula placet i 4 timmar, korta pass in my heart! =) Åkte hem, duschade, gjorde mig iordning, släktmiddag.
Jag kände mig snygg när jag klädde på mig, mina stuprörsjeans som jag köpte för typ exakt ett år sen, då något försmå, nu på tok för stora bidrog till glädjen. Jag kände mig snygg och smal, even thou I'm not. Äsch min engelska suger...

Någon som vill ge mig gratislektioner? Det ända kravet är att du ska gilla te och INTE pratar någon amerikanskt skit!

iaf, släkt kom hit, älskade släkt, så fina i kanten och med så tjusiga jobb och fina fasader. Men det knäcker lite i skarvarna och jag älskar lite att trasigheten har nått även dem. Så fint som de alltid har haft det.

Jag kände mig smal och snygg fram till vi åt, fan att pappas mat ska vara så jävla god... Jag måste investera i lite självdisiplin! Dethär håller inte. Jag känner verkligen för att trycka fingrarna i halsfan, jag känner det ofta. Men oftast så klarar jag mig med en promenad och massa cigg. jaja...

För ett tag sen så åkte alla hem, kalastankade på vin. Skönt.

Bella gjorde min kväll, dag, vecka, månad eller varför inte hela året!

JAG SKA FÅ HENNES SÄNG!!! =D Hejdå 90 och hej 120!!!

Jag är lycklig!

OCH det går en film med Persbrant på tv <3 massa kärlek på det!

Så nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla film.

Med KÄRLEK!

Godnatt

fredag 16 maj 2008

16 Maj

Kunde knappt sova inatt, kramper i magen. Jag dör.

Blev väck av att pappa klappade mig på kinden klockan 05:40, det var mysigt. Inte mysig tid dock. Vi sjöng för lillebror som fyller 8 idag =) Min lilla prins! <3
Sen så tänkte jag att jag skulle ha en lång skön mysig morgon så jag gjorde två mackor och en kopp kaffe och la mig i sängen och kollade på nyhetsmorgon och käkade frulle. Men när kaffet var uppdrucket och mackorna ätna så råkade jag slockna. Försov mig såklart! Så irriterande. Fortfarande kramper och svid i magen. HATA. Åker till skolan och sitter i soffan och dricker Cola och snackar skit med Tim och Angelica hela skoldagen, löste lite korsord och ritade på folk i Metro, sjukt kul.

Vi slutar och jag mår jättepiss, hata min mage, ont ont ont. Så jag skrev ut bokslutet, skrev på det och gav det till Kit. Tanken var att jag skulle åka hem och vila, men jag drog till Väsby Nya med Jojjo och fikade i gott sällskap. Inte så bra moral kanske men så sjukt värt. Älska att fika i gott sällskap ;) haha

Sen så tog vi en prommis, en såndär skön halvlång en, i skog och mark och Runby. Myspys.

En helt underbar eftermiddag med min Mr. <3

Nu har jag precis bakat en kladdkaka med Nesquickpuffar och strössel. Jag hoppas att den blir god. Den ser spejsad ut iaf =)

Med KÄRLEK!

onsdag 14 maj 2008

14 Maj

Sista föreställningen idag!

Så underbart jävla skönt! Nu kan jag sluta med att andas, sova, äta och skita Shakespeare som man gjort nu i nästan två veckors tid.
Efter föreställningen så fick jag Gyllene Tiders låt "Det är över nu" på hjärnan och jag går och nynnar på den hela tiden. Det är snart över. Jag älskart. Snart börjar det.
Mitt liv.

Jag kan ändå inte sluta älta och sluta ha ont. Mitt hjärta. Kraasch. Jag vill inte längre. Hatart.
Men han är en man med talang dendär gamle räven. Shakespeare menar jag då självklart. Så sant. Det är precis så det känns.

"Med iskall grymhet, rakt igenom hjärtat och ändå strålar mördarn lika klar. Som aftonstjärnan som på himelen far"

Jag kan bara inte släppa, jag tycker så förjävla mycket om dig. Så är det bara.

tisdag 13 maj 2008

13 Maj

Skiva igår, underbartunderbart kul!

"Jag mår som jag förtjänar idag" tänkte jag imorse när jag gick upp och kände att det inte kunde bli värre. Men det kunde det.
Förstå, acceptera och framförallt respektera. Självfallet, det ligger i min natur.

Det är bara det att det gör inte mindre ont för det, tyvärr.

Skjut mig i huvudet. Snälla?

måndag 12 maj 2008

12 Maj

Det började som en riktigt bra dag.

Jag vaknade vid 9:30 och var PIGG, vilket inte händer så överdrivet ofta. Så jag slingade mammas hår och fixade lite innan klockan ens var 12. Då la jag mig i solen och fick ännu mer fräknar... -.-
Men det var ändå myspys.

Dagen forsätter i samma myspysstämning.

Vi äter middag långt senare, KÖTT och pasta, mozarellaost med tomat och en jättetjusig olivolja som mamma köpt i Italien. Riktigt smaskens.

Sen så la jag mig tillsamans med mina galna föräldrar för att kolla på fotbollen, AIK mot Malmö FF. Jag kände att vi skulle vinna, det gjorde vi också 2-0!!! ALLMÄNNA, AlLMÄNNA, ALLÄMNNA!!! =D

När vi ligger där och myser som mest så ringer DP från jobbet och frågar om jag kan komma in och jobba och som den hängivne medarbetaren som jag är så självklart, jag var på jobbet 18 minuter senare.

Kör stägning, jag och Victor hinner med sista bussen och allt känns frid och fröjd. Jag har ett totalt glädjerus sen jag fick reda på vinsten!!!

Underbart tänkte jag och så satte jag mig för att vänta på 545'an som skulle ta mig hem.

Då kommer dom, det medelålderspar som förstörde min kväll!

Dom stod i busskuren, uppenbart nykära, för att ta sig hem efter en dejt, troligtvis. Det verkade som om de hade haft en trevlig kväll. Jag läste en gammal City och bara kände att jag ville ha min Mp3, livet är så jävla tråligt utan musik!
Då började dom med sina slaffsande kyssar, sina små stön och kvinnan med sitt tonårskvitter!

HERREGUD BESPARA MIG!!! SNÄLLA?!

Så slutar dom, jag läser tidningen lite mer aggresivt, sur blev jag, så in i h*lvete! Okej, dom var jättesöta, nykära och lyckliga. Men INTE klockan 00:15 när jag sitter och väntar på bussen efter en stägning!
Vad är så svårt med att vänta tills man kommit hem? Shit!
Så jag andas med lättnad ut, jag slipper känna mig som en del i deras lilla akt.

MEN ACK SÅ FEL JAG HADE!

Dom sätter igång IGEN! Slaffsat, smackar, stönar och fnittrar!
Herregud, tänker jag igen. Dom är ju fan 35-40 år gamla! JAG VILL INTE HÖRA!

Självklart så var det inte nog med det, dom börjar ha lite dirtytalk med varandra också! Fraser som "vad längtar du mest efter nu? Åh jag vill ha dig! och Jag kan bara vänta tills vi kommer hem." Blandades med slaffsandet, smackandet och stönandet.

Då fick jag nog, dethär är inte okej. Ska dom släta på varandra här i busskuren eller?
Kan dom gröa saker som tillhör sänghalmen så kan bannemig jag.

Jag laddade och la av en riktig jävla brakare! Sådär, det kändes lite bättre.

Men tror ni att de hörde eller?

Nejfan inte gjorde dom det! Alldeles för upptagna med att förstöra min kväll så fortsatte dom med sitt slaffsande, stönande och smaskande!

Fyfan!

Som sagt, jättekul för dom! Verkligen! Nykära och medelålders, men INTE när klockan är över midnatt en söndagsnatt och jag är på väg hem från jobbet.

Men jag kom hem och hittade kött i kylskåpet, så jag lugnade ner mig lite. Nu har jag också fått ur mig min ilska, så jag ska nog kunna sova...

Men jag är fortfarande JÄTTESUR, för min kära gamling till mormor har lyckats skita stopp i toaletten härnere! JÄTTEKUL att upptäcka när man kommer hem ilsken som ett bi. Jävla tant!

Nejfy vilken kväll!

Nu ska jag nog äta något mer nougatägg och gå och sova.

Godnatt!

torsdag 8 maj 2008

8 Maj

Det är mycket nu. Föreställningsvecka och grejer.

Men det går bra, jag lever fortfarande. Även om det är tugnt att äta så mycket som jag göra nu för att orka med föreställningarna. Men jag kan inte bara tänka på mig själv nu, brister min energi det minsta så är det 11 andra som får lida. Inte värt!

Skiva på måndag, kvällsföreställning imorn och så ska jag börja skriva på detdär jävla projektarbetet också!

Det är inte mycket kvar nu, det känns... Men inte så tugnt som innan, det känns skönt faktiskt.

Med KÄRLEK!

Godnatt!

måndag 5 maj 2008

5 Maj

Ibland har man kul i skolan.

Siri ser ut som en tiger, jag som den MJ jag är, Sara skriver ut 60 papper och det kommer bli 120 till, mitt jobb blir att beskära all skit :P

premiären är nära nu, det känins i kropp och i själ.

Sen ska jag till jobbet, dethär blir en bra dag.

Med kärlek!

söndag 4 maj 2008

4 Maj

Idag var en helt okej dag.

Jag börjar bli bättre i halsen vilket känns skönt i och med att jag inte vill låta som en cansersjukling på premiären på onsdag. Bra grej.

Jag har nu, två nätter i rad vaknat innan jag egentligen panerat att gå upp. I och för sig så har jag sovit väldigt dåligt, vaknat flera gånger under nattens gång av diverse mardrömmar och så vidare. Jag blev serriöst lite rädd när jag vaknade helt svettig och gråtig inatt efter att ha drömt att jag gått upp de 7 kilona som jag kämpat för att gå ner. Hemska tanke. Läskig reaktion.

Men idag, på vägen hem från E-Beth, så gick jag genom skogen, hörde fåglarna, gick i roll och lekte lite, repade för mig själv. Det var jättemysigt och det känndes bra! Premiär på onsdag och det känns som om jag ska dö. Jag är lite nervig. Men imorn så ska jag och Siri färga hår!

JAG SLIPPER VARA FUL I HÅRET NÅ MER!!! =D *lyckodans*

Det kommer, förhoppningsvis, kännas så jävla bra att få det färgat. Inte minst i och med att det är konfirmationsfoton på tisdag också. Plus att jag har kännt mig så jävla ful den senaste veckan, så uppsvullen och äcklig. Känns bra att teatern snart är slut och man slipper Kerstins röntgenblickar. Det är mest dem som fått mig att äta lunch under våren. Jag vill inte utsättas för det, jag vill inte utsätta min klass för att jag inte orkar. Dom ska inte behöva lida för att jag är knäpp i huvudet. Men nu är det att ta i med hårdhandskarna igen! Jag ska bli lite smalare till sommaren. sådetså!

Någonting som också känns bra är att jag idag gjort klart tre uppgifter som ska lämnas in, två är redan ivägmailade och en ska jag lämna in imorgon. Sen tror jag bara att det är kursprovet i Svenska C och projektarbetet som ska in. Det måste jag börja med snart också. Jag tror att det blir lättare när föreställningarna är slut och jag kan koppla av lite mer. Jag tror faktiskt att jag kan bli klar med det på typ en vecka om jag jobbar hårt alla dagar.

Sådärja, nu har jag skrivit av mig lite och jag är LIITE stolt öevr att jag inte ens NÄMNT min ekonomi! YI-HA!!!

Btw så vill jag att alla håller tummarna för Karro imorn klockan 16, för då är hon på arbetsintervju!

Nu ska jag röka sen sova!

Med KÄRLEK!

Godnatt!

torsdag 1 maj 2008

1 Maj

Valborg var trevligt!
Jag spenderade dagen men ett gäng knäppa och trevliga homoies i Uppsala. Vi satt och degade i Stadsparken, drack måttliga mängder alkohol och hade det bara skönt. Sen så åkte Pia och Josse hem. Jag, Anna, Jane och Marie drog till Marie i Gottsunda och drack te, kollade på S club 7 musikvideo, nån Dani som alla tyckte var assnygg men som jag inte fan snygg och lite annat.

Sen så åker jag, Anna och Jane till stationen. Jag ville hemhemhem och sova i miiin säng. När vi kom till centralstationen så hade sista tåget till stockholm gått men Annas och Janes gick efter typ 40 minuter. Planen var då att jag skulle ta bussen till Arlanda och ta mig hem därifrån på nått sätt.

Men det slutar med att jag sitter i en svartbulle med 4 helt okända personer och får lyssna på två fjortisbrudar som tror att de kan sjunga, vrålar till Danny och Robyn. Jag kommer till centralen i kära stockholm, tar nattbussen, SOMNAR! och vaknar vid kyrkan så jag fick GÅ hem mitt på morgonen!

Jag hade feta skavsår och dendär promenaden på typ 45 minuter var INTE rolig!

Men väl hemma vid 04:30 så gick jag och la mig och sov i 11 timmar.

Nu ska jag gå och sova, repa imorgon!

Med Kärlek!

Godnatt!