tisdag 16 december 2008

16 December-ilska i fikarummet

I fikarummet på mitt jobb så förekommer det ofta diskutioner och det är alltid samma man som är med i diskutionerna. Han har diskuterat allt från kvinnors brist på intelligens till nu, homosexuellas rättigheter till att skaffa barn.

Mina kollegor då tycker att homosexuella inte ska få skaffa barn och det ända argument de egentligen har är att barnet riskerar att bli mobbat för att de har två mammor eller två pappor. Men inners inne så tror jag att det bara är deras äckliga homofobiska hjärnor som tycker att homosexuella gärna får finnas, men inte i deras, deras barns eller överhuvudtaget i närheten av dom. Utan homosexuallitet ska få finnas, men i sängkammaren.

Jag ber om ursäkt för att det kan bli lite otydligt i det jag skriver, men jag är så SJUKT sur!

Iaf, argumentet att homosexuella inte ska få skaffa barn för att barnet kan bli mobbat och retat av jämnåriga i skolan och på dagis och så vidare är så töntigt.

Enligt mig så löper alla barn som föds till denna värld samma risk att bli mobbade, vad man bli mobbad för är inte generellt, det kan vara allt från att man har snea tänder, att man är över/under-viktig, att man har rött/brunt/blont hår, att man har fräknar, fula kläder eller kommer in i puberteten för snabbt eller för långsamt. Och jag kan lova att det inte bara är homosexuella som föder barn med någon av dessa kriterier, ska vi då förbjuda alla människor att föda barn? För ett barn med tendensen till att mobba och reta andra barn kommer att göra det och då hittar dom en anldening till att reta detta barn det har bestämt sig för och då spelar det ingen roll om du är adopterad, lever i en heterofamilj med mamma och pappa eller i en regnbågsfamilj.
Barn är grymma, så är det.

LÅT OSS ALLA HOMOS SKAFFA MASSOR MED BARN NU SÅ DET KANSKE, NÅGON GÅNG, BLIR SLUT PÅ TJAFFSET!!!

Med vänlig Hälsning/
Enbarnlängtandeflatasomkommerlärasinabarnattståpåsigochvarastoltaöverdetdomär!

16 December

50 dagar är länge, riktigt länge och 2 dagar utan dig har kännts som en evighet.

Jag tänker aldrig släppa dig, du är ljusglimten i det decembermörka sverige!

Sofia, jag älskar dig!

måndag 8 december 2008

8 December

Mer och mer faller min värld samman, det är tur som fan att jag har Sofia vid min sida. Annars så hade jag aldrig orkat dethär.

Såhär är det:

Sofia bestämmer sig för att flytta till stockholm efter att ha fått napp på ett jobb, vi bor då hos en bekant till henne. Hon går på intervjun och allt värkar skitbra samtidigt som vi letar efter en lägenhet att hyra i andra hand.

MEN nu kommer vi till allt det som får mig att vilja sluta andas, dra något gammalt över mig och bara ge upp totalt.

*Dom hör inte av sig igen till Sofia, trotts att de sagt att hon var en jätteintressant kandidat för tjänsten. Ingen skada skedd egentligen, det finns fler jobb att söka.

*Jag måste sluta att ha konfirmanderna på tisdagar, anledningen är att det inte går att fixa med mitt jobb iom att det är på eftermiddagen och att jag tidigast kan sluta 17. Dethär är det jobbigaste och hårdaste beslutet jag har behövt ta på länge.

*Han vi bodde hos visade sig vara ett svin som inte ens är värd att äta min skit, jag vill att han ska försvinna från jordytan. Det som hände fick mig att gå in i väggen totalt. Han ska dö!

Och mitt i allt dethär så får vi äntligen napp på en lägenhet och kan flytta ifrån svinet, vi hittar en jättefin, stor 1'a i Hallonbergen och i lördags så åkte flyttlasset ner från Fagersta. Vi fixar iordning och fick jättefint på en gång.
I lördags kväll kom de närmsta över för att fira vår nya lya med oss. Det blev en totalt lyckad kväll och jag och Sofia däckade i sängen klockan 03:30.

Idag så ringer han som vi hyr längenheten av och säger att vi måste flytta om en månad pga att hyran blivit obetald av rätta ägaren och han kommer bli vräkt därmed vi då. Vi har blivit grundlurade på en skyhög hyra och ett eget boende.

Men ännu så ska jag inte ge upp, vi ska dra ner till hyresvärden och prata med dom. Det kanske löser sig.

Annars så drar jag ifrån Stockholm, jag är så jävla trött på svin så det finns inte!
Men annars så mår jag bra, mina glasögon är tejpade och trasiga.

Med kärlek!

fredag 28 november 2008

28 November

Jag sitter nu på jobbet och slutar på dryga en timme och surfar runt på umo.se ungdommsmottagningens hemsida.

MYCKET underhållande kan jag lova mina vänner, det gulligaste var dock under rubriken

"Ta hand om någon som mår dåligt"

där lite random ungdomar i random åldrar fått uttala sig i hur man tar hand om någon och jag läste detta som gjorde mig varm i hjärtat

"Hoppa i vattenpölar är kul! Kolla på barnprogram är kul också.
Anonym, 17 år"

Indeed my friend, indeed!

I helgen så beger jag mig upp och in i landet till Fagersta, SÅ JÄVLA SKÖÖNT att slippa stockholm och alla jävla människor som finns överallt ett tag!

Med kärlek!

onsdag 26 november 2008

26 November

Tack för tipset Sanna, en annons har varit inne i mindre än ett dygn och vi har fått massa napp! =)
Puss tillbaka

Att jobba kväll på mitt jobb är TRÅKIGT, riktigt tråkigt, det ringer kanske var 5'te minut och man har INGENTING att göra! Jag sitter nu och lyssnar på en kvinna med amerikansk brytning som jobbar på kontoret, jag gillar hennes accent =)

Plus att vetskapen om att älsklingen är hemma och iprincip bara väntar på att jag ska komma hem gör inte allt lättare och att det är en idiot som vi bor hos för tillfället gör det inte heller lättare, jag är just nu så förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kan man gråta på kontorstid för att man känner sig så maktlös och är galet förbannad?

Vi har napp på en riktigt bra lägenhet i Hallonbergen iaf, det är skönt som fan!

Jag vet inte vad jag ska säga, ännu en gång så upptas mitt liv av jobb...
Jag HATAR att jobba kvällar och med mitt nya jobb så trodde jag att jag skulle slippa det, men inte då...

Plus att jag jobbar 12:15-21:15 på självaste julafton gör inte livet lättare, nog för att jag tycker att julen ahr blivit komersiell skit och att jag bara gråter mig igenom julaftonskvällarna för att jag hatar dom så känns det jobbigt... Men men... Jag jobbar inte på juldagen och i år ska jag bannemig INTE försova mig till julottan, jag SKA gå. Så är det bara, någon jul vill jag fanimig ha!
Förhopppningvis så är jag väll ledig på nyår då, men det kan man ju aldrig veta säkert.

nu ska jag på fikarast (=rökpaus)

jag kanske skriver en rad till senare

Med Kärlek!

fredag 21 november 2008

21 November

Okej, jag erkänner. Jag är SJUKT dålig på att blogga... Men, update:

Jag och Sofia har nu officiellt varit tillsamans i snart en månad (27/11=1månad) Jag är helt sjukt lycklig, jag sover bra, jag ler jämt och så vidare. Kvinnan i mitt liv, Sofia Eriksson.
Så efter att jag kom hem från USA så har det varit ett jäkla flängande till och från Fagersta, jag är ledsen mina älskade att ni blivit lidande. Men det ska det bli andring på nu.
Hon har flyttat hit och vi håller på att leta lägenhet och hon är jättenära att få ett jobb, igår så åkte jag med henne som guide till Kista när hon skulle på intervju och de sa att hon var jätteintressant och att det skulle höra av sig i nästa vecka och boka ett möte med högsta chefen :P Hon är intressant, kvinnan min. Jag hoppas att hon får det!

SÅ, alla ni älskos out there!

Vet ni någon som har en etta eller tvåa som inte är jättedyr men den får ändå kosta lite som dom vill hyra ut någonstanns i vår vackra huvudstad så är vi intresserade av allt!

Det händer rätt mycket, bara grejen att singelbittra Jessica har efter nästan 4 år som singel är just nu i ett förhållande är typ. WOW förändring i livet!

Ska jag vara ärlig så har jag aldrig varit så lycklig som jag är med henne!

Sofia, du är min ängel, min skatt! Jag älskar dig!

Med kärlek!

torsdag 23 oktober 2008

22 Oktober

Som sagt så orkar jag inte uppdatera er sådär jättenogrant som de första dagarna... haha all min tid vid datorn går typ till att sitta och prata med älsklingen som är så knäpp så hon går upp typ 4 på morgonen för att prata med mig, hon är knäpp! Men ni skulle bara veta hur mycket jag älskar hennne och hur lycklig hon gör mig!

Sofia du är den underbaraste i världen! <3

Men vi har varit i Hollywood och gått på The walk of fame, vi har åkt runt i Beverly Hills, vi har åkt på måfå och då hittat utsiktspatsen över Hollywoodskylten och idag så var vi på Universal Studios som vad AWSOME! Dock så hade jag nog lite för höga förväntningar men det var ändå STENCOOLT! haha jag har sett Shrek i 4D HELT COOLT! Det gjorde hela besöket sååå värt!

För övrigt så tror jag att jag får skaffa mig ett typ kösystem för alla som vill ha uppdateringar när jag kommer hem, helt sjukt! Jag älskar er mina fina vänner! Ni är dom bästa man kan ha!

Men nu vill jag mest åka hem, jag har hemlängtan!

Jag saknar mamma, alla vänner (ingen nämnd, ingen glömd) dansen, billiga långa telefonsamtal, SVENSKA! och en valuta man förstår sig på! Jag vill hem!!! Jag vill ha kaffe som inte är vattenskadat och med RIKTIG vanlig hederlig jävla mellanmjölk i!

Meeen, igår så köpte jag en till väska (8 dollar och rosa färg <3) och ett par rosa skullcandy lurar OCH en webcam till datorn och jag tror jag betalade typ 300 sek för hela kalaset! jag köpte även nått godis till Bella som hon ville ha.

Nu önskar jag bara att det ska bli måndag så jag får drunkna i min älsklings famn och aldrig hitta ut!

Vattenskadat, koffeinfritt kaffe utan riktig mjölk och förlite äckligt mjölkpulver i är ingen större höjdare... Men det duger sådär på kvällskvisten!

Med kärlek! <3

fredag 17 oktober 2008

17 oktober

Idag är det 5 månader sen det var Norges nationaldag. Coolt va?haha

Alltså jag pallar inte skriva vad vi gör, för det är lite samma saker. Vi åker och kolla på lite häftig bilgrejsaffärer, bilträffar och lyssnar på v8'or. Jag har väll blivit lite småbrun och tror inte att jag kommer bli så mycket brunare.
Jag har badat i stilla havet och jag är otroligt lycklig!

Du är pusselbiten som fått pusslet Jessica fulltaligt, nu är det bara att börja lägga bitarna rätt! Det kommer gå fort! Du är underbar!

Med kärlek!

torsdag 16 oktober 2008

15 Oktober

Alltså... dethär är det sjukaste jag varit med om! Och nu pratar jag inte om min resa i staterna och upplevelserna där. Utan det som just nu händer inom mig, jag har aldrig varit såhär, jag är helt förstörd, på ett bra sätt!

Vadfan gör du med mig människa?

50 minuter i telefon från Usa blir inte billigt, men fan du är värld det!


Med kärlek!

Jag är lycklig!

måndag 13 oktober 2008

12 Oktober

Alltså jag orkar inte ordentligt...

Idag så var vi på ett swaapmeet, jag handlade lite till fia eller mer riktigt till Polons makeover =P och på eftermiddagen så övertalade jag pappa att vi skulle åka till newport.

Men såhär långt så ska jag göra en bra och anus-lista!

BRA:
*VÄDRET! Soligt, inga moln och typ 20-25 grader, trotts kallfront (varmfronten är på väg)
*Bilarna
*Priserna!
*Människornas otroliga, nätsna glättiga, trevlighet
*en sjukt snygg tee och ett par lika snygga jeans för 200 spänn, tillsamans!

Anus:
*Vattenskadat kaffe, ÖVERALLT! Serriöst, dricker de inte normalt kaffe i dethär landet? Sen så har dom inte mjölk i, så man får ha i ett creamer-pulver... INTE LIKA GOOOTT!!! =(
*Bristen på nyttig mat och framförallt nyttig hotellfrukost
*Ryggsäckssolbränna
*The OC är INTE inspelat i Newport beach... besvikelsen var total!

Det som suger mest är att jag är så otroligt kär och kommer inte väga göra någoting åt det... =( Saknaden bränner i helt kroppen, jag saknar dig!

med kärlek!

söndag 12 oktober 2008

11 oktober

Jag vet att det blir fel med mina datum och blogspots datum men jag SKITER I!

Vi åkte tillbaka till LA, eller mer specifikt Orange County, Anaheim, idag. Så det blev en dag i bilen.

Men först så käkade vi den fiberfattiga med sockerrika frullen. Det är helt okej, förutom att man blir hungrig efter bara nån timme igen och får sånna sjuka blodsockerfall! Men men, sen så tog vi det lugnt, jag pratade lite med mammsen på msn och fy vad jag saknar dom! Mina älsklingar! <3 =(

Sen så hoppade vi in i bilen, det var lite trevligt, INTE, jag har tröttnat lite på att åka bil. Trotts att det är helt sjukt allt, man kan bara titta ut så är man underhållen hela vägen.

Efter typ två timmar och två felkörningar (TROTTS gps) så stannade vi för att kissa och käka, det blev Denny's, en restaurang som serverar frulle dygnet runt! haha Klockrent, dock så kände jag inte så mycket på scrambeld eggs eller pannkakor IGEN så det blev nått mackliknande med kyckling och frajja, fan det är frajja till ALLT här, inte undra på att alla är så stora! Och GIGANTISKA portioner är det också!

Sen så körde vi vidare och typ två timmar senare så kommer vi till hotellet och det är redan eftermiddag/kväll. Så vi installerar oss, jag lägger in bilder på bilddagboken och så vidare. Men efter ett tag så blir jag så raslös så jag gick på en liten prommis och inser att det ligger ganska mycket affärer runt omkring hotellet, inte lika dött som i Bakersfield iaf! NIICE! Och jag hittar en tobaksaffär som har SJUKT coola vattenpipor, jag tror att jag ska köpa hem en med döskallar på som är rååååååzzaaa!!!=)=) SJUKT NICE! Sen så går jag tillbaka och så pratar jag lite med min sjuka älskling Laley på msn! =) You allways make me so happy darlin!!! =)

Och efter ett tag så får jag med mig Bosse på upptäcktsfärd, vi går lite och stannar och käkar lite quasidillias på nån tacoshit! SJUKT GOTT! Och helt lagom efter alla stora protioner mat. Shit alltså!

Men vi går runt och så hittar vi en affär som är i OBS stuket, dom hade ALLT! verkligen ALLT! Så efter ett tag så tröttnade jag på att Bosse alltid ska stressa runt så man inte kan titta ordentligt, så jag säger det att jag går runt och att vi ses på hotellet sen. Det är ju bara typ 5 minuters promenad därifrån liksom! Så jag går runt där i lugnt mak och tittar och det är så sjukt hajpat inför halloween ÖVERALLT! Så jag hittade alla möjliga utklädningskläder, bla en Optimus prime! HAde dom haft det i vuxen storlekar så hade jag köpt en till Malin =) haha
Ett par rååååzzzaaa fina Skullcandy-hörlurar kostade bara typ 250 kronor och jag planderar att köpa ett par! OCH jag hittade en RÅZA dvd!!! SJUUUUUKT SNYGG! fyfan, rosa är en bra färg! FEEEEEIIINNN!!!

Men efter en timme så går jag därifrån och har köpt ett par sjukt snygga jeans och en gaaaalet snygg tee för typ 200 svenska fina kronor! HERREGUD! Jag har liksom 5 laxar att spendera! =)

Sen så bar det iväg tillbaka till Hotellet och när jag gick där på trottoaren på Katella Avenue så kände jag mig så jävla fri! Det var fan udnerbart! =)

Nu ska jag beundra mina underbara inköp och gå och sova snart tror jag!

Ha det bra darlings!

Med Kärlek!

lördag 11 oktober 2008

10 Oktober

Vi gick upp sådär vad 8 imorse... eller jag vaknade då av väckarklockan och Bosse hade redan varit vaken i typ en timme. Så tar jag en dusch, får på mig kläder och så går vi till frullen. Mumms. INGENTING med fibrer, kaffe som smakar vatten och kaffemjölk som smakar socker. Välkommen till Amerika!
MEN, så insåg jag att man måste ta seden dit man kommer och käka socker och fett till frulle.
Så jag gjorde egna waffels med panncakesyrup! MUMMMMMMS!!!

Globen var lycklig! =) Det var urgott! F.ö så värkar det som om allt kaffe, var man än köper det, är vattenskadat. Jag vänjer mig säkert :P

Efter frukost och lite chill så drar vi till California Hot Rod reunion!

HELT SJUKT SNYGGA BILAR! osv osv osv, massa coola saker och feta raggaramerikanare!

Motorljuden på dragracingbilarna var så enormt att jag kom säkert 100000 ggr!!! Även med öronproppar så var det näästan obehagligt högt! Himmlen I tell you my friends!

Så vi traskade runt där i flera timmar, kollade på race och Bosse shoppade som en annan kärring :P

Vi femtiden på kvällen så åkte vi tillbaka till hotellet, det var väll typ en halvtimmes bilfärd. Och när vi skulle ur bilen så såg Bosse ut som en hammafru som varit och shoppat på köpcentrat, massa påsar osv. Det var kul. Jag skrattade gott!

"Det ända som saknas är två godishungriga ungar som hoppar runt bilen"

haha

Sen så drar vi efter en stund iväg på äventyp igen, vi tänke att vi skulle hitta nån matvarubutik där vi kunde köpa lite chips och läsk och sånnt till bilfärden till Anaheim imorn. Så jag knappar in California Supermarket på GPS'n och vi börjar köra. Efter ett tag så känns det som om vi verkligen kommit in i Bakersfields ghetto-områden med massa latinos och trailerparks, men men tänkte vi och fortsatte att följa GPS'n. Väl framme vid det som vi trodde skulle vara en välsorterad och helt okej mataffär, California Supermarket låter ju ganska fancypancy, så inser vi att vi kommit till en inte så välsorterad och dyr lokal affär i ghettot. Men vi gick in och köpte chips för typ 30 sek/påse och så skulle vi hitta någonstanns att äta, vi väljer asiatiskt och knappar in nån Japansk restaurant på GPS'n (börjar ni förstå nu hur lite vi hade klarat oss utna en GPS? haha) och jag verkligen ber till gud att det inte ska vara en flopp precis som med mataffären.
Men vi åker och efte rtyp 10 minuetr så är vi framme och det visar sig inte vara en flopp, tvärt emot, det var skitfräscht och asbra! Jag lyckades!

Så vi käkade, mm mumms sushi för min del och Bosse tog nån nudelrätt med biff. Sjukt gott och inte så överdrivet dyrt.

Men det var inte nog med det, vi går till en matvarubutik som låg i närheten och köpte billig läsk och jag upptäckte att Absolut Vodka finns i 1.75 l flaskor och är ungefär 100 kr billigare/liter än hemma! =) HAHA Samma pris för en 1,75 l här som en 0,75 l hemma :P haha underbart! Jag ska försöka tvingar Bosse att köpa en såndär enorm flaska till mig ^^

Sen så åkte vi tillbaka till hotellet, så nu ska jag försöka få in lite bilder på bilddagboken och sen sova.

Är det någon som är intresserad av bilder, så är det bara att klicka in på www.bilddagboken.se användarnamn KNOX och gästlösenordet är: bajs

Med kärlek!

Natti

fredag 10 oktober 2008

9 Oktober

Alltså, haha på hela grejen!

Jag älskar US and A som Borat skulle ha sagt =) <3

Taxin kom och hämtade mig vid fem på morgonen, roligt, haha, jättekul! Men iaf, så vi åker till Arlanda och beger oss senare till London jag blir helt i exstas när jag ser Londoneye från planet och hej jag är fyra år! Eller mer jävligt röksugen! haha.
Självfallet så hittar jag inte ett enda jävla rökrum på hela Heathrow... fyfan... och vi hade bara en timme på oss innan planet till LA går så, snuset fick bli min räddare. Så går vi, färdigkissade och klara till nästa plan och ännu en gång så blir Jessica helt till sig! DET FINNS EN VARSIN TV PÅ SÄTET FRAMFÖR!!! =) LYYYCKA!
Plus att det fanns massa bra filmer att välja på!
Så jag började med att se på Harry Potter, gjorde en typisk Jessicagrej och somnade, sen så var det lite snacks, jag sätter på Spiderman och somnar igen efter typ 5 minuter, jag vaknar när filmen är slut och efter en liten stund så är det käk, skitäckligt men det gick ner. Sen så försökte jag se på Forest Gump, men misslyckades ÄNNU en gång och somnade.

När jag vaknade så låg det choklad brevid mig, fattar ni hur nöööjd jag var eller?!?!

Sen så lyssnade jag på gregoriansk musik och SOMNADE igen! =)

Helt enkelt så tror jag att jag var vaken typ 2 av de 11 timmarna som det tar mellan London och LA =) Underbart!

Så ska vi igenom säkerhetskontrollen och kommer knappt in men sen så gick det ändå, jävla misslyckade poliser som tror att de är nått!

Men nu kommer vi till det som kommer göra mitt liv så jävla underbart dehär veckorna, vi fick hyrbilen! EN DODGE!!! Så jävla fräääääch! Älskar vår hyrbil! Så kopplar vi in GPS'en och börjar köra mot Bakersfield och det skulle ta typ 2 timmar. SÅ där sitter jag, nöjd, utvilad, solen skiner, bilen är snygg som fan och lyssnar på radion och Bosse är mindre nöjd med mitt musikval

"Jag orkar aldrig lyssna på sånnadär AdamTenstas som vifftar med händerna"

haha

Men alltså åååhhh! ÅÅÅÅHHH!!!

Naturen längst den karlifonska kusten är heeelt jävla underbar! Men vägen var typ betong och det skakade som fan!

Vi kommer iaf fram till Bakersfield och hittar till hotellet (utan GPS'en hade det gått åt helvette och jag och Bosse blir typ ovänner för att han är så mesig i trafiken och så vidare, ja jag har skällt på honom massa gånger redan för att han håller på och blir nervös och svänger utan att behöva det.

Efter en stund så inser jag att jag inte hittar min tändare! Så jag går till receptionen och frågar om de har tändstickor eller nått och dendär jävla receptionisten måste ju tro att jag är efterbliven eller nått

"You know it's a non-smoking room"
"Yes I've seen the signs and I'm planing to smoke outside"

Då tittade hon bara på mig med minen som säger: dumma jävla tonåring, och hänvisar mig till att ett hotell på andra sidan gatan har en liten giftshop dör jag säkert kan köpa en tändare.
Så jag beger mig ut på äventyr, eller tändarjakt, man får se på det hur man vill. Så kommer jag till det andra hotellet, men självklart så håller dom på att renovera så giftshopen är stängd...

FAAAAN!!! /%&"¤)=/#%&%¤)%&"#)%&"

tänker min nikotinbegärande hjärna och så går jag därifrån.
Men utan för så ser jag en random byggnadsarbetare och frågar om han har en tändare som jag kan låna, så kan jag iaf röka en cigg och lösa tändarproblemet senare.
Men han är så jävla snäll och GER mig en tändare! Jag sa tack på femtioelva olika sätt femtielva gånger! HAN ÄR MIN GUD!

Trotts att tändare bara är en vanlig BIC-tändare som är röd och fin så är det den viktigaste tändaren jag någonsin kommer ha!

Sen så efter en dusch så ska vi dra iväg för att få i oss något att käka så uppstår samma problem med att Bosse inte riktigt är van vid trafiken och trafikbeteendet och jag vill bara att han ska lyssna på GSP'an och sluta mesa...

Vi slutar på Donken och jag blri besviken på att Big Tasty i USA är lika stor som QP och Mc Feast och har KETCHUP på sig... och inte den goda tastysåsen...

Plus att frajjan var waste... och hon i kassan hade säkert suttit på kåken, hon var grov i käften och såg så jävla hård ut så jag blev nästan rädd!

MEN något som gjorde mig så sjukt lycklig var när jag insåg att dom var lika sjuka i huvudet där som dom på Fysingen!
EN KILLE HOPPADE RUNT MED EN MOPP I LOBBYN OCH SKREKSJÖNG "I'VE BEEN LOOKING FOR FREEDOM!"

förstår ni hur nöjd jag blev eller?

Sen så åkte vi tillbaka till hotellet, Bosse sover och jag är smått uttråkad...
Jag tror att jag bara ska ut och röka och sen gå och sova jag med!

Det kommer nog fler updates från mina äventyr i US and A

med kärlek!

torsdag 9 oktober 2008

9 Oktober-update

Nu är det typ 10-15 minuter tills jag drar!

Jag mår illa... Men vi hörs mina älskade!!!

Med kärlek! <3

9 Oktober

Nu håller jag på och fixar med det sista, jag tror inte att jag glömt något viktigt i alla fall...

Taxin kommer om ungefär 2 timmar och 40 minuter och jag börjar bli sådär extremt nervös som jag blir när jag ska flyga. Dock så är det inte lika jobbigt som innan vi åkte till Barcelona, jag har en vag kännsla av att jag är lite som en häst i beteendet när jag flyger. Alltså att jag tar efter min mammas beteende och därför är sjukt rädd, nu känns det helt okej, dock så har jag en hel del saker osagda till människor och så vidare. Men så ska det förbli tills jag kommer hem.

Dock så är det på tok för mycket otrevliga saker som händer runt omkring mig, dock har inte jag blivit drabbad direkt själv. Men människor i min närhet. Och det suger kan jag lova!
Idag fick jag veta att en av mina kära kollegor i församlingen kommer vara sjukskriven i typ en månad för att hon ska oppereras på måndag, väldigt otrevligt och jag blev så chockad när jag hörde det att jag bara drog till med ett såndär fånigt flin som jag alltid råkar göra när någonting blir fööör jobbigt, så är det alltid, jag ler när det blir för mycket. Vilket känns helt jävla sjukt! Varför? Det är ju inte som om det är nått att le åt? Jaja...
Jag ber för dig.

Nu ska jag nog ta mitt nervösa nervnäste och gå ut och röka!

Med Kärlek!

tisdag 7 oktober 2008

7 Oktober

Idag har jag jobbat ett av mina sista pass på donken, något jobbar jag nog när jag kommer hem också. Men det sköna är nu kännslan av att jag faktiskt är ledig fram till den 26 eller 27'de, det är nästan en hel månad! Fyfan vad skönt det ska bli! Det är så extremt välbehövt!

Det absolut skönaste var dock att jag fick stå i köket hela dagen idag, inte en enda kund att behöva le ett falskt leende till, inte behövde jag glättigt klämma fram "Ha en fortsatt trevlig dag!" Det var så jävla skönt, jag var inte på det humöret att jag hade klarat det. Men köket kunde jag rula med lite mindre problem själv, DP behövde hoppa in när det blev middagsrush och jag hann inte ta en hel rast. Men det var lugnt, jag flirtade till mig två rökpauser isf en, det känndes fair liksom.

Det är ändå lite tråkigt att lämna Fysingen. Familjen.
Idag när moppecarro fick veta att jag ska sluta och att jag inte kommer jobba mycket mer så såg hon så jävla ledsen ut, samma med Lina, den nya tjejen. OCh typ alla andra männsikor på detdär stället, att folk blir ledsena och tycker att det är tråkigt att jag försvinner ur deras vardag är något nytt... Jag är ganska van vid att den vetskapen ska göra folk gladare än gladast.

Det känns konstigt!

Nu ska jag sova och sen njuta av min första morgon i ledighetens tecken!

KÄRLEKAH!

fredag 3 oktober 2008

3 Oktober

Jga vaknade av min ringsignal, bror ringde och jag stapplade mig upp ur sängen för att svara. Vinglade till och pratade en snabbis med bror.

Först så trodde jag att min yrsel var för att jag gick så snabbt upp ur sängen, men två timmar senare så är jag nu fortfarande yr och mår helt åt helvete, huvudet dunkar så att det känns som om det ska sprängas, fest tänkte jag igen, såklart bara för att jag är ledig...

Men nu har jag iaf fått in arbetskläderna i tvätten så nu ska jag trycka i min två Citodon, hoppas på att huvudvärken och yrseln släpper och kolla på nån film... Om jag får mammas och pappas dvd att fungera.

Förövrigt så tycker jag verkligen att det är JÄTTESNÄLLT av er att inte väcka mig för att säga hejdå, trotts att jag bad er. Ni åker iväg till norge, jag är ledig iaf idag och på söndag och på torsdag så vet ni att jag åker till LA... Schysst att inte ens säga hejdå. Det är ju inte så att vi ses sådär jättemycket.

Med kärlek!

onsdag 1 oktober 2008

1 Oktober

Jag började även denna dag med att försova mig som ett as... Vaknade av att Sandra ringde mig 2 minuter efter att jag skulle ha börjat och en timme senare så var jag på jobbet, som tur var så hade det varit en lugn morgon så det hade gått bra ändå. Vilket var sjukt skönt!

Dagen har varit väldigt blandad, men den slutade bra. Du är min ängel, du är min räddande ängel. Hos dig kan jag vara svag, hos dig kan jag gråta, hos dig kan jag skratta, hos dig kan jag finna tröst och så sjukt mycket lycka och glädje! Jag vill aldrig att du försvinner ifrån mitt liv!

Ikväll är första gången på väldigt, väldigt länge som jag lyssnar på Kent. Jag fick nått ryck och började lyssna. Gick in på deras hemsida och såg att de släpper en box med alla album och massa annat smått och gott den 29'de och jag kunde bara inte låta bli att boka ett exemplar till mig själv. En gallam kärlek har blommat till liv igen, jag har saknat er om jag ska vara ärlig.
Men texterna, basgångarna och melodier för med sig så mycket minnen. Glada minnen från Eskilstuna 2003 med laget. Den goda tiden när jag spelade som en tok och allt jag tänkte på var layups och reverse, defense, slideidioter och upphopp. När mitt liv bestod av basket och den högsta drömmen var att spela i WNBA. Då jag tränade varje kväll på min skottrörelse, 100 ggr innan jag somnade, först höger sen vänster. För att få starkare vrister för att jag inte skulle stuka fötterna så stod jag på ett ben och blundade när jag borstade gaddsen, morgon och kväll. I flera år.

Men musiken bär också med sig minnen från den tiden när stålets vassa smekningar var min ända tröst. Ärren är kvar och kommer aldrig försvinna, aldrig läka bort helt, min streckkod kommer alltid att finnas där, vad jag än gör. Jag kommer aldrig att gå i bikini utan shorts och jag kommer troligtvis att behöva använda långärmat när jag är yrkesverksam, men jag vill ändå inte operera bort ärren dom är en del av mig, mitt förflutna.

Det är med blandade kännslor som jag sitter och lyssnar på mina älsklingar!

Nu får det vara slut på ordbajseri för ikväll!

Med kärlek!

Sov gott! <3

tisdag 30 september 2008

30 September

Dagen började med att jag försov mig som ett as!

Jag hade planerat att träffa Fanny klockan 10 och innan dess hinna åka till jobbet och lämna in min avskedsansökan. Som ni förstår så fick jag jobbet på Multipartner. Men iaf, jag vaknar 9:30 och tänker FAN! Men att det går en buss kvart i 10 så jag bara skulle bli typ 5 minuter sen tills jag skulle träffa Fanny. Men själklart så har ju SL gjort om busstiderna så bussen gick tjugo i och jag hade missat den. Så jag springer bort till Löwmovägen och ser att en annan buss går! Pust! Men jag blir då nästan en halvtimme sen... Fanny ringer och vi bestämmer att vi ska ses i centrum istället.

Så jag kommer till centrum, jag hatar att vara sen bannar mig själv lite för att jag inte hann lämna in ansökan idag och måste göra det imorn, och jag kommer till mittpungten av centrum men ser ingen Fanny. Messar henne och ställer mig och väntar vid en gigantisk kruka med nått träd i och läser. Jag är helt inne i boken, Hon går genom tavlan, ut ur bilden, sjukt bra men tung bok, ett fantastiskt språk och en vacker skildring av en 10 årings ångest och ensamhet.
Men helt plödsligt så bryts min koncentration av att någon gör ett pussljud eller liknande nära mitt öra, jag sprätter till av rädsla och där står hon. Den saknade, den älskade och skrattar. Just i det tillfället så var jag både lite arg för att hon skrämt mig så men ändå så lycklig över att träffa henne igen! Ni ska bara veta hur jag saknat under denhär tiden från studenten! Att få han hennes nära igen är obeskriligt!

Vi börjar gå mot Runby, mot skogen, så var planen. Under sommaren så har jag utvecklat en rutin att gå fort, att stressa, att inte ta vara på tiden. Men att gå med Fanny är allt annat än stressande och fort, ni som känner henne vet vad jag menar. Det var otroligt skönt att bara gå och ta vara på varje steg, varje minut. Så vi gick på vägar och en tripp i skogen, pratade, var tysta, pratade och var lite tysta. Att vara tyst tillsamans med en annan människa kan bli riktigt pinsamt och jobbigt, men icke. Det var bara skönt, blev inte en jobbig tystnad som man måste slå hål på.
Men efter ett tag blev det hunger i magarna och vi bestämde oss för att gå och käka sushi i centrum. Så vi gick tillbaka dit vi började. Också här var det bara sköna tystnader som infann sig, men också prat om allt möjligt.

Så strosade vi runt i centrum i det lugna behagliga maket. Tog vara på alla steg, alla minuter. Det var bara så skönt att känna lugnet, jag har inte varit så lugn som jag varit idag på väldigt, väldigt länge. Vi hittade en ny affär, min nya älsklingsaffär! BARA naturgodis och torkade frukter osv! Helt galet nice! Så jag bestämde mig för att handla lite, till en början mest för att de har sånnadär kartonger som de har till asiatisk take away i amerikanska serier och filmer som man plockar i. Jag plockar, Fanny väljer lite, jag väljer lite och ganska så snabbt så blev kartonger full, jag trodde att det skulle bli skitdyrt, men det blev det inte som tur är. Jag betalar och vi fortsätter strosa runt, smaskandes på naturgodis. Efter ett tag vill varken jag eller Fanny hålla kartongen, båda var väll ganska nöjda men ändå så gick det inte att sluta och vi beger oss mot stationen. Centrum var avklarat.
Och utan att ha kollat på klockan eller planerat så kommer vi till stationen typ 3 minuter innan hennes tåg går, tre minuter kvar av lugnet. Ska jag vara ärlig så blev jag ledsen. Hela förmiddagen och eftermiddagen för den delen var så jävla trevlig och helt mysig. Tåget kommer, vi kramas, hon missar nästan tåget, jag ser hur det åker iväg och känner på en gång hur stressen börjar dra i mig igen.

Men jag åker iväg och har konfirmander på en gång, gladare än på länge.

Sen så kommer jag hem, äter middag och lägger mig lite senare för att kolla på Idol, tröttheten röck i ögonlocken och efter att första grabben sjungit uruselt så somnade jag och vaknade sådär kvart över tio, låg kvar i soffan ett tag och satte mig sen här och kan bara konstatera att denhär dagen är den bästa på otroligt jävla länge!!!

Tack!

Med kärlek!

söndag 28 september 2008

28 September

Jag vet, jag är sämst på att uppdatera här.

men iaf, idag är det lillasysters födelsedag och vi spenderade några timmar i centrum, köpte smink för 600 spänn och delade på en otroligt god banana split. =) Så jävla värt! Fyfan vad jag älskar min syster! <3

Gårdagskvällen spenderades först med närmsta släkten och sen med närmsta brudarna med några glas vin och massa prat! Helt to die for! Totalt underbart!

En av anledningarna till min totala tystnad här på bloggen är att jag har kommit in i en svacka just nu, mitt liv känns inte riktigt värt. Jag kan inte komma på någon logisk anledning till varför jag gör vissa saker, jag vill ha en bättre dygnsrytm och mer livskvalitet. Därför så har jag bestämmt mig för att byta jobb. Jag måste det. Jag har så svårt för att säga nej när frestelsen är mitt framför mig. Visst, nu kan ni ju tänka "Ta tillfället i akt och träna på självdisiplinen"
Självklart kan jag göra det, men jag orkar inte.
Jag vill inte förlora människorna, de flippade helt sjuka människorna.
Men jag vill samtidigt bli nöjd med mitt liv, det jag gör och vilka beslut jag tar.
Just nu så är jag inte det, jag blir sur på mig själv oftare än jag känner för och jag kan inte hålla emot, det bara är så.

Så jag hoppas som fan på att jag får jobbet på Multipartner!

lördag 20 september 2008

20 September

Idag är det 6 dagar tills Fanny kommer hem :D

Och idag har jag gjort någonting som jag trodde att jag aldrig skulle våga (sure, det kommer låta löjligt men iaf) jag ändrade på facebook så att det står "söker kvinnor" så nu kommer typ alla mina kusiner och andra släktingar kunna, svart på vitt, se att jag är gay.
Egentligen ingen stor grej, men iaf.

Nu ska jag sova! För imorgon är en dag med många planer!

med kärlek!

Godnatt!

onsdag 17 september 2008

17 September

Vi har inte setts sen den 10 juni. Det blev ingen tid innan du åkte iväg och sen har du varit borta.

"Håll mitt hjärta Håll min själ
Lägg mitt huvud i ditt knä"


Jag har saknat dig och jag saknar dig något enormt. Sen när det inte kom något livstecken från dig på flera veckor så blev jag orolig, riktigt orolig. Jag har känt dig i 3 år nu, ganska precist. Men det tog nästan 2 av dessa 3 innan vi lärde känna varandra ordetligt, jag vet inte vad det var som tog så lång tid. Men jag var lite rädd för dig först, du var väldigt reserverad och du vann min respekt. Det är få människor som jag respekterar så mycket som de som är reserverade, det är inga männsikor som är så intressanta som de som är reserverade. Du kändes för bra för att få vara i min svär, för mogen.

"Säg att du menar
och vill mig väl
Håll mitt hjärta Håll min själ"


Jag har intalat mig själv att det är så fel. Men våren gav så många tecken, säkerligen så överanalyserade jag mycket och fick det till att bli possetiva saker som jag ville höra. Men när vi sågs sist, efter flakturen i studentdagens fulla lycka och du viskade det du inte fick säga i mitt öra. Sen så sågs vi inte mer, inte på kvällen i Tanto, du åkte innan jag kom. Inte innan du for iväg så långt som man kan komma, utan att åka till månen. Jag vet inte om du menar samma sak som jag skulle menat med orden, jag hoppas det.

"Som jag väntat alla år
Du kan läka mina sår"


Men jag vill få en rätsida på dethär, det är så länge sen. Men ändå bara några månader av ett helt liv. Men tiden har gett mig tid att tänka, det är inte fel som jag trodde först, det känns så rätt. Jag vill bara få tillfället att viska de orden, som jag inte ville att du skulle säga till mig, i ditt öra.

"Ta mina händer och gör mig hel
Ta mitt hjärta
Ta min själ"


Jag vill ha dig tätt intill mig och min svär, mitt liv.

Jag saknar dig, kom hem nu! 10 dagar är för lång tid!

"Håll mitt hjärta Håll min själ
Låt mig bara stanna här
Så allt jag ber dig allt jag begär
Håll mitt hjärta Håll min själ
Håll min själ"

tisdag 16 september 2008

16 September

Det känns som om det var riktat rätt hitåt, men jag vet inte, det känns bara så. Troligtvis är det kanske det också...
Det bränner i alla fall som en enda majbrasa i själen, att veta att du gjort det. Ditt val, din möjlighet.
Å ena sidan så vill jag säga tack, och den sidan väger lite tyngre. Å andra sidan så vill jag säga, vadfan tog du inte chansen för? Kärlek är kärlek, den starkaste av alla känslor, släng inte bort den! Skit i hurfan jag känner, jag överlever och jag vill bara att du ska vara lycklig!

måndag 15 september 2008

15 September

Fuckin' shit att jag aldrig lär mig! Det kommer fan att bli en pina att jobba imorn med fröken at flåsandes i nacken... Att jag aldrig lär mig!

Men godnattsånger är underskattat! Jag älskar det! Mysigast i världen!

Med kärlek!

torsdag 11 september 2008

11 Sepember

Nu har det kommit in 3 nya saker i min annars ganska inrutade vardag...
Så nu är rytmen, jobba, sova, tisdag, jobba, konfirmander, sova, jobba, ku, sova, jobba, dansa, sova... osv... Ni fattar!

Det har gjort en stor skillnad i hela min existens att ha den andliga närvaron, fysiska aktiviteten och de små söta sakerna, det är inte lika tråkigt och stressande att jobba, jag sover lite bättre än innan och de lediga dagarna känns som om jag vill göra något åt och inte bara sova bort. Det är underbart, jag tror att dansen är den största boven i dramat som gör att jag är så nöjd med livet. Så otroligt kul!
Idag så började vi på vår "riktiga" koreografi och den är snäppet lättare än uppvärmningskoreografin som börjar sitta nu och det är så mycket roligare när man känner att man kan greppa stegen något sånär efter några minuters träning och inte flera timmar. Vi ska, vad jag fattar, även vara med på nån julshow... Hanna, nej jag minns inte datumet nu... 23 november... kanske... eller nått. Så mycket minns jag utan att skriva upp det i kalendern. haha.

Helgen blir sweet!

Ledig imorn, ska sova och städa för att sen dra till Moppe-Carro och fucka ur lite med det flippade folket från Familjen. Fysingen.

Lördagen ska spenderas med min familj och sen hos Sanna som har inflyttningschill. Tagget är totalt! Hanna min älskade lilla lurv kommer från Götet och åååhhh! Ja, det är allt jag kan säga... ÅÅÅHHH!!! Ska bli trevligt att spendera kvällen med de andra som ska dit också, vad jag vet Fia och såklart Sanna men iaf! Trevlarns trevlarns!


Jag är taggad på livet igen! Och för tillfället jävligt taggad på Top Model!

Med kärlek!

Natti

söndag 7 september 2008

7 September

Dagarna går i samma takt, jobb, vila, umgänge, jobb, vila, umgänge... osv ni fattar rytmen.

Jag vet inte om jag gillar det eller inte. Vissa dagar gillar jag det, livet, rytmen jag är nöjd med livet och tillvaron. Och vissa dagar är sin idag när jag bara vill dra något gammalt över mig och sova bort några veckor. Det rä lite berg och dal-bana men vadfan. Det som egentligen stör är att jag ibland är lika klumpig som killen i filmen Hitch som jag tittar på nu.

I övrigt så har jag tillbringat dagen i soffan med lite L-word avsnitt efter att jag lämnade av Laley vid bussen när hon skulle till jobbet. Lite wiengummin har avvärkats och det har ändå varit en helt okej dag...

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och jobba på att sluta klampa runt och öka finkänsligheten lite, det skulle inte skada.

med Kärlek!

söndag 31 augusti 2008

31 Augusti

Det är en känsla som infunnit sig under de två dygnen som jag sovit bort.

Känslan av att du driver bort, långsamt, som en roddbåt man glömt förtöja vid bryggan som sakta men säkert försvinner iväg. Jag vet att det inte är rättvist att likna dig vid en roddbåt, du är för fin för det. Men den dåliga förtöjningen var mitt svek och det känns nu som om du är påväg bort. Sakta sakta.
Du kom mig nära fort, ritigt nära, riktigt fort. Med din brutala ärlighet bröt du dig igenom min bubbla som är mitt skydd. Den bubblan som det kan ta folk flera år att komma igenom, spräckte du på några veckor. jag säger inte att jag inte ville att du skulle ta dig igenom, det var en skön kännsla, kännslan av att inte behöva dölja ett piss.
Men nu känns det som om du driver bort, jag vet inte om det är hösten med alla dess måsten, eller om det bara är någonting jag fått för mig.
Det jag inte bara fått för mig är att jag inte vill att du ska försvinna, du betyder för mycket för det och jag vet att det kan ta lång tid, om någonsin, innan du litar på mig igen, jag är också väl medveten om att du kanske inte kan göra det igen. Jag förstår det.
Du har bara vänt uppochner på hela min verklighet med din existens.

Nu ska jag kolla på Madicken och sova.

Med kärlek!

Godnatt

fredag 29 augusti 2008

29 Augusti

Det ska bli så jävla skönt att bo ensam i helgen!

Ska vara kattvakt hos min bror igen, träffa Klemens lite och bara få ta hand om mig själv, välja själv och så vidare!

Sen så är det inflyttningsfest hos Emma på jobbet idag, ska också bli chill.

Jag är fan överlag nöjd med mitt liv nu för tillfället! =) Det är chill.

Snart så drar vi igång med konfirmanderna också, sweet!

Nu ska jag snart till jobbet!

Med kärlek!

torsdag 28 augusti 2008

28 Augusti

Det pirrar lite i musklerna, jag har fjärilar i magen och är helt uppspelt. Jag har en saftskumskänsla i magen och är helt lycklig.
Att jag sitter här och stinker svett med muskler som bränner efter minns 1 års upehåll i träning gör ingenting.
Jag är kär, riktigt jäval förälskad!

Min nya kärlek heter streetdance!

onsdag 27 augusti 2008

27 Augusti

Dagen har varit helt fantastisk. jag vaknar vid nio och vänder mig om och somnar om. Så vaknar jag vid 12 helt svettig och äcklig. Mardrömmar är fest, men det förstörde inte min dag, jag är för van.

Efter morgonkaffet så ringer jag Veronica i avsikt för att prata skit och fråga vad det var för antivirus-program som hon hade som var bra osv. Det slutar med att vi bestämmer att jag ska med till Kista och se The dark knigth.

Så jag gör mig iordning och väntar på tvättmaskinen med arbetskläderna innan jag beger mig iväg. Då, när jag satt och väntade på bussen så kände jag att jag hade kontroll, kontroll på den mänskliga instingten att äta. Det känndes bra.

Något som däremot känndes märkligt var när jag kom till Sollentuna, gamla älskade sollentuna. Jag gick åt fel håll, inte till SFG, inte upp för den första trappan och rätt fram. Nej jag gick upp för den andra och upp på busstorget, dock så höll jag på att gå fel och börja gå mot SFG i ren reflex. Det känndes nästan som om jag var på g till skolan igen, men det kommer jag aldrig mer vara, jag saknar det. Jag saknar er! Om ni bara kunde veta hur mycket jag saknar er! Älskade klass!

Men iaf, jag kommer till Kista och möter Veronica och Malin, vi går och fikar. Där förlorar jag kontrollen för en hallonpaj och en latte, efter halva pajbiten så fick jag ångest men jag tvingade i mig lite till ändå, den var FÖR dyr för att slänga. Sen fick Malin resten, jag kunde inte äta mer. Magen vred sig och jag började kallsvettas.

Sen så såg vi The Dark knigth! HELT UNDERBAR!!! HEATH LEDGER IN MY HEAAART!!! <3 Fyfan vad han gör Jokern bra!

Efert filmen så satte vi oss på O'Learys och drack lite drinkar, Cosmo är så jävla gott! MUMMS! Sen så hade dom erbjudande på nån drink som var typ som cosmo men nån annan juice också och mera tranbär i sig... typ... också SJUKT MUMMS! Fyfan vad jag mår bra tillsamans med mina brudar! Åh det är helt galet! Jag bara njuter av tiden! Sen, efter två drinkar så föll jag pladask igen, hungern tog över och jag köpte Quasidillias (stavning?) Veronica och Malin köpte varsin snacksgrej med tortillias och salsa och guaccamole, även en ostdipp... Det innebar inte bara en flottig Quasidillias utan också tortillias med tillhörande dipp.
Ångesten stod på topp sen efter att vi bestämmt oss för att bryta upp för kvällen och bege oss åt skillda håll och jag sitter på bussen till Sollentuna. Jag skakade, svettades och mådde illa. Dethär är värre än vanligt och det gör mig rädd.
När jag kom till Rotebro så klarade jag inte av kännslan mer så jag sprang av tåget och joggade nästan hela vägen hem.

Så nu sitter jag här och är svettig, men det känns lite bättre.

Jag måste sova snart, 10 så måste jag åka till jobbet...

Med Kärlek!

Godnatt!

tisdag 26 augusti 2008

26 Augusti

Jag sitter i sängen med datorn i knät och mår ganska bra, är lite seg men det är ingen fara. Jag är ledig idag och har en ny datorbebis! =)

Den är verkligen JÄTTEFIN och helt underbar och helt klart värd 4500 eller vad den nu kostade. Det ända negativa är att jag inte kan få VLC att vilja spela The L-word, men jag ska fråga Jojjo om hon kan hjälpa mig med det. Hon verkar bra på sånnt!

Nu ska jag kanske tvätta mina arbetskläder och pyssla lite mer med datorn!

Med Kärlek!

måndag 25 augusti 2008

25 Augusti

Kännslan som gnager är skammen som pulerar i hela mitt blodomlopp.

Jo jag minns mitt eget löfte och jag hatar dig inte, verkligen inte.

Den ända jag hatar just nu är mig själv.

söndag 24 augusti 2008

24 Augusti

Kännslan ganger och gnager hela tiden.

Jag vill inte att du ska försvinna ur mitt liv. På en väldigt kort tid så har du blivit en del som jag inte vill mista för hela världen. Du gav mig ett stort förtroende, större än det som jag gett dig. Som jag sa så kan jag ha sagt någonting så någon har kopplat ihop 1 och 1 och fått det till 2.

Men min aviskt har aldrig varit, och kommer aldrig att vara, att bryta det förtroendet jag fått av dig.

Det vill jag bara att du ska veta

fredag 22 augusti 2008

22 Augusti

Allt blir kaos i mitt liv igen och det är enbart bara mitt eget jävla fel och jag hatar det så innerligt. Jag hatar kaos. Allt jag vill är verkligen bara att det ska flyta på utan konflikter och komunikationsmissar.
Dags för lite ioslering och struktur igen tror jag minsann.

En anna sak som jag stör mig på just för tilläfllet är människors brist på källkritik på internet. Jag blir så trött på alla haxx som dimper ner i inkorgen med jämna mellanrum, det är allt ifrån katter på burk i Kina, till virus och andra katastrofer. Jag vill inte ha hax i min inkorg och uppmanar nu resten av världen att ha lite källkritik innan ni vidarbefodrar mail med diverse varningar och gör folk upprörda med bluffar. Visst, det är skitfint av er att ni vill varna mig, men alltså, varna mig då för någonting som existerar då istället!
Oftast med hax så kan man bara läsa texten lite grundligt och förstå att man håller på att bli grundlurad. Språket är oftast mycket dåligt med gramatiska fel och så vidare. Enkelt knep. Annars så är sökportaler som www.google.se eller www.susning.nu heta tips för att kolla upp saken i fråga.

Så, det var det!

Annars så börjar jag på streetdance på torsdag och jag har köpt ett par nya mjukisar som är helt underbara!

Nu tror jag att jag ska sova, kanske, eller börja måla på någonting nytt eller kanske allmänt störa mig på att jag har fått någon form av muskelskada i ryggen så jag knapt kan vrida mig åt sidan... Men det blir bättre snart, glöm och gå vidare.

Glömt och gått vidare har jag gjort med en annan sak också, skönt kan jag lova. Så jobbigt var det inte, jag behövde egentligen bara inse att jag intalat mig själv att jag kände på ett visst sätt för att verkligheten var så mycket jobbigare att ta på.

Föresten! NÄR FAN KOM HÖSTEN?! Jag blir så trött, med hösten kommer också den årliga höstdeppritionen. Jag längtar verkligen inte, jag känner verkligen hur hela min livsork sjunker med regnet som slår mot marken.

Nu var det slut på klagomål för kvällen.

Med kärlek.

onsdag 13 augusti 2008

13 Augusti

Okej, jag är smått sliten. Det är precis så att jag klarar att jobba 7 dagar på raken, eller mer nästan precis. Jag höll på att fuckin bryta ihop igår. När jag är trött är jag mer sårbar och när jag är mer sårbar så ja... Ni fattar. Jag hatar det, it sucks. Men i alla fall.

Idag har jag njutit så hårt av att ha varit ledig!

Gick upp vid sex för att kicka iväg Laley till jobbet. Åkte till stationen, köpte cigg, åkte hem och la mig och sov igen. Sen så blrv jag väckt vid 13 tiden av Mr. Ohanaälsko. En timme senare så var jag i centrum och åt sushi! Åh vad jag mådde bra! Jag har saknat dig så mycket älskling! Sen så gick vi till Clas Ohlsson och köpte målardukar och lite nya färger. Han i kassan utnämnde oss till "Konstnärsklubben" och just nu så sitter vi båda och uppdaterar varandra på hur det går med målningen. Sen så skulle vi åta middag några timmar senare och jag njöt så mycket av att träffa mina underbara familjemedlemmar igen! Mamma var inte pissed som jag trodde, hon kanske bara var trött imorse? Eller något.

Men tror ni att jag fick i mig någon jävla mat eller? Nejdå. En halv köttbulle, lite ärtor och typ en matsked pasta, sen så sa hela min själ hejdå. Äsch jag var mätt sen sushin så det gjorde inget och jag åt ett äpple nu på kvällen. Jag överlever, jag lever och jag är ganska så nöjd med tillvaron även om det ibland går rätt ner så att man måste upp igen. Men jag tror att det är berg och dal-banan som gör livet värt att leva.

Shit var mycket ordbajseri. Nu ska jag ut och suga på lite canser.

Guds frid!

Godnatt!

tisdag 5 augusti 2008

5 Augusti

Dagen har börjat bara finfint. Dock inte imorse när jag satt och spammade som fan för att försöka få en uppkörningstid... Men det behöver vi inte tänka på nu.

Åkte och fikade med Mr. Ohanaälsko och drack för mycket kaffe och snackade skit. Sen så skulle hon till Västerås och jag gick i centrum. Shoppade loss på Apoteket och Clas Ohlsson! =)
Det bidde en ny badrumsvåg! =D Vår har ju varit trasig hur länge som hellst! INTE OKEJ!
Jag valde en bara för att den var billig och snygg, men när jag kommer hem och tittar lite närmare på den så inser jag att den automatiskt registrerar viktavmätningarna och räknar ut hur mycket man gått ner/upp i vikt sen sist man vägde sig... Synd bara att det kommer fucka ur iom att jag inte kommer vara ensam om att använda den. Jaja.

Träffade Bella och tillhörande pojkvän också, det var trevligt! Mycket mycket trevligt!

Med kärlek!

tisdag 29 juli 2008

26 Juli

Jag har haft en helt otrolig dag idag med!

Detta är även en mycket speciell dag, min fining Mr. Ohanaälskobabyboy fyller 19 år och jag tycker att ni alla ska skcika henne en värmande grattis-tanke! =)

Jag har spenderat dagen i EuroPrides tecken, lite arbete och mycket nöje!

Dock så börjar jag tröttna extremt mycket på att vara den ende singeln i sällskapet... Var jag än är så är det mina vänner+deras ragg/flickvänner. Visst, alla är jättetrevliga och så vidare, men smaskandet stör mig lite och på tal om smaskande så litar jag inte riktigt på min kaloritabell... Det är helt omöjligt att jag kan ha hållit mig under dieten två dagar i rad, för jag överdriver inte när jag säger att jag ätit MYCKET! Lunchen idag var enorm! Men iofs så var det trveliga sällskapet värt det!
Men jag måste skaffa mig en mer tillförlitlig källa, så är det bara.

Nu är jag trött efter att gående och alla glada stunder, jag måste sova... Skulle dock behöva en prommis. Men jag SKITER FULLSTÄNDIGT I DET! SÅDETSÅ!

Men kärlek!

Happy Pride och massa kärlek till er!

29 Juli

Dagen idag var sjukt underbar! Förmiddagen ägnades åt att sova och sen så låg jag mest och läste, "Jätten i spegeln" som jag köpte igår är snart utläst. Sjukt bra bok!

"Du är inte trasig, behöver inte fixas. Åh nej nej. Du kan sluta att leta, det finns inga fel"

Sen så åkte jag till Högalid och träffade människor som jag inte träffat på år och dagar, bokstavligt talat, vilket var sjukt underbart och kvällen avslutades med en öl på 54, sweet som man så säger.

Men mitt liv följs av ett svart moln av osäkerhet och självförakt. Jag hatar mig själv och har fått extremt svårt att äta igen, jag skriver slaviskt mattdagbok och räknar kcal varje kväll, dieten ligger nu på 1100 kcal/dag vilket jag vet inte är bra. Jag har slutat spontanäta och ölen från idag kommer dra upp antalet kcal så att det blir kaos imorn. Hela mitt liv kretsar kring mat, jag tänker på mat, planerar hur jag ska klara mig från att ljuga och jag ljuger i vrästa fall för de som ligger mig närmast, min familj och främst min mamma. Jag planerar hela tiden vad jag ska äta och när för att jag inte ska bli sådär extremhungrig och instingten säger till.

Men jag vet att det inte är helt okej beteende och försöker peppa mig själv till andra tankar, min vän Kapten Röd hjälper gladeligen till med bra texter.

Nu ska jag gå och sova så jag orkar leka med barnen imorn och är snygg när DN ska hälsa på.

Med kärlek!

Godnatt!

fredag 25 juli 2008

25 Juli

Löning och Pride-invigning på skansen... Men jag ska jobba, det känns väldigt vemodigt kan jag lova.

Familjen har åkt iväg igen och jag är ensam i det stora och tysta huset. Det känns sådär lagom party. Inte alls okej faktiskt.

Kommer i säng vid 03:30 snåret efter en stängning, sover dåligt och blir väckt första gången vid 8:30 av Dawid som undrade om jag kunde/ville jobba idag, jag sa nej, jag orkar inte efter en kaosstägning och 5 timmars sömn, jag har planer, att sova. Sen så somnar jag om, pappa väcker mig vid 11 snåret och frågar om jag jobbar i helgen, jag muttrar ett ja till svar och somnar om igen. Jag var riktigt trött. Sen så väcks jag IGEN en halvtimme senare av att pappa säger att nu åker vi iväg igen och lämnar dig ensam några dagar till. Denhär gången så var det inte andra sidan jorden som gällde utan Hälsingland som hägrade för familjen. Jag blev hemma, ska ju jobba... Det hade ju varit kul att kunna göra NÅGONTING med familjen eller bara den grejen att mamma och pappa är hemma LIIITE på deras semester, jag kräver inte mycket, kanske en timme kvalitetstid med någon av er. Men icke.

Ska jag vara ärlig så blev jag ledsen, riktigt ledsen. Mamma kom inte ens ner för att säga hejdå. Dom bara åkte innan jag ens kommit upp ur sängen. Sen när de åkt i kanske en halvtimme så ringer mamma och frågar om jag är upptagen hela nästa vecka. "Ja mamma, det är Pride-veckan och jag vill inte missa det." Ville jag säga, men det går inte, jag vet. Hon ville att jag skulle följa med på en endagskryssning till åland med mormor och småsyskonen. Tyvärr mamma, jag vill inte. Hon vill "göra någonting med mig i sommar"
Jag men vadfan, åk inte iväg i två veckor, kom inte hem och dra igen efter 2 dagar. Vadfan tror du? Jag känner mig inte så jävla taggad på att göra någonting med dig, när du inte ens kan vara hemma lite.

Vill du göra någonting tillsamans med mig i sommar? Gå då i Prideparaden med mig, gå under stolta föräldrar eller bara titta på paraden le och tänk "Detdär är min dotter, hon är inte hetero, men jag älskar henne ändå"
Det skulle betyda så enormt mycket, men det vet du inte, det är tabu att prata om så jag hålelr käften när du är mitt uppe i din otroliga ärlighet.

Jag är så förbannat trött på att vara ensam nu... det är inte okej längre.

måndag 21 juli 2008

21 Juli

I'M GOING TO FREAKIN' LOS AAAANGELEEEES!!!!! :D:D

JAG DÖÖÖÖR!!!

11 OKTOBER SÅ ÅKER JAG!

http://www.freysresebyra.se/bilresa.html

DET ÄR HELT SINNESSJUKT!

21 Juli

Jag har använt natten till skrivterapi.
Det var 1283 dagar sen och smärtan är lika skarp då som nu.

Jag vill bara att mardrömmarna ska sluta, att jag ska klara av mörker, men jag kommer aldrig klara av att någon håller i mig så att jag inte kommer loss.

Det snurrar, snurrar och snurrar. Människorna i tunnelbanevagnen äcklar mig och min värld snurrar när jag åker över vattnet som delar Södermalm och Gamla Stan. Stockholm är vackert hinner jag tänka innan det plingar till i högtalaren och en röst sprider sig i vagnen och hela tåget.
På grund av en oklar anledning så har polisen spärrat all tågtrafik genom centralstationen så tåget stannar i Gamla stan och åker sedan tillbaka. Jag beslutar mig för att gå till centralen och vänta på att pendeltågen börjar gå. Så där går jag, i strömmen av alla andra människor som mekaniskt går åt samma håll. Men när tunneln slutar så slutar strömmen och klumpen av mekaniska människor skingras och alla går sin egen väg, likaså jag.
Gränderna är tysta och stilla, jag tänder mig en cigarett och lågan lyser upp mina händer, glöden lyser i mörkret. Det är den 14’de januari 2005, det är kallt och jag har precis varit på Erstagårds kliniken och hälsat på Bosse som alla andra dagar 3 veckor tillbaka. Bosse är min biologiska pappa som jag knappt haft kontakt med de senaste 2 åren. Tills han ringde från karolinska sjukhuset samma dag som vi kom hem från julfirandet med släkten i Hälsingland.
Sen dess har det varit samma meningslösa åkande fram och tillbaka, samma meningslösa handlande av saker som han behöver, strumpor, mjukisbyxor och kanske en ny t-shirt. Jag är besviken på min bror, han kan faktiskt åka med mig, jag borde inte behöva åka helt själv och hälsa på.
Nu i efterhand så undrar jag om det inte hade hänt om jag bara hade haft min bror med mig dendär kvällen den 14’de januari. Men det är inte hans fel, var det mitt eget?
Jag kommer in på Drottning gatan och ett par passerar mig, kvinnan är mycket vacker och något berusad men inte odräglig, mannen lika så. De känns så perfekta, som tagna ur en film. Säkerligen så har de tillbringat kvällen på en restaurang med några glas vin och en stor dos av romantik. Åsynen av paret får mig att känna mig ännu mer misslyckad, jag är 16 år och ensam, jag har aldrig haft en riktig pojkvän eller flickvän, jag är varken snygg eller har fina kläder.
När Sergels torg öppnar sig framför mig med sin stora trappa och myllret av människor så känns det väldigt inbjudande att sätta sig och röka ännu en cigarett och titt på människorna som går hit och dit i beslutsamhetens tecken. Jag faller för frestelsen och en cigarett blir två som sedan blir tre. Människor fascinerar mig, dess beslutsamma steg och glada uppsyn. Varför är jag aldrig sådär riktigt glad?
Efter ett tag så märker jag att en man tittar på mig från andra sidan av trappan, han är mörk, har en svart jacka och beiga byxor och han haltar. Det känns som om han känner sig lika misslyckad som jag gör, men efter en stund så känns han iaktagelse av mig obehaglig och jag vill veta varför han tittar. Men svaret kom snabbare än vad jag trodde. Han kom fram och frågade mig om en cigarett, jag bjuder honom på en och han sätter sig. När han tänt cigaretten så börjar han småprata lite, fråga om jag fryser och så vidare. Jag vill inte prata, jag vill bara ensam med min smärta och min ensamhet, men jag svara ändå artigt att nejdå jag fryser inte, hans närvaro är obehaglig och jag känner att hela min varelse vill därifrån så jag reser mig, tackar för sällskapet och börjar gå ner för trappan mot tunnelbanan för att gå igenom där till pendeln.
Då reser han sig fort och tar tag i min arm och trycker mig mot sig och jag känner någonting hård tryckas mot revbenen. Min första tanke är att han har en pistol, det känns precis så.
”Vi går en bit, jag kan följa dig till pendeln” viskar han i mitt öra och jag är helt stel av skräck men benen börjar ändå att gå upp för trappan.
Han håller mig nära sig och det ända jag tänker är att jag ska skrika, skrika högt och springa därifrån, fort. Men min kropp lyder mig inte, jag får inte fram ett pip och mina ben känns som gummi, jag tror att han ska skjuta mig. Vi går men jag vill springa, vi är tysta men jag vill bara springa.
När han svänger in på Klara norra kyrkogata så inser jag snabbt vad som kommer att hända. Jag vill springa snabbare och skrika högre, jag är livrädd och min kropp lyder mig inte. Det är den värsta känslan jag någonsin varit med om.
När vi kommit ner ungefär 30 meter på gatan så för han mig mot en port, den är upplyst och har tre trappsteg, men man ser den inte från vägen, det står en container för.
Där blir han plötsligt väldigt våldsam, han har tagit bort det som han tryckt mot mina revben och tvingar min hand ner till sitt könsorgan, han tvingar mig att runka honom, inte genom ord utan genom sin blick och sina beslutsamma och hårda rörelser. Han styvnar och han blir mer och mer våldsam, han trycker mig mot väggen i porten och det känns som om min ryggrad ska knäckas mot järnräcket. Jag har ont och min kropp lyder mig fortfarande inte, helt plötsligt så känner jag någonting riktigt kallt mot mitt eget könsorgan, det är hans hand som tar på mig, jag äcklas och han försöker kyssa mig, jag äcklas ännu mer och vrider bort huvudet och han biter mig i nacken.
”Skriker du nu så dödar jag dig” viskar han i mitt öra. Jag kan inte svara, jag är förlamad och stum. Då drar han ner mina byxor och trosor, inte långt, men tillräckligt för att mitt könsorgan ska blottas i den kalla januariluften.
Där i en port på Klara norra kyrkogata i skuggan av en container så tränger han in i mig, det känns som en eld som sprids i hela min buk och det gör förfärligt ont. Jag kan inte göra någonting, mina ben är gummi och jag är tryckt mot en vägg med ett järnräcke i ryggen. Han blir våldsammare och våldsammare, han är stor och stöter sitt könsorgan hårt in i mig, men efter en kort stund så drar han ut den, knäpper sin gylf och drar sedan upp mina byxor.
”Vi går någon annan stans” viskar han i mitt öra och tar ett hårt tag om mina axlar, jag är fortfarande en stum gummibit utan vilja.
Vi går längre ner på gatan och han tar mig ner i ett parkeringshus. Precis efter nerfarten så hittar han en lastkaj, och för mig med bestämda steg dit, hans våldsamhet skrämmer mig mer än det jag vet att han kommer tvinga mig att göra. När vi kommer upp på lastkajen så får ha ner mig på knä och han öppna åter igen sin gylf och hans könsorgan blottas bara några centimeter framför mitt ansikte.
”Sug din hora” säger han och tar tag i mitt huvud, trycker mig mot honom och han för in sitt organ i min mun. Jag sluter läpparna runt om honom, jag vågar inget annat och han för mitt huvud fram och tillbaka med beslutsamma rörelser och stönar. Efter ett tag så känner jag någonting salt i min mun, jag vill kräkas, jag vill bitas, jag vill skrika. Men jag kan inte göra någonting och han drar ut sitt organ ur min mun, hans handlingar är häftigare än förrut, han är styvare än förrut och han är större än förrut. Med en knuff får han ner mig på rygg, jag slår huvudet i en gallervägg och det känns som om jag blöder. Våldsamt drar han ner mina byxor och tränger in i mig med full kraft, smärtan i mig går inte att beskriva med ord och det känns som om jag ska svimma, men jag blundar bara och för andra gången på mindre än 15 minuter så tar han mig hård och utan en uns av mildhet. Jag vill dö men han fortsätter att stöta sitt könsorgan hårdare och hårdare in i mig en lång stund. Jag blundar och ber till Gud att få dö. Han drar upp dragkedjan på min munkjacka och drar den av mig samtidigt som han stöter sig längre och längre in i mig, jag går sönder både inuti och utanpå, han drar upp min t-shirt och tränger in sina händer under min BH och tar omilt på mina bröst. Han klämmer på bröstvårtorna och stöter, hårt, bestämt och biter på mitt högra bröst. Sen slutar han stöta, slutar bita och lägger sig med hela sin tyngd på mig och stönar högt, nästan pustar ut.
Sen blir han snabb, han reser sig, drar upp sina byxor och jag kommer fort på fötter, drar upp mina egna byxor och börjar gå. Han kommer efter men tar inte tag i mig, helvetet är slut och jag vill försvinna från jordytan.
Hela vägen till centralen så går han bredvid mig, jag säger ingenting, jag planerar i huvudet hur jag ska hoppa framför tåget så jag slipper skammen och smärtan. Jag skäms för att jag inte skrikit eller skriker nu, jag skäms för att jag lät honom ta den finaste gåvan jag hade.
Jag går genom dörrarna och genom spärren, han är inte efter mig längre så jag börjar springa ner mot perrongen. Tåget står inne och jag vill åka hem, jag vill duscha, jag känner mig så äcklig. När jag väl sitter på tåget så står det still, jag tar av någon anledning upp telefonen, jag gråter och ringer Elin min närmsta vän. När hon svarar så snyftar jag fram orden: ”Jag har blivit våldtagen.”
Hon frågar vart jag är och säger åt mig att gå av tåget och det gör jag, hon säger också att jag ska stanna där, att hon kommer. Jag gråter och går upp i vänthallen och sätter mig i ett hörn. Jag vet att Elin är hemma i Väsby och att det kommer ta minst 20 minuter för henne att ta sig in, trotts att hon får skjuts. Efter en stund så går jag ut och tänder en cigarett, tårarna rullar stora och salta ner för mina kinder. Då ringer min telefon, ett nummer jag inte känner igen och jag svarar. Det är en polis, Elin har ringt och det är en man. Han frågar vart jag är och jag säger att jag är ute vid pendeltågsingången vid Klarabergsviadukten och han ber mig att gå mot polisbilen som står på parkeringen. Jag hinner inte fram förens jag möts av två poliser, en kvinna och en man.
”Är du Jessica?” frågar kvinnan och jag nickar och snyftar.
Det tar mig in på polisstationen som ligger på centralen och jag får sätta mig ner, jag har ont i hela kroppen och blöder från mitt underliv, det känns som tusen knivhugg samtidigt som jag bara vill försvinna ner i en vattenpöl.
Då öppnas dörren och Elin kommer in, hon kramar mig och jag börjar gråta ännu mer, allt känns så overkligt. Den manliga polisen vill prata med Elin i ett annat rum och de går iväg och den kvinnliga sitter kvar med mig. ”Vet du vem det är?” Nej. ”Har du träffat honom förut?” Nej, och så vidare. Sen så stakar hon fram frågan ”Har du haft sex förut?” Jag börjar snyfta igen och skakar på huvudet, då utbrister hon ”Vilket jävla svin” Fan vad jag hatar såna män!”
Elin och den andra polisen kommer tillbaka och han frågar igen om de ska ringa min mamma, jag nickar och de förklarar att vi måste åka till gynakuten och att han ber min mamma att möta oss där. Jag bara nickar och efter några minuter så sitter vi i polisbilen, jag och Elin i baksätet hon håller min hand och stryker tummen mot min handrygg. Jag tittar ut genom fönstret och ser det Stockholm som jag för bara 2 timmar sen var vackert, nu vill jag bara komma där ifrån och aldrig komma tillbaka.
När vi kommer till Karolinska sjukhuset så går vi igenom ett antal korridorer och när vi kommer till gynakuten så ser jag mamma och Magnus stå i väntrummet, mamma vill krama mig, jag vill inte att hon ska röra mig, jag skäms och jag är äcklig. Jag ser att hon gråtit och Magnus ögon är blanka, det är första gången jag sett honom gråta på alla de 12 åren som han varit tillsammans med min mamma.

Jag visste redan då att skammen aldrig skulle försvinna, men att min mammas första fråga till polisen som ringde var ”Är hon full? Har hon druckit?” visste jag inte när vi satt där i väntrummet, jag kommer nog aldrig att förlåta henne för det.



Han tog den finaste gåvan som jag någonsin skulle kunna ge till en annan människa. När jag fyllde 15 så bestämde jag mig för att jag ska ge den till någon riktigt speciell, 10 månader senare så tog han den ifrån mig.

Nu när jag är 19 så har jag träffat den speciella personen som jag skulle villja ge min gåva till, men den är redan förbrukad.

Nu är klockan 04:21, jag gråter och skakar, dethär är första gången på 3½ år som jag går igenom hela kvällen minut för minut i mitt minne.
Jag hoppas att det för någonting possetivt med sig.

onsdag 16 juli 2008

16 Juli

Jag har så förbannat tråkigt... Sen dum som jag var så la jag mig och kollade på tv i sängen vid 15-tiden och sov till 19... SÅÅÅÅ smart...

Jag vill cykla!!!

onsdag 9 juli 2008

9 Juli

Jag dränker mina sorger i rödvin och försöker acceptera det faktum att jag är dömd till att åka sossesnöre resten av livet...

Jag hatar det här!

måndag 7 juli 2008

7 Juli

Min intensiva period av dubbelarbete är nu till ända. Det faktum att jag har haft konfirmander från 08:30/09:00 till ungefär 14:00 och sen jobbat på donken från 16:00 till dryga 03:00 nästan alla dagar denhär veckan har tagit hårt på mig och mitt fysiska mående, jag har varot konstant trött.

Men nu är konfirmanderna konfirmerade och jag jobbar bara två pass denhär veckan det känns skönt kan jag lova.

Veckan har också bestått av lite övningskörning och diverse sjuka samtal med pappsen
"Titta, plinka, sööra" var något som sades en del. Pappa skrattade friskt, det gjorde jag med. Jag älskar min pappa, han är den bästa av dem alla.
Och nu sitter han och resten av min älskade familj på ett flygplan till Phuket som inte lyft ännu och jag har spammat luftfartsvärkets hemsida för information... Varför är jag så paranoid när de inte ens är i luften? Jag kommer bli ännu mer nervös nrä de väl lyfter. Jag hatar när mina älskade flyger. Men men, som Hanna säger, det är ingen idé att hålla på och oroa sig för saker jag inte kan påverka.

Denhär veckan så ska jag försöka träffa lite älsklingar från klassen som jag inte träffat på länge och så ska jag sooova! Imorgon är första lediga dagen på 3 veckor, soo sweet!

Jag har intagit föräldrarnas sovrum och dator, så jag tror att jag ska spela lite Zoo Tycon 2, mycket rooligare än The Sims 2!

Sen så ska jag rensa huset på chips och diverse andra saker med hög kalorihalt så att jag inte faller för frestelsen att frossa.

Med kärlek!

Godnatt!

fredag 27 juni 2008

27 Juni

Det är 17 dagar sen men det känns som flera år!


Efter en vecka med ett gäng galna 14-15 åringar så är jag trött, riktigt trött.
Efter en vecka med mat 4 gånger per dag så har jag ångest, sjuk ångest. Det blir ju inte bättre av att vår våg är trasig så jag inte kan få en glimt av hur galet det är med allt. Nejdå. Men uppsvullnaden säger allt. Flera kilo, många kilo. Nu blir det sträng diet resten av sommaren! LÄTT!

fredag 13 juni 2008

13 Juni

Nu är det tre dagar sen dagen S. Och jag har äntligen fått igång min brors dator =)

För tillfället så bor jag i Hagängen, i min brors lägenhet och är kattvakt åt den galnaste och sötaste katte evör: Klemens!
Så otroligt jävla gullig! Sjukt social och får ibland galnaste rycken och springer runt i lägenheten så att mattorna blir helt sepe, hoppar upp på soffan och springer runt. Helt galen.

Jag har verkligen inte gjort någonting dagarna efter studenten, bara tagit det lugnt och myst med Klemens =) Det är inte fy skam det heller ^^

Men idag så ska jag åka iväg. Min ex. ex. mentor Lilian ska bjuda på nu-ska-vi-fira-din-student-lunch, det kommer bli trevligt mina vänner. Den kvinnan, den kvinnan.

Det ända negativa med att bo här är att sovrummet har morgonsol och ingen rullgardin, det suger, ni som har varit i mitt rum vet vilket mörker jag är van att sova i. Men det fungerar.

Nu är det dags att ta sig ut på ballen igen, röka ni vet, min bad habit. Men det är nice!

söndag 8 juni 2008

8 Juni

TVÅ DAAAGAAAR!!! Helt sinnessjukt!

Emma kan inte jobba för mig... jag mår dåligt... kan man sjukskriva sig för dålig planering?
Inte tagget, jag förstår inte hur jag ska få tiden att räcka till!
Det är iofs sista dagen. Men i alla fall... INTE tagget!

Det suger som mamma säger, påtal om att suga, så är det PRECIS vad jag ska göra nu (jag vet vad ni tänker... NEJ, FY )jag ska suga canserpinne och sen sova!

HOPPLA!

lördag 7 juni 2008

7 Juni

Nu är jag inte så taggad längre. Jag är för liten för dethär. Precis som min pappa har gått på repeat hela dagen

"Lilla gumman, tänk att du ska ta studenten"

JA JAG ÄR FÖR LITEN!

Helt otaggad. Jag vill inte. Så jag skiter i dethär. Mest vill jag skita i jobbet på måndag, Emma är min sista räddning. Jag hoppahoppashoppas verkligen att hon kan jobba för mig. Det är inte tagget att jobba 14:00-stägning dagen innan studenten.

INTE TAGGET!

Så nu skiter jag i dethär och går ut och röker i stället... Jag är på väg att börja grina!

Någon som har lite fina huskurer mot separationsångest?

onsdag 4 juni 2008

4 Juni


Idag har varit en riktigt produktiv dag!

Först så åkte jag till skolan, fixade och trixade med en lite suprise till klassen. Sen så bar det iväg i värmen till Sumpan där jag köpte lila tyll till min klänning, det kommer bli SÅÅ FINT! :D

Så mötte jag Victor på väsby station, väldigt trevligt!

Så bar det iväg till centrum, köpte ett par ASSNYGGA shorts på Dressman. Fick dom en 100 billigare för att kassörskan var knäpp eller nått? haha jag vet inte.

Åkte till Bella, käkade på Sandas. Feelin' fattyfattyFAT! men men, så mysigt att vara där igen!

TVÅ bra saker har hänt ikväll!

1. Jag fick åka motorcykel hem! SÅ JÄVLA NIIICE!!! Känna vinden, vibrationen från motorn, motorljuden!!! ÅÅÅHHH!!! Jag kom nästan! Serriöst! I WANT IT!

2. My babydarlin' Maroo avslöjade vad jag ska få i studentpresent! EN "ABSOLUT VODKA COLORS EDITION" (bild däruppe) Ni ska se mitt breda smajl. Ear to ear liksom!

Åh jag är så glaaad! :D:D

Men KÄRLEK!

godnatt!

måndag 2 juni 2008

2 Juni

Nu är det 8 dagar kvar, helt sjukt! Verkligen!

Nu har jag tvättat 2 maskiner med tvätt! ÄNTLIGEN! Vår tvättmaskin har varit trasig i typ en veckan! Mm, massa rena kläder! MUMMS!

Nu har jag smörjt in mig med solkyddsfaktor 30 och ska gå emot mitt solförbud och sola en liten stund, då menar jag liten också. Inte min vanliga "En liten stund" på typ 2 timmar utan kanske 20 minuter eller mindre. Jag behöver det!

För sen ska jag jobba 6 timmar och jag skyller på D-vitaminbrist! SÅDETSÅ!
Men spf 30 är lite starkt liksom. Jag borde inte bränna mig liksom. Det är ju ingenting annat som jag kan råka ut för liksom.

Med kärlek!

puss

söndag 1 juni 2008

1 Juni

10 Dagar kvar, TIO JÄVLA DAGAR KVAR! Förstår ni? Det är helt sjukt!

"24 timmar samma sak, ååhh ååhh ååhh, åka åka åka åka lastbilsflak"

Galet I tell you, galet!

För er som kanske underar hur det gick för mig och klackarna igår så kan jag bara säga att jag ÄGDE! Men, jag måste göra ett till hål i remmen som går bakom hälen, den åker ner och det känns som om jag ska tappa skorna. Inte okej, men tur att jag upptäckte det nu och inte på självaste studentdagen. Pust liskom. haha

Iaf, igår så tillbringades kvällen framför tv'n med nästan 40 graders feber. PARTEEEEY!

Idag så jobbade jag från 14:00-00:50 och sen så kom Fia och hämtade mig med poschen! :D Lycka I tell you, lycka! Inte bara det att hon är så udnerbart snäll och hämtar mig mitt i natten, hon har PORSCHEN! Mm, mumms, motorljuden, accelerationen, MUMMS! *dregglar*
En annan sak som är mumms är att vi sålde typ INGA bullar eller dounuts och så vidare på kvällen så när vi stängde så fick jag ta ALL waste! :D Typ hej, 6 bullar, 2 kaneldounuts, 4 choklad, 3 stora muffins och typ 6 små! haha

Förstår ni hur mycket mina syskon kommer älska mig imorgon när de ser hur mycket godsaker vi har hemma eller?

Nej om man ska ta sig en dounut kanske?

Med kärlek!

Godnatt!

fredag 30 maj 2008

30 Maj

Vill ni veta en hemlis eller två systrar och bröder?

1. Jag har nu fått öroninflammation på andra örat med... PARTEEEY! Tur att jag numera gå på pencilin. Hurfan ska jag orka mitt megapass imorgon på jobbet?

2. Jag ska för första gången vistas utomhus i typ 10 cm höga klackar. Anledning: Studentmottagning.

Men nu är det dags att åka, bilder kanske kommer.

Puss på er!

30 Maj

Nu är jag nyss hemkommen från vårdcentralen. Jag med min förbannade läkarskäck satt där i väntrummet med massa andra svettiga sjuka människor, mest barn och det kändes som om jag skulle svimma av. Jag hatar läkare. Jag hatar sjukhus. Jag hatar lukten av sjukhus!

Men iaf, 20 minuter senare än min bokade tid så hör jag en läkare nästan viska ut "Trusell" herregud jag hör typ ingenting för det känns som om någon tryckt in en blöt disktrasa i örat på mig. Shit liksom. Varför har alla så jävla svårt med mitt namn? Visst jag har tre förnamn men ändå, jag presenterar mig alltid som Jessica och så vidare. Dom borde ju ha någonstanns vilket som är tilltalsnamnet på folk. För det kan ju inte bara vara jag som har tre förnamn? Eller?

Men iaf. Läkaren var ryss och som vi alla vet så är det bara Hanna som gillar ryssar ;) Han var typ sjukt ostrukturerad och det kändes som om han skulle trycka sönder trumginnan på mig en gång till när han skulle titta mig i örat... Jävla fail till läkare. Plus att jag knappt hörde/förstod vad han sa. PLUS att han såg ut lite som Herr Kantarell... SHit liksom. Flashbacks till åttan.

Iaf, jag fick penicillin och hostmedecin. Och nu har min förkylning och öroninflammation kostat mig typ 350 kronor. Så jävla dyyrt! Jag dör. Dethär hade jag INTE planerat in i budjeten!

Inte nog med det.

"Vad ska du undvika när du använder detta läkemedel?
Alkohol
Cocillana-Etyfin i kombination med alkohol kan göra så att du för nedsatt andningsförmåga"

(hostmedecinen)

"Var särskilt försiktig med Doxyferm
PÅ grund av risken för allergiska hudreaktioner bör du undvika solning, även solning i solarier,under behandlingstiden och ytterligare min 5 dygn efter det att behandlingstiden avslutats"


Detta betyder alltså, att hur dålig jag än är den 5'te så kommer jag INTE att ta min hostmedecin OCH att jag inte för sola på 15 dagar, FEMTON dagar!

Jag kommer dö... =(

torsdag 29 maj 2008

29 Maj

Mumms, blod och öronjux. Myspys.
Hade pajpicknick i traditionell ordning med klassen vid Edsviken idag. Fast än att jag har feber och öroninflamation så badades det, solades och det åts paj. Så jävla mys!
Det är bara 12 dagar kvar nu!

Men nu ska jag och lillasyster till centrum och shoppiloppa lite <3

puss

29 Maj

YI-HA vad bra man kan må...
Jag låg halva natten och krampade av smärta. Mitt arma lilla öra. Men nu är bomullstussen som legat därinne väldigt länge borta, men jag har öroninflamation och jag tror inte att jag varit så lycklig för att någonting gått sönder i min kropp som när min trumhinna sprack vid 03:00 tiden inatt. FINALLY! Så slutade det göra sådär galet ont och jag kunde sova.

Nu känns det mest som om någon tryckt in en gammal disktrasa i örat på mig. Men självklart så försov jag mig som ett jävla as, men nu är ruccola och bulgursalladen klar och jag kan ta mig till skolan för picknick men klassen! =)

Uppdatering kommer nog.

Med kärlek!

onsdag 28 maj 2008

28 Maj

Jag är inte bara megaförkyld utan jag känner att en öroninflammation är på g också. Eller mer, jag känner igen smärtan i örat och vet att det är öroninflammation. Kul att min kropp strejkar nu. Jättekul... Fyfan.

Jag har mått illa i typ 3½ timme nu, det känns som om jag ska kräkas. Inte okej.

Men nu ska jag sova coh imorgon så ska jag ringa vårdcentralen. Inte okej att vara sjuk på typ studenten! INTE OKEJ!

Med KÄRLEK!

Natti!

28 Maj

Jag börjar komma någon vart med projektarbetet. Det känns nice. Inte mycket kvar nu. Nästa vecka måste jag ta mig till Sumpan och köpa tyll också. Se när det sista fixat liksom.
På fredag ska nämnda projektarbete in och sen är det totally OVEEER! Helt sjuk, jag har separationsångest!
Sen så har jag självklart gått och blivit megaförkyld, verkligen. Shit. Min stackars lilla näsa. Min stackars lilla hals. Jag hoppas att det blir bättre snart. Jag ska nämligen råjobba hela helgen. 14-stägning (23:40-01:00 beroende på) både lördag och söndag.

Nu hörde jag att den officiella EuroPride-låten släpps imorgon! JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD PÅ EUROPRIDE!!! =D

Nejdu, nu ska jag göra allt som står i min makt för att må lite bättre.

Med KÄRLEK!

tisdag 27 maj 2008

27 Maj

Jag har kommit typ en sida på projektrapporten... Men jag ska lämna in den i tid i alla fall.

Hela eftermiddagen har jag gjort massor för att slippa skriva, jag har: gjort te utan att ens vara sugen på te, varit ute och rökt massa förmånga gånger, duschat även fast jag gjorde det imorse, gjort två mackor utan att ens vara hungrig och sen ätit upp fanskapen. Hatart. För mycket. Ångest deluxe.
Läste massor i babys gamla db på helgon. Jag kommer ihåg din smärta, din längtan och min egen oro. Det var så inte okej. Du betyder förmycket för det. Alldeles för mycket. Massa förmycket. Jag tänkte på det och det senaste halvåret har känts som ett kärt återseende, som om du har varit bortrest. Men du har inte varit bortrest. Men du har kommit tillbaka och jag älskar att vara en del av din värld, jag älskar dig. Så är det bara. Du och jag. Nu fick jag Shakespeare i huvudet igen:

"Vi var som tvillingkörsbär som ser ut att vara två men som ändå hör ihop: Två vackra bär på en och samma stjälk, två kroppar kanske, men ett enda hjärta."
Byt ut "var" mot är.

Kan du lova att vi aldrig glider isär igen?

Nu ska jag försöka skriva lite till, eller sova.

Med KÄRLEK!
Godnatt!

"Åh baby jag älskar dig :D
ha den bästa kvällen i ditt liv
så otroligt mycket kärlek till dig,
försvinn aldrig


Sänt:24 mars 2007
21:30:59"

Baby, bara så du vet så älskar jag dig också!

27 Maj

Jag håller på att gå in mina skor till studenten. Jag har bestämt mig för att jag SKA ha dom! sådetså! Skyhög klack och öppen tå! Mumms!

Det pinsamma är att jag fortfarande knappt börjat med projektarbetet och att jag inte varit på en svenska C lektion på 2 eller 3 veckor. Måndagar är kasst.

Men nu har jag laddat med lite glass och halstabletter. Så nu ska jag skriva MASSOR på detdär JÄVLA projektarbetet!

På återseende!

söndag 25 maj 2008

25 Maj

Helgen har varit helt fantastisk! Totally awsome liksom!

Jobbade i lördags, kort pass på bara 4 timmar. Helt okej liksom. Stod i DT-1'an och chillade. Tim åkte förbi och köpte cheesburgare och tyckte jag lät sjukt inspelad. Sen så var det bara att stressa som en tok till bussen. Jag slutade 15:00 bussen gick 15:08 från Löwet. Går man fort så hinner man på 8 minuter. Men ska man stämpla ut, gå på muggen och byta skor så hinner man INTE på 8 minuter fick jag erfara.
Jag sprang, samtidigt som jag försökte få i mig den nya kampanjglassen, som ni alla med chocladälskdeluxe precis som jag, kladdkaka i botten, chokladsås, glass och sen ÄNNU mer chokladsås! JAG DÖR! Sjukt god. Kostar dock 20 spänn men det är det fanimig värt! Sådetså! iaf jag sprang till bussen, samtidigt som jag tycker i mig den sjukt goda glassen och röker en cigg. Simultanförmågan är på topp mina vänner! =)
MEN, jag missar bussen och ringer en bulle. Ja jag hade sjukt brottom. Jag behövde verkligen hinna med senast 15:47 tåget för att hinna med bussen som gick 16:01 från märsta ut till Pia (nästa buss gick typ vid 18-tiden)

Det kommer en bulle och jag känner vuxenpoängen stiga. Åka bulle är vuxet och lyx i min värld!
Jag hinner till stationen innan min Mr. Ohanababy och vi åker ut till Pia utan att missa diverse lantisbussar pga. försenade tåg.

Där har jag det en trevlig kväll med mina homoies. (och Mr. Ohana då, men hon gills inom kategorin homoie även om hon har pojkvän)
YI-HA, jag och alla par... Men det var sjukt trevligt ändå! Shitshitshit!

Schlagern var kaos, jag var sjukt taggad. Perelli är bra, låten är bra och ja. Vi var ju segertippade. Observera VAR segertippade. Fiasko...

Är det bara jag som tänkt på att förra året vann megadyken nummer 1 och iår vinner megafaggoten nummer 1! The homos is takin' over the world! =) haha

Iaf, idag så blir jag väckt av Pia, mys. Alltid mys att bli väckt av en människa och inte en pipande mobil. Ture. Jag och Mr. sov topless. Wo-ha. Coolt. Dock inte i samma säng. Jag tog sängen. Hon fick madrassen. hehe.

Iaf, bli väckt av Pia, som varit uppe en timme redan och hade bakat scones och så gjorde jag en fruktdrink av frusna hallon och blåbär, banan och mjölk. Mumms. Anna Skipper here I come! =) Så vi hade en myspysfrulle deluxe med nybakta scones, KAFFE och smoothie! Underbart underbart! ååhh vad jag mådde bra då.
Jag mådde dock inte så bra av tjockisångesten som hängde med sconsen. men men. Bita ihop. Dock har jag ont i käkarna för mina visdomständer har fått en växtperiod igen, galet utöver denna värld. Värken har till och med satt sig i nacken! Jag har ont kan jag lova darlings! Men jag biter ihop mentalt i stället.
Iaf, åka hem, åka centrum. Folk och civilisation. Nice efter ett dygn av njutning!

Jag köpte asdyra praliner till mammsen och SJUKT SÖTA SKOR till studenten! Jag ska bara lära mig att gå i dom x'D Typ lättare sagt än gjort. Men men. Jag jobbar på det. Jag SKA ha dom på mig! Underbara!

Åkte hem. Solade lite. Gick till församlingshemmet för lite 18+ och trevliga samtal med trevliga kvinnor. Jag gillar mest att observera och lyssna på andras åsikter ibalnd. Sjukt nice.

Kom hem. Igen. Fixade mammsens hår. Sen senare senare så kom min älskade Mr hit och vi tog en prommis på dryga 1½ timme med stavarna. Hon har långa ben, jag har korta. Jag försökte gå så att hon inte behövde krypa brevid mig men det var lite svårt. Men nice var det. Dock så hatar jag att jag pratar så mycket. Hela tiden. Blablabla. Inget stopp. Skaffa mig en stoppknapp någon?

Jaja det var myspys. Riktigt myspys. Jag har haft en så jävla värd helg!

Dock så har jag inte skrivit någonting på projektrapporten. Men det är prio 1 hela veckan! Så ursäkta om jag kommer vara lite smått osocial fram tills fredag morgon. Men sen är det helt jävla slut! Kanske bara nått i Svenska C så att jag får g. Jag är så taggad!

"24 timmar samma sak, ååååhhhhåååhhhååhhh, åka, åka, åka, åka lastbilsflak!"

Med KÄRLEK!

Godnatt!

fredag 23 maj 2008

23 Maj

Mitt hår är fortfarande smothness deluxe och jag älskart!

Jag åkte till centrum lite för sent men efter att jag insett att jag har fått lön idag, den ena iaf. Katching! :D

Köpte en jättefin pullover till baba som blir 41 idag och en Lego City-grek till bror som fyllde år för en vecka sen. Typ. Eller nått. Mina pöjkar. Mina älsklingar. Männen i mitt liv helt enkelt! <3 Dom var helt enkelt värda de där 1300 som hela kalajset kostade totalt. Helt klart.

Betalade 2000 till mor också. Bara lika mycket kvar. Snart är mina ekonomiska problem ett minne blott. Jag älskar att ha en inkomst. Visste ni det att mina pengar tog helslut IGÅR! Det är ett under för att vara jag. Att ha pengar kvar EFTER den 15'de. Så underbart!

Gick till Ullabrita och hjälpte henne att fixa lite. Sen kom resten av fmailjen några timmar senare (Jacob var redan där)
Vi åt massa god mat, farmormat in my <3 helt underbart. Rysk kaviar, MUMMS! Kött, MUMMS! Jordgubbar och glass, MUUUMMS!

Plus att jag förgylde mammas dag genom att ha klänning på mig. Det är egentligen inget fel med klänningar, jag gillar dom om jag ska vara ärlig. Jag tror helt enkelt att jag ska ha klänning mer.

Sen så mailade jag in rösttentan idag också. 5 dagar sent men det verkade inet avra något problem. Nu är det bara projektarbetet kvar. Iofs så kanske jag måste göra någonting i Svenska C för att få g. Det känns illa men sant. Jag ORKAR INTE med den kursen. Så sjuukt ovärd I tell you. Hatarn!

Meen, nu ska jag röka, borsta gaddar och sova. Jobba imorn och sen åka till Pia. underbar schlagerkväll med mina homoies är på g! =) <3

med Kärlek!

Godnatt!

23 Maj

Jag vaknade av att min älskade Mr. Ohana ringde vid 11-tiden. Yrvaken pratade jag med henne, jag tror att hon sa att vi inte kunde ses på eftermiddagen. Ska jag vara ärlig så minns jag inte. Jag var helt söndernyvaken efter att ha sovit i 11 timmar. Så jävla skönt.
Sen så undrade jag varförihelvete jag var så vidrig i håret... Mitt hår, inte okej om det inte är okej! Okej?
Sen så drog jag mig till minnes att jag satte i hårinpackning i det innan jag sov. Så nu är det smoothness deluxe! =) Lycka!

Men nu är jag äntligen klar med dendär jävla rösttentan som skulle varit inne i måndags. Det tog lite längre tid än vad jag trodde. Jag tog lite för många kaffe, rök eller glasspauser. Men nu är den klar och jag har bara projektarbetet att göra. Vilket är jättenice.

Nu ska jag gå och röka.

Puss och hej!

torsdag 22 maj 2008

22 Maj

Nu har jag varit 19 i två månader. Woho!

Värd dag idag med. Eller... Jo. Värd!

Åkte till skolan och gjorde helt ingenting! haha. siri bjöd på te, det var jättenice. Sen så åkte jag och träffade Jojjo och vi solade. Sen tillbaka till sollentuna, Rudbeck. Misfit deluxe. Inte okej. Köpte en cafémacka och hängde lite med Fia, Jojjo kom tillbaka, möta Åsa och kolla på musikal. De var mycket bra. Musikaliskt, dock är jag lite skakad av 3 år teater. Men dom var riktigt jävla duktiga! =)

Mötte en gamal klasskompis lillebror på bussen också en f.d. konfirmand i församlingen. Dock inte min. Men vi hade ett riktigt trveligt samtal om livet, syn på människor, homofobi och så vidare. Rysligt, rysligt trevligt! =)

Jag har inte lika ont i ryggen längre. Men jag har inga pengar och en projektrapport att skriva, jag tror att jag ska börja på den nu.

Med kärlek!

Natti natti

onsdag 21 maj 2008

21 Maj

Jag har ont i ryggen, fruktansvärt ont i ryggen. Det är INTE okej. Plus att jag saknar massor. Hela jag är full av saknad.

När E-Beth idag sjöng "håll mitt hjärta" så blev jag tårögd av saknad. När jag nu tänker på det så håller jag på att börja gråta. Jag hatar att sakna. Den låten är så sjukt kopplad till Elin, jag kan inte ens tänka på den utan att sakna henne. Nian/ettan, kvällpromenaderna. Jag saknar dig så fruktansvärt! Jag saknar Bella, kvalitetstiden som inte existerar längre. Nätterna vid varsin dator, eller 10 orsaker att hata dig, prutttävling under täcket.
Finaste jag saknar! Jag saknar också att ha ett liv av ork. Just för tillfället så gör jag en jävla massa hela tiden, håller mig sysselsatt för att slippa tänka och slippa känna. När magkramperna hugger som hårdast så biter jag ihop som hårdast och försöker att inte låtsat om det. Jag har en tanke om att det kommer att försvinna då. Jag vet precis hur jag ska göra för att bränna ut mig själv.
Just för tillfället så saknar jag 3 kg så enormt. aahhh jag blir galen på mig själv.

"And if you don't want me too
I don't want the world to know
That I would paint my nails for you
yeah, I would shave my legs for you
"..."And if you don't want me too
I don't want the world to know
That I would brush my hair for you
yeah I would wrigth this song for you"


Jag vet inte hur många fel det blivit i texten. Men jag tror att det ska vara ganska rätt. Siri ska ha en eloge för att ha skrivit den, väldigt bra beskrivning på tillfällets känslor... Låten är underbar.

Nu ska jag försöka sova.

med Kärlek!

Godnatt!

21 Maj

Ugår var en sjukt värd dag. Solarium in my heart. Älskart.
Jag var uppe i ottan idag med, det är skönt att ha en normal dygnsrytm även fast än att jag inte börjar skolan förrän 14:00. Jag var uppe i gamla goda grimsta, bakade muffins med josses hk grupp och tok en rökprommis med Lilian. Sjukt nice.

Jag tänkte att jag skulle börja med rösttentan och projektarbetet. Jag måste BÖRJA iaf! Jag börjar få panik på min egen lathet. Fuck it! Jag hoppas att jag inte får sitta nästa torsdagsnatt och skriva hela skiten. Jag är så seg. Hatart.
Men jag klagar inte, det finns de som har värre och mycket mer saker att göra. Dessa snyggos har min fulla empati. Puss på er för att ni orkar!

Nu måste jag laga någon lunch så jag orkar med den amerikanska fotbollen som vi ska ha på gympan. Vi har så coola gympalektioner. Jag älskart!

Med kärlek!

tisdag 20 maj 2008

20 Maj

Yummie, 3 dagar kvar till lön. Känns bra, borde få ut ungefär 4 lax denhär månaden. MUMMS!

Men efter att ha jobbat tre dagar i sträck så är jag lite trött på det för tillfället. Men det ska jag kompensera med en mysdag imorgon. Jojjo har Z-förmiddag och jag börjar inte förrns 12:15, så jag ska åka och sola, ta en morgonfika med min Mr. och sen dra till stadsbiblan. Mumms på det också. Sen idrott, motion, ännu mer mumms. Lite rädd för hur dålig min kondis blivit, men badminton är kul! =)

Mitt hår är nice också, mörk brun med skimmer av rött. Jättemumms. Jag tröttnade på rött ganska fort, jag gillar inte när folk stirrar, eller att man inte kan ha vilka färger på kläder som man vill för att det skär sig. Inte okej.

Skiva på måndag också mumms, hundvakt på tisdag mumms det med. Jag gillar mumms, det är ett bra uttryck. Precis som 3 kilo kvinna. Bra uttryck. Jag gillart. För övrigt så skulle jag inte banga på det just nämnda, 3 kilo kvinna alltså. Det skulle vara hur mumms som hellst.

Men nu ska jag SOOOVA! DET är JÄÄÄTTEMUMMS!

Med KÄRLEK!

Godnatt!

måndag 19 maj 2008

19 Maj

Nu har jag precis kommit hem efter att ha jobbat sen 16:00, klockan är då 01:00 på natten och jag är trött. Men inte sova inte. Cirka 200 sidor retorik ska pluggas in, kursprov imorgon. YI-HA!

Men jag har bunkrat med 1.5 liter cola och två dubbelnougat. Jag ska nog klara mig. haha. Inte så hälsosamt kanske men vadfan liksom. Jag orkar inte bry mig. Det är typ jättefå dagar kvar nu. SEN ÄR DET SLUT PÅ SKOLHELVETET!!! =D

Det är nått musikprogram på tvåan med en kille som sjunger inte bra, inte okej... jaja

kanske dags att börja nu?

lördag 17 maj 2008

17 Maj

Norges nationaldag. Jag hoppas att de har lika fult väder i Oslo som här så alla glada jävlar på Karl Johan blir blöta när de går runt med sina flaggor.

Dagen började med att åka till jobbet och rula placet i 4 timmar, korta pass in my heart! =) Åkte hem, duschade, gjorde mig iordning, släktmiddag.
Jag kände mig snygg när jag klädde på mig, mina stuprörsjeans som jag köpte för typ exakt ett år sen, då något försmå, nu på tok för stora bidrog till glädjen. Jag kände mig snygg och smal, even thou I'm not. Äsch min engelska suger...

Någon som vill ge mig gratislektioner? Det ända kravet är att du ska gilla te och INTE pratar någon amerikanskt skit!

iaf, släkt kom hit, älskade släkt, så fina i kanten och med så tjusiga jobb och fina fasader. Men det knäcker lite i skarvarna och jag älskar lite att trasigheten har nått även dem. Så fint som de alltid har haft det.

Jag kände mig smal och snygg fram till vi åt, fan att pappas mat ska vara så jävla god... Jag måste investera i lite självdisiplin! Dethär håller inte. Jag känner verkligen för att trycka fingrarna i halsfan, jag känner det ofta. Men oftast så klarar jag mig med en promenad och massa cigg. jaja...

För ett tag sen så åkte alla hem, kalastankade på vin. Skönt.

Bella gjorde min kväll, dag, vecka, månad eller varför inte hela året!

JAG SKA FÅ HENNES SÄNG!!! =D Hejdå 90 och hej 120!!!

Jag är lycklig!

OCH det går en film med Persbrant på tv <3 massa kärlek på det!

Så nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla film.

Med KÄRLEK!

Godnatt

fredag 16 maj 2008

16 Maj

Kunde knappt sova inatt, kramper i magen. Jag dör.

Blev väck av att pappa klappade mig på kinden klockan 05:40, det var mysigt. Inte mysig tid dock. Vi sjöng för lillebror som fyller 8 idag =) Min lilla prins! <3
Sen så tänkte jag att jag skulle ha en lång skön mysig morgon så jag gjorde två mackor och en kopp kaffe och la mig i sängen och kollade på nyhetsmorgon och käkade frulle. Men när kaffet var uppdrucket och mackorna ätna så råkade jag slockna. Försov mig såklart! Så irriterande. Fortfarande kramper och svid i magen. HATA. Åker till skolan och sitter i soffan och dricker Cola och snackar skit med Tim och Angelica hela skoldagen, löste lite korsord och ritade på folk i Metro, sjukt kul.

Vi slutar och jag mår jättepiss, hata min mage, ont ont ont. Så jag skrev ut bokslutet, skrev på det och gav det till Kit. Tanken var att jag skulle åka hem och vila, men jag drog till Väsby Nya med Jojjo och fikade i gott sällskap. Inte så bra moral kanske men så sjukt värt. Älska att fika i gott sällskap ;) haha

Sen så tog vi en prommis, en såndär skön halvlång en, i skog och mark och Runby. Myspys.

En helt underbar eftermiddag med min Mr. <3

Nu har jag precis bakat en kladdkaka med Nesquickpuffar och strössel. Jag hoppas att den blir god. Den ser spejsad ut iaf =)

Med KÄRLEK!