tisdag 4 augusti 2009

4 Augusti

Imorgon ska jag inte bara bli otroligt snygg runt ankeln på Ted's tatto.
Jag har också tagot ett beslut, ett stort beslut och det kommer bli tungt och jobbigt framöver. Men jag som planerar att plugga till lärare, kanske till nästa höst, vill vara en förebild för mina elever, på alla plan, inte bara genom att vara en grymt bra lärare och någon de ska stödja sig mot i jobbiga tider. Utan någon de kan se upp till, någon som inte gör någonting som jag borde predika om att de inte ska göra.
Helt enkelt, jag vill vara en förebild på alla sätt och vis, inte bara när jag är på jobbet och undervisar utan också till mitt levnadssätt.

Så imorgon innan jag åker så kommer jag nog ringa det jobbigaste och viktigaste samtalet hittils i mitt liv.

Nu ska jag sova, för om 12 timmar så sitter jag i tattueringsstolen och pinas.

One Love!

lördag 25 juli 2009



Ledig i två dagar och efter utgång med Znappe, Annelie och några fler så ser man ut såhär (se ovan)

Sen var det bara att ta en cabbe från sollentuna, stega hem vid 5 snåret och sova till 15-tiden. Käka middag, åka till bella, fixa kvällen och köra igen =D
Kom hem från Bella för typ någon timme sen, freshin up och ska rulla till Kista med Josse och käka sushi och kolla på Brüno!

Gnistan är tillbaka mina vänner, jag älskar livet!!! =D

One Love!

lördag 18 juli 2009

18 Juli

Att vara ledig innebär att jag tänker på tok för mycket för att det ska vara hälsosamt, därför hoppade jag in och jobbade typ 2 timmar på kvällen. På min lediga dag, woho, men men. Jag var där, hade kläderna i väskan och kunde lika gärna jobba. Och tänka på någonting annat en stud.

Slippa tankarna på alla jag saknar, för det är många och det gör ont. Men ledigheten och orken som följer med den kanske gör att jag orkar ta upp någon kontakt igen. Det är smärtsamt för att det är några som jag saknar för mycket. Mitt sifferminne kanske inte sviker mig och jag hoppas att du svarar. Har inga nummer kvar sen jag tappade mobilen på nattbussen påväg till jobbet för mer än två veckor sen. Nu har jag en ny mobil (iofs från samma dag) nytt nummer men inga nummer. Så jag förlitar mig lite på sifferminnet.

Nu ska jag sova, huvudet värker.

One love!

torsdag 9 juli 2009

9 Juli



Jag ska lyssna några gånger till, sen ta en dos Cocillana och ta mig och min värkande själ i säng.
Och hoppas på att jag inte försover mig, ska upp 03:50 igen.
Så var 3 dagar av ledighet slut.

Jag saknar dig...

One love!

tisdag 7 juli 2009

7 Juli




Jag vill ha din ryggrad här
Fäst den i mig
Jag är alltid tryggast när
du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån...
en rörelse i ögonvrån..

Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt

men så nära får ingen gå...
sä nära får ingen gå, så nära får ingen gå.

Lägg dig ner precis
som du alltid gör när
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå...
så nära får ingen gå....

så nära får ingen gå.

onsdag 1 juli 2009

1 Juli

Känns som om hostan börjar släppa lite.

Idag har varit en produktiv dag, gick upp 03:45 och åkte till jobbet. Jobbade till 14:30 och så kickade jag, Emma, Sara och Max iväg till centrum. Jag kirrade ny mobil, FETT FIN! =) Jag älskar den, materalist- javisst!
Sen till valles, käkade äcklig sallad med gamal avokado och härskna räkor.
Drog till Teds och bokade tid för gaddning, nu är det sanning, jag ska gadda mig! Helt sjukt coolt!

Sen så bombade jag in musik i luren och gick ut och gick, pratade med Globi första typ 45 minutrarna. Mys som fan. Sen när vi lagt på så var jag mitt i skogen runt fresta typ.
Det började spratta i benen, av någon anledning så började jag springa så fort benen bar mig. Frammåt, fort fort, iväg, nästan som om jag flydde... Men vad flydde jag ifrån? Just då?
Så där sprang jag, i lågskor utan bra sula (mina knän kommer döda mig imorgon) cityshorts och en tubtop. Måste ha sett kul ut.
Men över stubbar och stenar sprang jag, hoppade över stockar. En blandning av Leila K, Vivaldi, InFlames, Ck och Eminem i lurarna. Liet annat random hoppade sig in också.

Kommer efter ungefär 5 km in i ett nybygt villaområde, det var så äckligt perfekt. Nästan lite pitoreskt. Alla hus såg lika ut, nylagda gräsmattor och på alla tomter stod en vattenspridare.
Det var så fint att jag ville gråta och så äckligt att jag ville kräkas.
Jag hatar idyll, folk med idylliska Svenssonliv får mig bara att gå under jorden. Bli en blöt fläck kvar på asfalten som torkar i solen och glöms av omvärlden.

Nu ska jag duscha av svetten efter springturen, fortsätta vara lugn till sinnet och sen sova.

One Love!

tisdag 30 juni 2009

30 Juni

5 sekunder efter att jag avsade mig middagen så kom de på att de ville sitta och äta på en annan plats i huset. Där hela familjen får plats vid samma bord.

Nu fanns det inte länge någon anledning till att dela upp på två, utbölingen valde att inte sitta vid bordet alls. Ensam utan bord, ensam med, jag äter hellst inte ensam, så då äter jag inte alls.

söndag 28 juni 2009

28 Juni

Nyss hemkommen från Peace and Love. Det har varit en helt underbar vecka, trots skavsår och solbränna och en otrolig hetta.

Kommer hem och inser att nej, ingenting har förändrats.
Överlåset var låst, så jag behövde ta mig in bakvägen, larmet gick och fick irra runt i huset efter pappret med koden, min post är öppnad och beskedet om att jag lyckats med någonting som jag kämpat och slitit för blev:
"Vi hörs sen, puss hej"

Jag orkar inte mer nu...

tisdag 16 juni 2009

16 Juni

Det känns som om mitt liv glider ut mina händer, jag håller på att tappa kontrollen totalt och ska jag vara ärlig så orkar jag inte ens engagera mig i det. Jag skiter i vilket just nu, jag vill bara försvinna in i ett drömland och samla lite krafter ett tag. Men det finns inget sådant drömland, mer än i mina drömmar och de drömmarna gör mig bara ännu ledsnare.
Det är så mycket just nu, så mycket jag vill säga, så mycket jag vill kunna hjälpa till med. Men jag vet inte hur jag ska göra, hur gör man?
Jag vill bara linda in dig i bubbelplast och inte låta världen göra dig illa, men avd hjälper bubbelplast när den som gör dig mest illa är du själv? Det känns så och jag är handfallen, jag vet inte vad jag ska göra. När jag reagerar på instingt och bara vill skydda dig för att jag älskar dig så jävla högt så... nej. Det blir bara fel. Jag vet inte hur jag ska få dig att förstå att det är tack vare dig som jag andas idag, tack vare dig som jag lever. Jag tror inte att du vet det själv. Men så är det. Jag hade inte överlevt dethär utam dig, inte en chans.

Men jag fick känna va en glimt av drömlandet idag, följde med Egge till stallet. Att få pyssla lite med Benji, leka med hans mule tills han var så sur på mig att han ville stampa mig till döds, känna lukten av häst, observera HÄST och inte stall, och bara finnas till. Att sitta på en moped i bara shorts och känns hur den kalla vinden piskade mig i ansiktet med sommardofter kan få mig att palla med morgondagen också.

Vi glider isär, mitt liv och jag. Jag tappar snart kontrollen. Men jag har inte riktigt en plan för att hamna back on track igen. Det kommer nog om ett tag, hoppas jag.

Nu ska jag göra någonting annat än att ordbajsa, men först

GRATTIS ÄLSKOFIA, MIN ÄLSKADE BULL PÅ 20 ÅRS-DAGEN!!! =D=D

One love!

söndag 14 juni 2009

14 Juni

"Du måste städa ditt rum och byta lakan.
-Jag ska fixa det, lakan bytte jag för inte så länge sen...
Nej, du ska inte bara fixa det. Du ska skärpa till dig, jag är så trött på att behöva säga till en vuxen 20 åring vad hon måste göra och inte. Du måste fanimig växa upp nu och ta lite ansvar och sluta lalla runt som du gör."


Jodå mamma, jag mår bra, lite trött efter jobbet, men det är ingen fara.
Hur är det själv? Vad har ni gjort idag?

Men nej, inte så, inte alls. Tilltala mig bara när du vill att jag ska hjälpa dig med något eller när du vill klaga på hur dålig människa jag är.

Annars så kan vi leva i vår tystnad, min totala och din kritiska.

Det blir bra, oj oj vilken bra relation vi har. Nästan normal...

fredag 12 juni 2009

12 Juni

Hektiska dagar i ett hektiskt liv. Jobbar och sover inte ett skit. Haha. Livet fungerar.

Igår var jag på en rymdmusikal som Jacobs klass och paralellklass fixat, flippiga kids som vad sjukt söööta! =)
Drog till Emma och mös mes brudsen, mys som fan. Slocknade på hennes soffa och blev uppdragen jääättetidigt för en Jessica som (på sin lediga dag) skulle jobba.
Mycket på jobbet idag, höga chefer och jag fuckade ur tvåan ett tag, det sög ju. jaja. vad ska jag göra. Jag vet inte. Klart att jag blir sämre i service och inte har samma flyt som förrut. typ i slutet på förra sommaren/början på hösten så var jag tajt som fan i 2'an, nu suger jag... Ska jag vara ärlig så börjar jag tröttna på frukostkök, tidiga mornar, menybyten som går åt helvete och en sömnbrist heta duga. Men men. Skulle vara kul med lite omväxling. Typ.

Men men, nu ska jag snart hoppa in i duschen. Och så hoppas jag att jag får sova mer än typ någon timme som varit standard hela veckan, sova lite och slippa känna. Flyta iväg in i drömmarnas land och hoppas på att det är ljust. Hoppas på att jag slipper uppleva, om och om och om igen. jag orkar snart inte mer.

One Love!

torsdag 4 juni 2009

4 Juni

Om 3 dagar är det val och jag har ingen koll alls på hur jag ska göra...

men iaf, jag är ledig tills på söndag och just nu har jag en sprängande huvudväk, mitt abonemang är avstängt men ska fungera senare idag, jag får inte tag på fia eller lollo och jag pallar inte jaga.

Jag tror att jag ska lägga mig och sova så jag pallar med mig själv.

One Love!

torsdag 28 maj 2009

28 Maj

Okej, nu känns det som om jag ska avlida, big time.
Kaggen har börjat sepa sig riktigt ordentligt igen, riktigt jävla fetingordentligt!
Jag kom hem igår efter att ha promenerat med Fia, som var riktigt mysigt. La mig för att sova, somnade och vaknade efter en kvart och hela maginnehållet kom ut fel väg.
Myspys, gick och sov igen.
vaknade efter 45 minuter och samma visa igen.
Somnade om på toagolvet, kändes som att jag skulle avlida. Det är igen som om någon tagit ett skruvstäd och pressar ihop bröstkorgen på mig och jag mådde allmänt jätteilla.
Att sova på toagolvet var faktiskt en ganska bra idé, för inom loppet av 3 timmar så vaknade jag 7 ggr och då var det skönt att ha toan nära.
Sen är det rätt svart, väldigt svart faktiskt. Jag minns lite lätt att jag ringde till jobbet, men mer än så minns jag inte alls.
Sov till 14 tiden och när jag vaknade så var jag fan vit som ett spöke. Fick i mig ett glas mjölk och ett digestive kex.

Sen har jag sovit hela dagen och inte vågat käka mycket mer än lite pasta.

Jag vettefan vad som är fel, men imorgon ska jag till jobbet.

One Love!

tisdag 26 maj 2009

26 Maj-update

Nu har jag plockat lite vuxenpoäng igen, inte bara betalat räkningar utan gått med i facket också. Känns ingen skillnad. Men poäng är det.

Just nu känns det som om miitt sug efter Ben och Jessy's ska ta död på mig, cookie dough skulle knulla sönder min själ... Eller kanske om inte annat få mig att tänka på annat än mensvärken som håller på att klyva mig mitt i tu... Fyfan vad jga har ont och fyfan vad jag än en gång önskar att jag var man...

varför är hon med stort H alltid Hetero med stort H?

One Love!

26 Maj

Alla räkningar är betalade och jag har fått den semestern som jag vill ha i sommar =) Det har gjrot mig glad igen!

Jag vet inte vad det har varit med mig de senaste dagarna, jag har jättelätt för att bli jättearg och nästan gråtfärdig, det kan vara en så liten sak som att plasten runt kötten i kartongen har trasslat sig lite och jag ser rött och vill bara krypa ihop i en blöt klump av tårar. Det suger. Men det kanske är dethär som kallas pms? haha jag vet inte men jag har fan ingen koll och kul är det fan inte.

Kan iofs vara blandningen av sömnbrist, känslan av vanmakt, pms, stress och att det är typ 25 grader i köket på jobbet, 160 grader varma fritöser och typ lika varma grillar som man står hukad över hela dagarna. Jag vet inte. Men men.

Jag är lite glad över att mina kollegor står ut med mig så som jag håller på och surar och håller på. Det går över hoppas jag. Jag pallar inte med mig själv länge till.

Det värsta är nog känslan i hjärtat när jag ser hur mörk din själ är, hur ont du har och jag har ingen aning om hur jag ska kunna tända lampan igen, hur jag ska få dig att le sådär helhjärtat igen, sådär som bara du kan. hur ska jag få dig att sluta projicera hat mot dig själv? Vanmakten och hur jag bara iaktar utan att veta hur jag ska agera. Jag är livrädd för att jag ska göra allting värre. Livrädd.

Nu ska jag fanimig gå och lägga mig i soffan och kolla på tv och sova!

One Love!

söndag 24 maj 2009

24 Maj

Jag har haft det helt underbart mysigt hemma hos Bella! Kom hem för typ en timme sen och var där i över ett dygn. Familjen Linde kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!

Nu har jag suttit och gjort en månadesbudjet och insett att jag kommer ha, när jag räknat in alla viktiga kostnader som hyra, el, telefon och P&L och cigg... Ungefär 500 kvar, då har jag inte ens tänkt på att jag måste köpa ett nytt busskort! FAN jag kom på det nu... Jag kommer inte ha några extrapengar ALLS denhär månaden! DET SÖG JU!!! Visst jag har tagit i lite på kostnader och sådär, kan nog strypa till det lite mer. Det löser sig!

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och bums i säng. Börjar jobba 6 imorgonbitti!

One Love!

lördag 23 maj 2009

23 Maj

Magnus födelsedag och Fredriks konfirmationsdag. Chilldag.

Efter att igår varit vaken sen halv fyra på morgonen till typ ett på natten så väckte mammsen mig imorse klockan sju... SJU... INTE okej.
Vi sjöng för magnus som fyller 42 idag.
Jag och josse käkade frulle, onyttig frulle som fan! Rostbröd med oboy, doppa mackan i oboyen! <3 Helt jävla jättegott!

Sen sov jag en timme till och så drog vi till kyrkan.
det sved, men var fint, blandade känslor med fredrik var duktig precis som de andra =)

Obligatoriskt släktmys och sen gick jag hem och sov. Slaggade på soffan i typ fyra timmar och nu ska jag hem till Bellababy! =) <3

One Love!

onsdag 20 maj 2009

20 Maj

Jobbade som vanligt, men vi sålde som fan. Vilket innebar att när jag slutade vid 15 så var jag helt förstörd! TOTALT! Fyfan det var som om någon kört på en med en lastbil och sen backat och kört igen...

Åkte iaf in till stan och träffade Madde, sjukt länge sen och chockt nice. Vi gled till Blå räven för hon tönkte göra ytterligare en piercing i tungan. Det bidde inte så, måste cutta strängen först. Sen så drog vi till donken och kirrade latte, satte oss i emotrappan och idkade chillmorde till tusen. Så jävla bra.

Jag älskar att träffa människor som man inte träffat på länge och så är det nästan som om ingenting har hänt, att det var senast igår man sågs och man bara pratar och pratar och pratar. Madde är verkligen sån. Men vi måste fan ses oftare än någon gång i halvåret typ. Iaf, det var sjukt värt. I've missed you!

Sen så glider jag iväg till ku och chillar där en stund och sen glider hem.

Nu ska jag idka sleepmode och sådär. Lite update iaf =)

One Love!

måndag 18 maj 2009

18 Maj

Nu blir det en jävla massa inlägg från 18'de maj, haha.

Iaf, jag somnade inte och jag försov mig inte. Kom till jobbet vid 5, hade sällis med Jossan och Chrille på nattbussen. Chill.

Kickar köket tills jag får rast vid nio, sen var det bara att kicka service. Och fan vad jag körde, fick lite cred vilket är skönt. När man verkligen känner att man gör sitt bästa och får höra att man faktiskt gjort det bra också. Dock tog det 7 minuter att få bort en kö som var till dörrarna, inte standard. SKA vara inder 5, SKA!

Sen så slutar jag vid 14:30 som jag ska, chillar kvar en stund och käkar lunch. Då får de reda på att det kommer komma buss, som ska ha 44 BigMac, FYRTIOFYYRA BIGMAC?!?! Det är ju totalsjukt. Iaf, jag McJulia kickade 65 sekunders med lite klantigheter så gick det bra. Vi fick förmycket skåp och massa waste haha. men det var kul som fan och kicka lite i köket också. Lite extra inkomst sådär. Chill.

Sen tog det fan fett lång tid för mig att orka pallra mig hem, somnade på stora colabunken med huvudet lutat mot de andra läskgrejerna och Julia och Micke försöker tvinga mig hem.

men hem kommer jag och jag är fett trött. Så jag ska sova.

Har varit vaken i 47 timmar och idag så var jag på jobbet i nästan 14 timmar, sjukt som fan. haha

Nejni, sova var det.

One Love!

Vilket jävla misslyckande, kul för dig att det går så smooth. Njut förfan, njut.

18 Maj

Bussen går om 48 minuter så snart ska jag hoppa in i duschen.

Får nog bli några shots esspresso på jobbet för att orka. Men det jobbiga är att jag har hicka... =(

One Love!

18 Maj

Klockan är 00:44 och påtok för sent för att jag ska vara vaken iom att jag börjar jobba 05:15 imorgon (idag) men jag bestämde mig för att inte gå och lägga mig alls. Jag är så sjukt rädd för att försova mig. Jag VILL inte försova mig mer. Det går inte. Jag får sån sjuk ångest av att tänka på det så jag vill inte riskera det.
Jag vill satsa nu, satsa regält. För jag har insett att jag trivs så sjukt bra på mitt jobb att jag vill vara kvar där tills jag börjar plugga om två-tre år eller något. Jag vill utvecklas för det finns sånna otroliga möjligheter till det och jag vill skaffa mig erfarenhet och lärdom. Men det börjar rulla mig ur händerna, mitt privatliv och hur det ter sig går ut över jobbet för mycket.
Iom att jag inte sover bra så är jag trött= jag presterar inte lika bra som jag kan. At jag är trött och inte heller kan sova innebär att jag, när jag väl sover, lätt försover mig och blir sen. Att vara sen är inte, INTE okej i min värld. Jag HATAR att vara sen, det är det värsta som finns! Det absolut värsta!
För då känns det som att chefer och andra personer med makt tror att jag bara skiter i dethär jobbet och i mina kollegor, att jag inte är glad över att de tog mig tillbaka så snabbt och smärtfritt. Men saningen är den att jag är helt sjukt överlycklig och obotligt tacksam över att jag fick komma tillbaka utan några som hellst problem. Tillsvidareanställd på en gång och allt. Det går inte att förklara hur glad jag är över det.

Men iaf, dagens dag har varit otroligt chill.
Igår åkte jag till Christer efter övertalning av Globi, Znappe och en brud vid namn Annelie var där. Vi drack nån öl, chillade, jag fick en shot av någon asäcklig chilli och honungs whiskey(?) och så kollade vi på schlagern som för övrigt bara blir sämre och sämre för varje år. Vad är det med Europa och BARA skicka ballader? Jag hatar't!!! Det slutade med att jag somnade vid låt 19 och vaknade i slutet på sista låten. Annelie bredvid mig i soffan hade också somnat och Globi kröp nästan ur sitt skin efter andra låten. haha. Peppat gäng!

Jag, Globi och Annelie ska ta oss till märsta. Jag hakade på till Globi, när vi kommer dit är det lite folk som sitter där och chillar.
Efter dryga timmen kanske, om inte kortare så somnar jag på spikmattan och vaknar typ 2 timmar senare. Då har alla gått hem eller somnat. Så jag tar mig friheten att låna Chrilles säng och sova.
Vaknade vid 11-tiden, de andra vakna. Sätter mig i fotöljen och bor där till typ 16 tiden, zappandes. Visst det idkades lite stjäärtmassage! HAHA.
Jag och Globi drog till vallsta centrum, hon skulle köpa mat och dasspapper, jag skulle till Husby för att träffa Virran, Malin och Emma. Vi idkade lite vuxenpoängshandling och jag blev bjuden på glass av en fattig med mycket generös Glob! =) Det var smaskens, första glassen, förutom på jobbet, i år!
Iaf, jag och Globi sitter och chillar en stund, hon tar bussen en station med mig och jag tar mig till Husby.

Vilket jävla projekt! Jag kommer till sollentuna station och inser att bussen inte går förens om en halvtimme, så ist för att sitta där och dö så tar jag bussen till Lista galleria och därifrån tuben till Husby. haha.
Äntligen framme hos Malin och brudarna så sitter vi och chillar en stund och sen sätter vi på Sin City. Jag, som vanligt, somnar. Filmer är bästa ever för att jag ska somna. Virran väcker mig och vi beslutar att, kolla på film är inte helt okej. Iom att jag somnar.
Efter ett tag så blir jag sjukligt sugen på en latte. Så vi går till donken, jag har kaffekort <3, så vi sitter där och chillar och så 3 stora latte senare så bestämmer vi oss för att gå hem till Malin igen. Danne och Virran ska hem, jag är bajsnödig.
Sen så beslutar sig jag och Malin att gå till sollentuna, hon tänkte ändå promenera och jag hade massa energi och hade så, klockan typ 22, bestämt mig för att det får bli att vara vaken inatt. Så kanske jag kan sova normal tid imorgon.

Så vi promenerar, det var nice. Prata av sig lite om allt och ingenting. Fan vad jag har saknat mina babes! Fuck vad jag måste setill att träffa dom oftare!

Iaf, det tar en timme, EN TIMME att komma hem från Sollentuna, tåget var försenat pågrund av en "olykshändelse" och sen så gick inte bussen på 20 minuter. Men jag kom hem iaf, tog lite KÖTT <3 ur kylen iom att jag konstaterat att jag bara käkat pasta och lite chirre idag. Dricker en ramlösa och nu bara skriver jag för att fingrarna viner över tangenterna. Det finns inget stop, jag vill bara skriva, skriva massor. Men jag vet inte vad jag ska skriva om.

Horgalåten började spelas på min playlist på spotify och jag inser igen hur mycket jag avgudar svensk folkmusik, eller folkmusik öevrlag. Irlänsk är nice också.

Men men, nu blir det långt för att vara en dagsuppdatering av mitt liv.

Jag hoppas att ni sover gott!

One love!

lördag 16 maj 2009

16 Maj- update

Ibland så inser man att världen är lite, men fan inte såhär liten!

Jag är fortfarande i paff-tillstånd! Såhär liten får världen inte vara...

Nu ska jag förklara för er, jag sitter och i ren softning surfar runt på fejjan, kollar en kollegas bilder osv osv. Nivet hur man gör. Surfar runt helt enkelt.

Så blir jag liiiite fundersam när jag och denne kollegas syster har 2 gemensamma vänner, ena är ju såklart hon och den andra var Anna, vadfan liksom?!?! Jag och Anna har gått i samma gymnasieskola och min kollega har sina rötter i skåne... VAD ÄR ODDSEN?! haha

Jag är helt paff, lite chokad ringde jag Anna för att reda ut saker i min förvirrade skalle och det visade sig vara så enkelt att de gått en reseledarkurs tillsamans.

Jag säger det igen, världen är liten... riktigt jävla liten...

Nu ska jag raka benen och måla tånaglarna!

One love!

16 Maj

Idag fyller lillprinsen 9 år =) Min lilla pruttunge! Så stoor!

Slocknade på soffan tidigt som ett anus igår, det var nice. Sov där tills pappa kom ner och väckte mig, 06:00 vi skulle sjunga för Jacob. Han var iofs redan vaken, men iaf. Jag knallar upp och där står mamma och fibblar som vanligt med ett tårtljus och en chokladboll, standard, ALLTID chokladboll med ett ljus i på födelsedagsmorgonen!

Sen skrålade jag och mamma medan pappa och Josse småsjöng lite in på Jacobs rum, alltid samma visa, mamma är bäst! Födelsedag efter födelsedag!

Han öppnade alla paket, nöjd och glad fick han två stora legogrejjer, ett Xbox-spel, godis och ett ENORMT vattengevär. Jag är totalt avis!!! =)

Sen gick jag ner igen och la mig och lästa och sov o soffan en stund till. För att vakna vid 11 och käka frulle.

Jag vet inte vad jag ska göra av dagen. Det känns skönt. Jag vill nog inte göra så mycket. Bara ta det lungt och existera i lugnet.

One Love!

torsdag 14 maj 2009

14 Maj

Det verkar på dig som om du tror att jag bara lever livet. Att jag älskar min livssituation och hur mitt liv ter sig just nu.
Du ser bara det du känner, en mamma som hjälpt sin dotter när hon verkligen behövt det och nu bara är sjukt åsidosatt.

Sanningen är den att jag hatar min livssituation, jag hatar att jag behövde krypa tillbaka till dig och be om hjälp när jag tagit det stora steget ut i världen (men jag kan heller inte tacka dig nog för att du tog mig tillbaka med öppna armar) jag hatar att jag har skulder över öronen och räkningar från förra månaden som ligger och samlar damm för att det inte finns en krona över att betala dom med, jag får ångest när jag tänker på att jag säkert har fogden i hälarna snart som flåsar mig i nacken. Jag hatar att jag inte har någon ork att göra någonting med mitt liv, jag hatar att jag gråter mig till sömns och att sömnen förföljs av mardrömmar igen. Jag är ständigt iakttagen och han är överallt. Jag kommer inte ifrån honom. Jag har sagt FUCK YOU rätt ut så många gånger, men han skrattar mig bara rätt upp i ansiktet så att spottet duschar mitt ansikte, gång på gång. Det är lönlöst. Han har förstört mitt liv, totalt, han är alltid där. Som en mörk skugga som ingen lampa eller sol i världen kan få att försvinna.

Du ser inte min fasad, du ser inte min kamp, varje dag, samma visa. Otroligt övertänd på jobbet för att ingenting ska glänsa igenom, att ingen ska undra. För att det inte ska sippra igenom och synas. För att ingen ska se min svaghet, min brist på sömn och normala matvanor.
Du ser inte min ångest över att jag inte har en krona att betala er för att jag bor här, du ser inte att jag håller mig ifrån dig för att tanken på hur lite jag kan göra för att säga tack ger mig sån ångest och sånt mörker i själen att det är lättare att inte ens se dig.
Jag vill ge dig så mycket, säga så mycket men jag kan inte. Det bara gnager i själen och värker i hjärtat.

Det handlar inte om att jag är lat, verkligen inte. Det är bara så mycket som trycker på att jag inte vet vart jag ska börja... Tar det någonsin slut?

Shit, jag orkar inte. Det växer sig starkare och skarkare och varje försök att vända andra kinden till ger mig bara ännu en mental örfil.
Det går inte att förklara. Det känns så fjortisemo hela denhär skiten. Men jag försöker ta mig upp ur smutsen, men varje gång så bara snubblar jag på leran igen och ramlar och nästan kvävs.

Nu måste jag sova, får INTE försova mig imorgon.

One Love!

Idag var det 4 år och 4 månader sen du förstörde mig för alltid. Lång tid men inte mycket har ändrats.

onsdag 13 maj 2009

13 Maj

Vanlig dag, jobbade, som vanligt.
Trött som få men fortfarande sjukligt taggad, vettefan vad det är. Men men.

Får sjuts av Sara hem, eller ja, hem och hem, skulle hämta Lill-prinsen på fritids så det blev till skolan. Helt galet nice =) Jag gillar vänliga människor med bil.

Kommer hem, jag är sjukt trött och tänker igenom vad jag ska laga för mat, sätter mig vid datorn och sätter på ett alarm typ en halvtimme innan mamma ska komma hem för att då gå upp och steka pytt i pannan. Men jag somnar med laptopen i knät och vaknar vid 19:30 tiden. Då har mamma redan kommit hem och stekt pytt i pannan själv. Det sög ju. Jag ville göra det. Men men.

Fixade hennes hår och drog ner till KU en stund, det var chillpill. Välbehövligt. =)

Det är en känsla av otillhörighet som har bosatt sig i min kropp, en obehagskännsla som jag inte tycker om. Det gör att jag tänker för mycket och i en ond tankespiral blir det aldrig bra att tänka för mycket. Då vrids bara tankarna till negativiteter och det är aldrig bra. Tänker för mycket negativa tankar om mig själv. Ifrågasätter mig själv och tänker lite för mycket på hur andra ser på mig. Inte riktigt helt okej, men men. Säkert en fas som jag måste igenom, IGEN.

Nu ska jag igenom duschen och sen ner i sängen och sova. Upp 04:30 imorgon med, men snart är det helg!

One Love!

tisdag 12 maj 2009

12 Maj

Vaknade INTE för sent idag, nästan för tidigt. Sådär vid 4-snåret. Gick upp, käkade frulle. Drack OBOY! SÅ JÄVLA GOTT! Helt sjukt länge sen!
Råkade dock väcka mammsen, det var inte uppskattat sådär halv fem på morgonen. Men vadfan ska jag göra, dom får skylla sig själva lite för att de inte stänger sin dörr när de sover och vet att jag börjar tidigt.

Iaf, Sara plockar upp mig och vi drar till jobbet. Rätt chillpill sådär på morgonen. Kubbar runt, cheeeiiiifen kommer in fett snoffsad och söt som ska iväg på konferens. hehe.

Men efter rasten händer något, jag fattar inte vad. Men jag blir SJUKLIGT TAGGAD och på ett så JÄVULSKT bra humör att det inte var mänskligt!
Jossan har en teori om att jag är kär, jag fattar inte, jobbigt att vara kär isf och inte veta vem det är man är kär I, nej nej, inte okej. Iaf vi släpper det.

Men tänk er en SJUKLIGT taggad Lilltjipp, en McJulia med cpmensvärk, en Jossan med monsterhicka och en Laley som mår sjukligt illa (och sen spyr) ingen okej kombo, INGEN som är taggad med mig och vill fucka ur! JAG DÖR! men men.

Jag lever så ingen skada skedd. Men jag hade kanske velat ha någon mer taggad människa på min sida.

Det slutar med att jag och Laley åker hem till henne, Globendejt och för lätthetens skull för Sara imorgon liksom.

Vi chillar lite och sådär.

Sen vi 19 tiden går vi till Valsta och ska köpa MAT... och vi kommer hem med, 3 vaniljmunkar, ett paket pasta, en cola ligth, en kladdkaka, sprutgrädde och badrumstvål?!?! HAHA helt galet.

Så nu har vi suttit här, käkat munk till förrätt, pasta till varmrätt och kladdkaka med oceaner av sprutgrädde till efterrätt. Ibland skrattade vi fan så grädden flög.

Globen, globen, globen. Vad skulle jag göra uten dig? <3

Nu vill jag snart sova, jag är fan trött...

One Love!

måndag 11 maj 2009

11 Maj

Ganska chill dag iaf, vaknade dock liite för sent.. IGEN... Jag hatar att öppna!

Cyklade den dryga milen till jobbet, halsen mådde kasst. Kommer till jobbet och får jobba med en speedad restaurangchef som håller skift. Bombar lite. Är lite trött. Men det går. Tiden går fort som fan när man öppnar. Det är chill. Plus att man har hela eftermiddagen/kvällen över till annat skoj.

Eftermiddagen över var det. Hängde kvar på jobbet lite innan jag cyklade hem.
När jag väl började cykla så kände jag lite, varför ska jag maxa hem? Varför ska jag stressa? Så jag spatsercyklade och bara njöt, av våren, dofterna och fåglarnas sång. Det var sjukt chill. Tog tom en gå och rök paus i cykladet.
Då mådde jag bra, då var jag nöjd. Att inte bry sig och låta det ta flera timmar att komma hem från jobbet.
Mötte Rikard och Andreas bara sådär, chillade med dom till infra och tillbaka. Nice nice.
Riktigt bra humör helt enkelt.

Sen kommer jag hem, sätter mig vid datorn med min cola zero och börjar dagens genomgång av bloggar och hemsidor.
Hamnar på en bilddagbok, från förra helgen, helgen då de var på Finnåker. Älskade vackra finnåker, vad jag saknar det stället.
Jag har inte varit där sen i somras och det gör verkligen riktigt ont i själen att veta att jag inte ska dit i sommar. Riktigt jävla ont.
Jag fattar inte hur jag överhuvud taget kunde komma på tanken att avsäga mig någonting som betyder så otroligt mycket för mig som konifrmandarbetet gör, hurfan kunde jag? VA?! Vadfan slog det för slint i min skalle?
Jag är ledsen för det beslutet, men det är någonting som jag får leva med...
Men den veckan ni är där i sommar, när ni badar i sjön, paddlar och ror, sjunger vid lägerelden, grillar korv, har morgonbön och kvällsbön, när ni kör ekorren innan maten och Pling till bords. När ni ligger i gräset under eftermiddagarna och har trosvandring, när ni badar på kvällarna, har ledarsamlingar och pratar nätterna igenom, när ni sjunger godnattvisor för konfirmanderna, när ni har diskutioner om livet och universum, när ni klär om till det andra könet och när ni busar på nätterna. När ni gör och är precis där jag vill vara en vecka i sommar.

Då kommer jag gråta tårar av blod, lika smärtsamma som de som rullar ner för mina kinder nu.

FAN HELEVTES JÄVLA FITT-SKIT-TRYNE!

torsdag 7 maj 2009

7 Maj

Idag fick jag det lite bevisat att det inte går att vara sjuk, vi var två man kort, plus jag som inte orkade bomba som vanligt. Det gick.
Men det känns inte rätt att stå och hosta lungorna ur led och knappt kunna andas för att jag sprang med en hold.

Så är det bara. Men men, det gick hyfsat iaf. Vilket var skönt. Det känns iofs heller inte rätt att gå till jobbet med så pass mycket feber som jag har, men vilken ångest jag skulle fått om jag sen fått reda på att de varit 3 man kort idag för att jag inte tog mig till jobbet, det skulle ha tagit död på mig.
Alltså verkligen förlåt kära läsare för att jag bara bombarderar er med mitt gnäll om att jag är sjuk och ändå jobbar. Men att jag är sjuk ger mig en såndan otrolig ångest, det går inte att beskriva, det tynger verkligen ner mig... =(
Men så fungerar jag, kan jag ta mig upp ur sängen så kan jag bannemig ta mig till jobbet också.

Vi får se hur det blir imorgon, nu ska jag sova.

One Love!

onsdag 6 maj 2009

6 Maj

Jag kommer dö, ärligt jag kommer det... Det känns som det iaf.

Vaknade av klockan efter att ha vaknat 500elva gån natt och trott att jag försovit mig. Åker till jobbet, mår lite kasst i halsen, men det fungerar.

Mitt mående har gått i en nedåtsprial hela dagen, frammåt 11 tiden så trodde jag att jag skulle tuppa av på fläcken. Jag slavade på i köket, orkade inte riktigt så mycket som jag borde. Bombade inte liksom.

Och det var nära att jag inte kom av bussen hem, hela världen vinglade. Kommer hem och inser att jag har närmare 40 graders feber... Världen snurrar och jag mår inte så bra. Men men, ska öppna imorgon... FEST!
Jag kan inte sjukskriva mig, det kommer bli kaos, jag kan inte utsätta Emma för det, jag kan inte. Jag måste dit, hur dåligt jag än mår!

Jaja, nu har jag fått tycka lite synd om mig själv en stund.

Jag hoppas att ni alla mår bra iaf!

One Love!

måndag 4 maj 2009

4 Maj

Jag hade kunnat skriva ett bra och långt inlägg om min irritation på bristande arbetsmoral. Men jag orkar inte.

Så jag hoppas in i duschen och kryper ner i sängen och hoppas på att jag är mer taggad på att jobba imorgon.

Emilia och Carro, tack för att ni alltid finns där för att fucka ur och få mig att le igen när det går som tyngst i livet! =)

One Love!

fredag 1 maj 2009

1 Maj

Klockan är 03:31 om 3½ timme ska jag upp...

Du tror att jag ler, i ärlighetens namn så är det mängden promille i mitt blod som utgör min lycka, som får mig att orka vidare. Kanske hemskt, men så jävla sant.

One Love!

tisdag 28 april 2009

28 April

Jag måste bara förklara för er att jag oftast bloggar på nätterna så den dag jag bloggar om och som har förfallit i mitt liv är nu den 27 april.
Den 27'de klingar som en kyrkklocka på en begravning i hjärtat, 27, precis som 14'de gör. Det är speciella datum, riktigt speciella.

Men denhär dagen, den 27 april 2009 så gjorde jag inte så mycket annat än att ta mig upp ur sängen vid 12-tiden, dricka en kopp kaffe och åka till jobbet. Totalkaos. Verkligen TOTAL kaos och jag var så slut när jag slutade, at inte bara göra sitt eget jobb utan också setill att allt annat flyter och fungerar är ju lite påfrestande liksom. Men men.

Fick sjuts av DP hem så det var ju inte fy skam.

Kommer hem och är överklycklig över att jag och min kära syster som nu delar toan här på nerevåningen har samma dragning till att sitta på muggen länge och läsa tidningar. Hon har införskaffat Vecko Revyn och jag satte mig för att långskita och läsa lite blaska.

Men denhär gången var det inte bara blaska, det var BRA blaska. Jag brukar tycka att sånna här typsika tjejtidningar bara förstärker det smala idealet och förstör dessa små pubertala läsare mer och mer vad gäller deras själförtroende.
Men lite längre in i läsningen så kommer jag fram till ett fotorepotage som berör oss alla kvinnor. Ser jag normal ut... därnere..?
Om fittor helt enkelt, att fittor ser olika ut och att alla är normala. Helt underbart fotorepotage där olika kvinnor helt enkelt ställt upp på att få deras vackra fitta att bli fotad. För fittor är vackra, jag älskar dom och det är inte bara för att jag nu är flata. De är vackra, så är det. ALLA är det. Men iaf, i detta repotage fanns det rakade fittor, buskiga fittor, hängande innre blygisar, hängade yttre, det fanns bullfittor och det fanns stora klittor. Det var helt underbart! Inte bara för att de ägnat flera sidor i sin annars meningslösa tidning åt fittan utan för att de faktiskt försökte riktigt väl med att få alla dessa små pubertala flickor att fatta att ingen fitta är den andra lik och alla är vackra.

För erkänn, visst har du också funderat på om du ser "normal" ut därnere? Om din fitta är vacker? Attraktiv? Och så vidare!

Jag vill egentligen bara säga TACK till Vecko Revyn för ert repotage och jag hoppas att ni fått ut ert budskap! Alla fittor är fina, vackra attraktiva och inte minst unika!

Nu ska jag nog duscha och sova... kanske

One Love!

måndag 27 april 2009

27 April

Dagen började med att Jessica på sin lediga dag vaknade av telefonen, det var Chrille som ringde och frågade om jag kunde jobba. Jag ville säga nej men kunde inte, jag försökte slingra mig med att säga att jag hade planer på dagen och inte kunde börja vid 14. Men ack det löste han och när förslaget kom att börja jobba 17 ist så had ejag inget att säga förutom ja. Inte för att vara elak men för att jag vet att jag skulle behövt en dags ledoghet. Nog för att jag inte jobbade länge idag, som sagt från 17 till typ 23:30, men men. Så blev det iaf.
Sen åkte jag in till stan för att träffa Siri det var riktigt jävla otroligt trevligt!
Vi köpte kyckling-curry mackor på Sandys och satte oss i ett blomstranden Kungsan och pratade i någon timme. Mys 4 life!
och vid 14 tiden så gick vi från Kungsan, jag skulle till tåget för att hinna till jobbet och hon iväg och köpa leggins, tror jag, det blev två timmar, men två trevliga timmar! Fan vad jag saknat henne!

På tåget så ringer jag Fia, som ringde mig igår och var minst sagt en smula upprörd, för att kolla läget. Jorå Fia mådde okej och erbjöd sig att komma och hämta mig på stationen, köra förbi Bella och hämta mina arbetskläder, köra mig till jobbet och käka glass med mig en stund.
Så när jag kom till stationen så stod partybilen där och väntade på mig! =)
Vi kom till jobbet och jag var jättetidig, iom att jag i min tidsplan inte räknat med att åka bil utan åka buss som går en gång i timmen.
Satt och käkade och snackade lite, klockan blev 17 och jag gick in och bytte av Calle som jobbat dom timmarna jag inte kunde. Körde service en stund, kaos och sen kök, mindre kaos och jag och Elvis kickade som fan! =)
Det blev lungt och skönt vid 21 så det blev mycket skitsnack men Julia och Molly samtidigt som vi jobbade, förstängde osv.
någon gång mellan 22 och 23 så kom det in ett gäng med typ 35-40 åringar som skulle käka, då blev det att göra i typ 5 minuter, nice nice.

Fick även cred av ena mannen. Enligt honom vad min burgare den absolut godaste han ätit på McDonalds någonsing. Det boostade mitt Ego TOTALT! De var riktigt trevliga! Jag gillar trevliga gäster. Det får en att överleva de otrevliga.

Stängde och fixade, lite rostig på att stänga. Men det gick bra, jag tror jag fick med allt :P hehe

Gick till bussen, lite stressad, lite för mycket sncak med Julia. Haha. Stressar och går, bestämmer mig för att jag orkar inte springa för att hinna.

Det skulle jag inte bestämt mig för, för hade jag inte gjort det så hade jag nog inte missat bussen. men missade bussen gjorde jag, sista bussen tom. Så jag insåg att jag pallar inte gå hem, jag ringer en taxi och glassar.

Tänder en cigg och väntar. Taxin kommer, taxichaffisen. Invandrare. Då tänkte jag precis som att andra fina svenska flickor är lärda att tänka "shit vad läskigt! En blatte! Jag är ensam, han kanske är galen" Fördommarna, normerna och framförallt jantelagen har trängt in i våra kroppar med modersmjölken och jag kommer göra allt i mitt liv för att vara så fördomsfri, normbrytande och egenkär som möjligt i mitt liv!
Så jag slängde bort de där jävla tankarna och satte mig bredvid blatten som skulle köra mig hem. Det är ju förfan en människa som alla andra, vilken människa som hellst. Men det mest irriterande är att vi har blivit itutade att vi ska vara mer rädda för Ahmed Mohammad, 22 år än Thomas Samuelsson, 46 år.
Det värsta är att medan Ahmed Mohammad behöver ha två jobb för att få sitt liv att gå grunt, han hinner knappast träffa sin familj och månadslönen för både nattjobbet och dagjobbet är vad Thomas Samuelsson får ihop på en vecka, så kan Thomas Samuelsson sitta på jobbet och porrsurfa, för han har inget krävande fysiskt jobb, utan har lite tid över då och då att smugrunka på kontoret medan han tittar på somtjejer på internet. Eller kanske försöker ragga upp en och annan 14 åring.

Och vi har blivit ikörda att det är Ahmed som är farlig? Snälla?

Iaf, han vad fanimig den trevligaste människan jag träffat på jättelänge. Så ett trevligt samtal rikare och 170 spänn fattigare så var jag hemma.

Nu har jag pratat med Globen och Egon i telefon och ska nog duscha och sova snart. Det börjar bli sent. Bröjar jobba på 12 timmar. Fest.

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet"

One Love!

måndag 20 april 2009

20 April

Idag har varit den bästa dagen på länge, om inte annat den mysigaste och lugnaste.

Jag gick upp i den arla morgonen på min lediga dag för att åka till Bålsta och vid 9-tiden vad jag framme. Stod en stund och väntade på Elin, Elin, Elin som jag inte träffat på jättelänge. Kallt var det och jag var nöjd över min tredje tjocktröja i väskan.
Iaf, vi åkte ut till henne, mitt ute i ingenstanns, eller kallar Örsundsbro. Där hon bor, i ett hus mitt ibland åkrar så det är helt mysigt och Lilla huset på prärien-likt.
Sån otrolig skillnad på min hektiska värklighet på donken osv.

Så idag så har vi hållt på med stolpar till hagen, tagit ut höns (det är den konstigast kännslan jag varot med om, att hålla i höns) lagat elstängsel som hormonstinna Lillefot hade sönder osv osv.

Vi tog också med oss två av hundarna på prommis till brevlådan 2.4 km fram och tillbaka. Till brevlådan!!! :0

Det var mysigt att spendera dagen med hästar, hundar, hundvalpar och naturen. Jag är trött med nöjd. Totaly nöjd.
Det var så otroligt trevligt att träffa Elin igen! Helt galet!

Nu ska jag duscha snart, sova snart.

Med Kärlek!

söndag 19 april 2009

19 April

Sara Löfgren är en ny favorit. Totalt.

Du ligger ensam i din säng
Nynnar på någon gammal tom refräng
Tänk om någonting kunde vara
I närheten av bra

Den gamla känslan bara gror
Ingenting blir längre som man tror
Du sjunker in i apati
När alla går förbi

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

Du känner dig helt transparant
Sliten och grå sådär ointressant
Tänk om dom visste hur det var
Att stå där ensam kvar

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen andas mot din hals i hemlighet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

När ingen vet

lördag 18 april 2009

18 April

Nackskott i pannan... Någon frivillig som ställer upp och gör det?

Dusch, cigg, sova kanske?

Låter stabilt.

torsdag 16 april 2009

16 April

Ledig idag, nice som fan. Gick upp vid 10 och bara satte mig och zappade på tv'n till typ 13-tiden.
Då lagade jag mina jeans som bara blev trasigare och trasigare och begav mig iväg till jobbet för att möta Laley som slutade 14:30, vi käkade och drog hem till mig och spelade Rock Band.
Pappa och Jacob kom hem och lillprutten anslöt sig till vårt spelande och vi fortsatte att spela fram tills det var dags att gå till KU.

Det var otroligt skönt att vara där igen, att få fucka ur det stället igen med allmänt snusk och bajs-prat. Hanna hjälpte dock till väldigt mycket med att få igång bajs diskutionen.

Jag och Fia bänkade oss i andaktsrummet ett tag. Jag spelade lite och vi mös massor. Myspys. Jag har kommit fram till att med rätt låt så låter jag inte helt som en kratta. Dock inte i Fias eller Hannas klass, men ändå inte som en kråka. Lite okej faktiskt.

Vid halv tolv-tiden så åkte vi iväg på äventyr i partybilen och typ en timme senare så kom jag hem.

Just nu sitter jag och lyssnar på Sara Lövgren och allmänt mår sådär. Men sova snart kanske.

Att jag var din lycka och ditt ända ljus i livet? Psst! Det är ju efter att jag lämnade dig som du verkar ha blivit lycklig. Cut the shitchat? huh?

onsdag 15 april 2009

15 April

Andra dagen, bättre än första. Fungerade bra, lite svid och svinn får man räkna med.
Just nu känner jag mig som en blöt, dallrig klump av ångest.
Tack för att du får mig att känna ryggraden så jag inte faller ihop totalt.
Nu ska jag sova, jag orkar inte vara vaken längre. Det blir för mycket tankar. Jag ska ta mig in i drömmens land ist. Få vila lite, vila i frid en stund.

måndag 13 april 2009

13 April

2 dagar kvar tills jag ska lämna in semesteransökan till sommaren och första dagen på boot camp.

Jobb, jobb, jobb. Jag jobbade som vanligt idag, 9:45-19:00 segt men kul, köket. Me like =)

Allt gick bra med boot camp också, 3.8 kcal för mycket men det kan ju iofs inte göra så överdrivet mycket. Eller?

Imorgon är det samma, men minus 3.8 då. Hehe.
Sommaren, here I come! =)

Kan inte säga så mycket annat än att det kändes märkligt, inte som förr, men det kan jag inte heller förvänta mig. Alls. Det var samtidigt jätteskönt. Verkligen. Din närvaro osv. Det kändes bra.
Shit vad förvirrat. Men men, jag hoppas att det går att pussla ihop lite i alla fall.

Imorgon är det jobb igen. Puha. Bara att köra.

På onsdag ska jag träffa Siri, det blir nice. Var nästan ett år sen! =)

Godnatt!

13 April

Jag vet inte vad som händer riktigt, men jag tror att jag är påväg att fucka ur totalt. Känsloströmmarna går upp och ner som en jojjo.

Jag har varit med om det innan, men inte såhär starkt. Ena sekunden så älskar jag livet, friheten och att känna hur mina vingar bär mig. Medan andra stunder så ber jag bara till gud om att någonting ska hända så jag kommer här ifrån. Som igår, i bilen. Jag bara hoppades på att vi skulle krocka, få en sladd elelr någonting. Men bara så jag skadades.

Berg och dal-banan är krävande, men jag klarar mig. Det gör jag alltid.

Men just nu känns det som om jag försöker starta en bil på 5'ans växel, det går trögt och jag får lite motorstopp, men det kan gå.

söndag 5 april 2009

5 April

Länge sen sist.

Jag är tillbaka i stockholm, tillbaka på donken. Back to basic.

Att komma fram till att man inte kan leva med den man älskar är det jobbigste jag någonsin kommit fram till. Men jag har också insett att det inte kommer att fungera, inte nu. Kanske i framtiden, men inte nu... Tyvärr.

Jag har gjort min systemet-debut. Köpte vin som jag tänkte överaska familjen med men de hade redan öppnat en pava när jag kom hem, vilket var trist. Men men.

Jag är sjukligt taggad på att jobba imorgon, jag har saknat Familjen, Fysingen. Hoppas bara att några gamla rävar är kvar, någon schysst skiftis och sådär. Det som skulle göra min dag är att få stå i köket ^^

Nu ska jag säga hejdå för nu. Uppdatering kommer =)

tisdag 10 februari 2009

10 Februari

Allt gick fort som fan och jag känner mig helt förvirrad av allt som händer.

Jag försöker hålla kontakten så gott jag kan med alla hemma i stockholm som betyder någonting, men allt blir bara knas, även om jag kanske inte hört av mig till just dig på länge så betyder det inte att jag inte tänker på dig. Ni är många och jag skulle vilja ha er i mitt liv varje dag. Jag ber för att ni ska må bra och för att livet är snällt mot er.
Just nu känner jag dock att jag inte är snäll mot er, jag är en klump av ångest varje dag för att det är så många som jag vill ringa, så många jag vill träffa, krama och ha deeptalks med. Jag vill åka till stockholm varje helg för att träffa er, men jag har inga pengar, ingen tid, det är så mycket som måste fixas.
Men den 15'de så har troligtvis jag och min kvinna flyttat in i lägenheten och mina dörrar står alltid öppna för er! ALLTID!

Jag hoppas att ni alla vet det, jag hoppas att ni inte glömmer att jag tänker på er, att jag försöker hålla så bra kontakt som möjligt, trotts avstånd, med er alla!

Ni är många och jag älskar er lika mycket fortfarande, jag är bara lite längre bort, men jag är inte borta, jag finns här för er.

Mina älskade vänner, jag saknar er så otroligt!

söndag 8 februari 2009

8 Februari

Tanken på dig får det att pirra i min själ
kan du inte förstå att du är hela min värld?
Att jag älskar dig mer än jag älskar mig själv
Att tanken på din närhet får livet att stanna
tiden står still, jag vet inte vart jag är
Det enda som jag vet att är att jag vill ha dig här

Nära mig, krama dig, kyssa din hud

Jag älskar dig Sofia och snälla kan du förstå
att då var då och nu är nu

och den enda jag vill ha i mitt liv

det är du!

tisdag 27 januari 2009

27 Januari

Mamma har hört av sig, woho, men jag har inte vågat ringa. Jag vill inte att vi ska börja bråka... jag vet att jag borde, hon kanske tom vill träffa mig, men men, Jessica chilla nu, inte för stora förhoppningar osv. Men det är svårt.
Jag vill inget annat än att inte bråka med mammsen =(

Jag ska ta tag i detdär, och justdet, jag har en annan blogg vid sidan av denhär, ska någon gång fråga Globen om hon vill hjälpa mig lite med designen, jag är inte så hajpad på detdär liksom... haha :P världens nördigaste namn men jag vill bara att alla homos out there som hamnat i samma sits som jag pga sin kärlek inte ska känna sig ensamna liksom.
Så om ni orkar kolla in den så är det

www.flatvingar.blogg.se, håll tillgodo med designen vänner, jag SKA lösa det!

Nu ska jag göra någonting annat, TJOOOOHEJ!

Med kärlek!

måndag 12 januari 2009

12 Januari

Min älskade vet hur man snabbt ska tagga till mig till livet igen.

Först så bestämde vi att vi skulle tillbringa kvällen och natten framför massa The L-word och gott, så vi gick till Coop Nära, även kallad Servus och inhandlade gott för ett par hundra och lite till.

Sen kröp jag ner i sängen med datorn igen, hon sätter sig vid sin. Sen hoppar hon in i duschen, kommer tillbaka och kryper ner i sängen med mig och ger mig en såndär kyss som bara hon kan, en kyss som känns i hela kroppen och jag får värma hennes fuktiga, kalla hud.

Det gjorde mig på bra humör, jag älskar henne över allt annat!

Med kärlek!

12 Januari

Idag är en såndär dag, nivet, när man bara vill dra något gammalt över sig och dö. Jag kan inte förklara kännslan, man är bara tom.

Jag känner så hårt för att krypa ner i sängen och dra täcket över mig. Jag är på väg ner igen och jag vet inte hur jag ska förklara för min älskade så hon förstår, men hur ska jag kunna få henne att förstå när jag inte förstår själv?

Det bara är såhär, när jag inte bodde med någon och dehär dagarna kom så stängde jag av mobilen, satte inte på datorn och dog i sängen, vaknakde nästa dag och då var det oftast bra igen.

Älskade Sofia, det har ingentng med dig att göra, jag bara är såhär... Förlåt!

Med kärlek

söndag 4 januari 2009

4 Januari

Som jag skrev för jättelänge sen så var det iaf att om det inte löste sig med boende för mig och Sofia i Sthlm så skulle jag ta mitt pick och pack och dra.

Vilket jag har gjort, dock så gick det inte lika smärtfritt som man kan önska. Jag har hamnat i en jättekonflikt med mamma och pappa, som tyckte att jag skulle välja mellan Sofia och familjen, vilket jävla ultimatum. Men men. Jag hoppas att det någon gång i livet löser sig, det gör jag verkligen. Jag är bara så ledsen, för de som blir mest drabbade är mina små hjärtegull Josefine och Jacob. Jag saknar dom så extremt mycket.

Så nu bor jag i Fagersta, jag har lämnat Stockholm. Någonting jag velat göra sen jag gick på Grimsta. Det känns skönt men ändå jobbigt. Jag lämnade så mycket, eller egentligen inte, eller jo, okej. Jag ska försöka förklara, jag lämnade att appropå ingenting kunna gå hem till Bella och säga hej, att kunna messa Laley och säga "Let's go till donken och göda globen" eller att bara kunna sitta och röka cigg på cigg och prata om livets svårigheter och glädjeämnen, jag lämnade att gå till Ku på onsdagarna, snacka skit och dricka rättvisemärkt kaffe, stunderna nära gud och dom som vet så mycket om mig, om hur jag kämpat och nu kommit frammåt, jag har lämnat arbetet med konfirmander som jag trivdes så extremt bra med, jag har lämnat att åka till Statoil med Fia mitt i natten och köpa mat och sen sitta i hennes bil tills klockan blir 5 på morgonen, jag lämnar sushiluncher med Jojjo, att sitta på mitt fd jobb och klaga över diverse sötsug och att det inte händer någonting. Jag lämnar massor och det är mycket jag måste vänja mig vid, jag måste vänja mig vid att inte ha allt ovannämnda så lättillgängligt, det är jobbigt kan jag lova.

Men jag hoppas ändå att ni finns kvar! Att ni fortfarande är mina vänner, att ni alltid finns där för mig. För även om jag inte kan komma inom 10 minuter så finns jag här, jag lyssnar och jag vill finnas där för er lika mycket som förrut. Det är bara ett avstånd, det klarar vi, ellerhur mina kära? Visst klarar vi det?

Annars så har jag kommit på att jag har blivit jättekorkad på äldre dagar... Jag måste börja skolan igen, ska läsa natur b så jag kan plugga till sjuksköterska, sen blir det speciallisering till pskyriatri, så min vackra yrkestitel kommer bli Speciallistsjuksköterska inom psykriatri. Häfftigt va?
Bara 5 års studier bort!
Jag saknar skolböckerna!

Jag vet inte om jag kan förstå det ännu, men singelbittra, ensamna Jessica som trodde att hon skulle få leva i ofrivilligt celibat hela livet, oälskad och ensam. Är inte ensam längre, jag har hittat kvinnan med stort K, min prio 1, min älskade!
Sofia, om du bara visste hur mycket du berikar mitt liv! Jag älskar dig så otroligt mycket!

Nu får det vara nog för ikväll!

Med kärlek!